Menu
Längre inlägg med mycket bilder / Odd Molly / speciella inlägg / Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

Underbara väder!

Godförmiddag!! Jag sitter här och skrattar lite för mig själv för så sent som igår kväll tänkte jag att jag är så trött på bilder på mig själv i bloggen. Jag hit och jag dit liksom…trååååkigt! Precis som jag kan känna tvärtom ibland när jag inte visat ansiktet på ett par dagar så tycker jag också att det är …tråååkigt…haha..!

Idag tog jag en kaffe på bänken här bakom mig och skulle ta en bloggbild i solen. Sen tänkte jag varför inte ta några till när du ändå är i gång…och så åkte scarfsen på, Cascais.

Och ovanför mig på en balkong står en granne och småkikar på mig, hjäälp. Vi pratar lite ibland..hon är ensam…just nu har hon lite att titta på iallafall.


Idag är det städ och tvättdag för mig. Mina hemmasåsamysbyxor är i maskinen så jag har lite oplanerad outfit minst sagt. Ska leta efter mina trädgårdskläder för det är dags att dra lite ogräs. Jag är så otroligt glad att jag inte ska åka någonstans utan bara vara hemma hela helgen. Inte direkt vara ledig, utan göra saker för att jag vill och har lust. Att pendla långt till jobb känns så tråkigt ibland, som att vara på resande fot hela tiden..
och så ska jag njuta…mm…njuta….
Igår skrev Katinka ett fint inlägg om att uppskatta det man har..som en tillfällighet har jag ju samma sjal på mig, men texten hon skrev tyckte jag var så fin. Själv har jag shoppat för kung och fosterland, lite som belöning efter att ha gjort i ordning och sålt ett hus, kanske lite som tröst vad vet jag. Men jag försöker tänka på att uppskatta det man har och inte hela tiden längta efter det man inte har. Att handla massa saker gör inte mig lyckligare, däremot solen och fint väder toppar allt!!! (men lite shopping ska inte underskattas, ej heller choklad!) 🙂

Men det går ju inte att städa i det här! Solen kallar ut, ut, ut.

joo, den främre rabatten är min, den bortre är grannens. 🙂 Fortsättning följer….
Eller så fortsätter jag att sitta här och sola mig..
Ha en underbar dag, hoppas att solen skiner över hela landet!
kramar!
L

No Comments

 • Katinka
  26 mars, 2011 at 12:51

  Det ser skönt ut i solen! Och det är viktigt att uppskatta det man har. Fast solen är viktigast ändå. Livgivande. Kram och ha en bra helg

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 14:55

   🙂
   ha det fint du med vännen!
   kramar!

   Reply
 • Karen
  26 mars, 2011 at 13:33

  So nice to enjoy a coffee in the warm sun, with only a shawl or cardigan. I am envious of all of it: Wilma mankiller, cascais scarf and most especially the warm temeratures and sunshine.
  Here I sit in pajamas, looking out at the snow and the temperature is still below freezing. Oh how I wish for summer!
  Enjoy your weekend….the cleaning and laundry can wait.
  Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 14:56

   Hoppas att du också får lite sol och att snön smälter snart. Det går nog fort bara det startar..
   Ha en fin helg du med! Och jag städar absolut inte ihjäl mig..-)
   kram

   Reply
 • Att vara någons fru
  26 mars, 2011 at 13:37

  Alltså…. Liiiite lycklig blir man av shopping.

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 14:57

   Japp! och choklad…. och ost.
   🙂
   kram

   Reply
 • Sofia
  26 mars, 2011 at 14:14

  Scarfen skulle ge mig lite extra lycka iaf! Vet du om den finns att få tag i? Solen är klart den största lycko och pigghets faktorn i alla fall oc mina 14 (!!!!!) nya pelargoner som i eftermiddag ska få lerkrukor att bo i. Kram

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 14:59

   14 nya? Tjohoooo. Jag bara längtar tills butikerna här nere får in lite nytt. Änså länge har jag inte sett några spännande sorter som lockar mig…men oj det kommer..inga bekymmer.
   Sjalen har jag inte sett mer än att på missgreta.se fanns det en väntelista man kunde anmäla sig till. Jag har inte kollat så mycket efter den än. Hatten däremot har jag sett i Malmö på Iisa.
   Kramar och ha en fin helg!
   L

   Reply
 • mirka
  26 mars, 2011 at 15:08

  Lyckans dej va ni har det vårigt! vi har snö massor 🙁 men vill tipsa om en fin tävling på min blogg om man råkar gilla min grafik. Får länka gärna. Trevlig fortsättning på helgen. Kram.

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 15:23

   Okej, vad kul..Jag ska kika!
   kramar!

   Reply
 • marie
  26 mars, 2011 at 16:00

  Ser jag fel eller är det guldstrumpor du lyckats få tag på? Kram

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 18:46

   Haha, ja det kan man ju säga..:-) Fast sockorna har jag stickat själv.
   Kramar!

   Reply
 • Anne
  26 mars, 2011 at 17:03

  Vilken underbar färgexplosion – jag blir glad när jag ser dig 🙂 Vi har också ljuvligt soligt men KALLA vindar. Vad gör väl det – jag har hittat min sjaaaaaaaal 😀
  Kramar finaste!

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 18:46

   Grattis till din fina Cancun!
   Ha en fin kväll!
   kramar

   Reply
 • Mags
  26 mars, 2011 at 18:50

  Vilken glädje dina härliga bilder sprider, färger och kombinationer , halvt galna men bara för underbara!!!
  Jag har varit på trädgårdsmässan idag men hann också in på Humlegårdsgatan och ut med en påse innehållande Wonder lace dress och bloomers, som de hade fått in några enstaka par av. Riktigt nöjd måste jag säga!
  På posten från Finland kom igår Begonia i färgen magnolia… Ännu mera nöjd!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 19:32

   Tack Mags! Vad glad jag blir att du gillar bilderna. Vi behöver färg och lite galenskap nu, efter den gråa mellantiden innan våren kommer. Jag blir så avis på dig som varit på trädgårdsmässa, ahh vad jag längtar..
   Grattis till dina fina mollysar, begonia cardigan är ju ett måste för trädgårdsfans! 🙂
   Trevlig kväll!
   kramar!

   Reply
 • Hilde
  26 mars, 2011 at 19:07

  Underbara färger i den fina solen. Ha en mysig kväll!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 19:32

   Du med Hilde, hoppas du får en fin kväll. I morgon går jag till posten. :-:
   kramar!

   Reply
 • MollyB
  26 mars, 2011 at 19:09

  Du är så färgglad och fin!! Man blir helt enkelt glad av att se dig!!
  Många kramar till dig!!

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 19:33

   Tack detsamma! Kan du inte komma ner och hälsa på?
   Kramar tillbaka!
   L

   Reply
 • Vivvi
  26 mars, 2011 at 20:52

  Ser ju inte så dumt ut alls att sitta sådär i solen. 🙂
  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 22:15

   Häärligt var det! Hoppas på en repris i morgon och i morgon och i morgon…
   Kramar!
   L

   Reply
 • Jeanette
  26 mars, 2011 at 21:56

  Åh, det blir svårare och svårare att låta bli den där underbara scarfsen. Du lockar massor med härliga bilder…….*suck* *in och rensa garderoben då kärring så man kan få lite monetas till en underbar scarf* 😉
  Kram

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2011 at 22:14

   Haha! Ja det är bara att in och rensa. Det ska jag själv försöka göra i morgon. Men då har du ju annat för dig? 🙂
   kramar!!!!!!!

   Reply
 • Oslotigern
  27 mars, 2011 at 00:35

  Du är verkligen en färgklick! Visst, man blir inte långvarigt lyckligare av att shoppa, men faktum är att utan din shopping och senare finfina bilder hade jag varit lite mindre lycklig 🙂 I och för sig kunde du säkert haft lika fina bilder med nån gammal trasa!
  Kram fina Lingon!

  Reply

Leave a Reply