Menu
Lingon om.....

Klant-tant i kvadrant

Ja och då menar jag mig själv, som befann mig på fel jobb, fel tid, fel stad i förmiddags. Intet ont anandes svarar jag i telefonen och en röst frågar lite försynt hur jag mår om jag är sjuk? Näää, jag mår finfint, kläcker jag ur mig och frågar hur det står till själv i andra änden av telefonen?
Jo, eh, du skulle ju varit här för ett bra tag sedan…:-)
Först då trillar poletten ner i mitt kolahuvud och jag vänder på klacken och gör en u-sväng både i riktning och arbetsuppgifter.
Pinsaaaaaaamt!
Jag som alltid kommer i tid, helst i alltför god tid och får vänta på alla andra för jag växte upp i en familj där vi alltid kom försent till allting. 🙂 Jag har blivit tvärtom som vuxen. Tills nu… så nu ligger jag ganska efter med dagens sysslor, haha. Ja, jag får skylla mig själv..hmm:-)
Om allt och inget så rekommenderar jag läsning här: Två prinsessor och Odd Molly som har skrivit så fint och tänkvärt om senaste dagarnas bravader.
Ord kan vara dumma ibland och ställa till det för oss.

Denna mening är sann
Föregående mening är falsk

Schysst rundgång där..
Kramar och ha en fin kväll, själv ska jag leta i garderoberna efter min hjärna som gömt sig för dagen.
L

No Comments

 • Ingrid
  14 mars, 2011 at 19:37

  Ajajaj då, inte kul när man missar så där. Jag är också alltid i god tid men när sådant händer känner man sig inte helt bekväm.
  Har ingen koll alls vad som hänt, men det verkar vara något som fått oanade proportioner. Jag står ju lite utanför bubblan om man säger så på gott och ont! Man kanske måste sätta saker och ting i relation till vad det är och i jämförelse med katastrofen i Japan…
  ~Ingrid

  Reply
  • Lingon
   14 mars, 2011 at 21:33

   Visst är det pinsamt? 🙂 Allting löste sig jättebra och jag var väldigt välkommen när jag väl kom till rätt ställe, haha.
   Jag hoppas innerligt att vi alla kan gå vidare nu..:-)
   kramar!
   L

   Reply
 • Hilde
  14 mars, 2011 at 19:52

  Oj då, men vad ska man göra? Shit happens:)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   14 mars, 2011 at 21:33

   🙂 Ich bin so ein klant, karateklant…
   kram

   Reply
 • Helena
  14 mars, 2011 at 20:18

  Ha ha ha jag skrattar så igenkännande för min familj kom också ALLTID försent. Tyvärr har jag ärvt det och sen jag fick barn har det blivit värre men min kille är min motsats och han räddar mig ofta!! Jag jobbar dock på det!!

  Reply
  • Lingon
   14 mars, 2011 at 21:37

   Ja, haha…jag lyssnade på ett radioprogram som analyserade varför vissa kommer i tid och vissa försent. Jag känner mig nästan besviken på mig själv att jag kommer i tid jämt…för de som kommer sent verkar ha roligare 🙂
   Äh, det blev helt fel, den förklaringen..men det handlar lite om tvång, att man måste göra sig i ordning, bryta upp från det man är i just nu..
   🙂
   K

   Reply
 • Linda G
  14 mars, 2011 at 20:40

  Sånt där kan hända mig med! Jag gick och letade efter bilen i fredags kväll när jag skulle åka hem, hade liksom glömt vart jag ställt den;) Kram gumman!

  Reply
  • Lingon
   14 mars, 2011 at 21:38

   Haha, ja man är nog inte ensam. Tack för det!!
   Kramar goa du.

   Reply
 • Oslotigern
  14 mars, 2011 at 21:17

  Fröken tidsoptimist är ALLTID sen, så vet vad du menar… Händer också med jämna mellanrum att jag glömmer möten, går till fel träningscenter, eller går en våning för högt i trappuppgången. Skulle ju tro att en strukturfascist som jag inte råkar ut för detta, men det finns förvirrade sådana!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   14 mars, 2011 at 21:40

   Ja, man är ockuperad av andra saker…haha..en gång när vi bodde i likadana radhus gick jag in hos grannen och hann fram och öppande kylskåpsdörren innan jag fick panik och insåg mitt misstag…
   kram

   Reply
 • Solid
  14 mars, 2011 at 21:41

  Hej!
  Här känns det minsann igen. Jag kommer alltid i aldeles för god tid. har missat ungefär på samma sätt som dig en gång. Kommer också från en familj, läs mamma som alltid kommer försent och läs här att det är inte på ett lite ursäktande vis utan med stor ENTRÉ, jaja så är det här i livet. Jag kan även trösta dig med att min pappa, matematiker, kom en vecka försent tillbaka från semestern men de andra lika lätt förvirrade herrarna till arbetskamrater hade inte märkt någonting.
  Kram från Eva

  Reply
  • Lingon
   14 mars, 2011 at 21:48

   🙂
   Underbart med förvirrade matematiker och mammor med stor entré!
   Hahaha!
   Jag tränar numera på att komma lagom i tid och inte trekvart i förväg, eller en halvtimme. 🙂
   Fast jag är bra på att ha gäster och ha middagen klar preciiiiiis nästan innan gästerna ska komma. Och är de då sena…..vilket nästan alltid är fallet så är jag ändå för tidig:-)
   Kramar fina underbara Eva!

   Reply

Leave a Reply