Menu
Lingon om.....

Dagens del 1, firande och mat

Idag firade vi 60-årsdag på jobbet och tog en festligare lunch. 🙂 Här är jag hack i häl med tubsockeklubben….

Vi gick till ett ställe med palmer mitt i Malmö.

Det var extra roligt att gå just hit, för detta har varit vårt stammisställe tills en konkurs för något år sedan. Så all inredning och meny och de tillkomna palmerna är nytt men själva lokalen har jag varit i hundratals gånger och ätit lunch. Lite märkligt att gå hit igen efter den totala makeovern. Men kul.

Vi fick currysmakande soppa..

Så sjöng vi för jubilaren! 🙂

Mums.

Kaffe i söta små koppar…lite svåra.

Det var till och med uppbyggt en liten fontän inne på restaurangen. Makalöst. Vi kände knappt igen oss, men maten var jättegod så hit går vi flera gånger.


Det bästa av allt!! När vi kom tillbaka till borgen så såg jag denna busken som slår ut med ljusa gröna små skott. Är det bara inte för härligt?

Återkommer med del 2 strax med lite Mollyprovning.

Kramar!

No Comments

 • Oslotigern
  1 april, 2011 at 22:05

  Jo, det är för härligt! Men för mig också lite jobbigt faktiskt… Får alltid en känsla av att inte räcka till och inte hinna med när våren slår ut. Som att allt går för fort, och tigern står stilla. Hmmm, det här var inte så lättbegripligt… Men inga såna känslor än och busken är ljuvlig! Hade önskat det var lite vårigare här. Rolig restaurang!
  Kramar Lingonet!

  Reply
  • Lingon
   1 april, 2011 at 22:15

   det är en klassiker att känna sig vårstressad. Man ska göra så mycket, vara i form och allt som legat i ide under vintern kryper fram och man vet att om några månader är det mörkt igen. Klart att vi blir stressade…. Hoppas att våren kommer till dig snart, och man kan börja jogga! 🙂 Vet inte varför jag sa så, men jag tänker att du nog ägnar dig åt sånt, haha. 🙂
   kramar och må så gott tiger!

   Reply
   • Oslotigern
    1 april, 2011 at 22:37

    Ha ha – skulle gärna tyckt det var roligt och kunnat jogga, för det ser så härligt ut, men jag varken kan eller vill. Problemknän vid just joggning (nästan inget annat…) och känner mig som en gedigen elefant de få gångerna jag provat! I tillägg till att jag tycker det är dötrist! Men vår får det gärna bli ändå 🙂
    Må gott du också!

    Reply

Leave a Reply