Menu
Lingon om.....

Dagens i full fart


Dagens Mollytant på jobbet! Idag har jag fina Ka-ching wrapen i dark berry, med de underbara röda rosorna på armen. Helt och hållet Cakeofjoys fel. 🙂 Nä jag skojar bara, kolla in hennes tårtor förresten, konstverk….mmums!
Idag är det mera fart på mig, jag är piggare, gladare och känner mig bättre i kropp och rygg. Humörkurvan pekar uppåt på skalan, så nu är det bara att ta fatt i dagen och göra det bästa av den.
På lördag ska jag och maken till Köpenhamn och ha det mysigt, OM-butiken ska besökas och jag är lite nyfiken på att prova Moss dress, Wunder under lace och något mer. Det finns bara ett problem och det är att min Mollywallet är gapande tom efter helgens bravader med träff och jag skyller på hela den fina vårkollektionen som fått mig att tappa huvudet i shoppingpåsen. Med lite kraft och ork ska jag knåpa i hop ett till salu-inlägg till i kväll eller i morgon. Saker får byta plats. Om du gillar rosa så håll utkik för en sällsynt läckerbit i färgen blush kommer att läggas ut. 🙂
Stora kramen och ha en fortsatt fin dag!
L

No Comments

 • Anna SC
  9 mars, 2011 at 10:43

  hej
  o vad kul o se dig piggare igen.
  Kul med lördagens Köpenhamns resa. Ja lördagens träff gör plånboken lite tom, men oj vad kul det var.

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 11:58

   Ja, visst hade vi roligt! Jag tyckte det var kul att se dig igen och du har så nära till skratt. Det är så underbart att se. Köpenhamn blir lite avslaget efter detta men nä, vad säger jag, en dag i solen i Copenhagen är ju aldrig fel.
   Kram och ha en fin dag! Vi ses säkert snart igen

   Reply
 • Odd Molly-holic
  9 mars, 2011 at 11:18

  Hej Vännen,
  Odd Molly har länkat till din blogg i deras nyhetsbrev! Grattis!! Antar att de frågade dig i förväg och att du har deras nyhetsbrev. Kontakta mig annars så ska jag maila den till dig sötnos.
  KRAM!!

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 11:59

   Hej där!
   Jo, jag har nyhetsbrevet, det var ju roligt att se!
   Kram och må så gott!

   Reply
 • MollyB
  9 mars, 2011 at 11:20

  Vad skönt att du känner dig lite bättre igen…
  Vad mysigt det lät med Köpenhamn!! Hoppas att ni får en fantstisk helg!!
  Vet vad du menar med att Mollyplånboken är tom… det är min med!! Jag har redan handlat det mesta av vad jag ville ha från våren… och ändå vill jag ha mer!! Sjukt!!
  Jag har planer på att lägga upp någon storts budget för mina framtida inköp så att jag får lite mer kontroll!! Bara nått nytt plagg/månad eller nått liknande… Vi får se hur det går?? Säkert inte bra… 😉
  Ska bli spännande och se vad du säljer 🙂 Jag gillar ROSA!! I’m a pink-girl!!
  Kram.

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 12:02

   Mat motion och sömn gör sitt till! 🙂
   Mollywalleten får fyllas på igen tror jag..men det är ju inte alltid lätt att hitta sin stil och den perfekta koftan lurar alltid runt hörnet och en underklänning till kan ju vara bra att ha…hahaha! Ja listan kan göras lång. Jag ska också göra en budget, för våren och spara lite till hösten. Finns en bra app till iphonen xom heter ”mina utgifter” . Den är inte snäll alls men fungerar som ett smäck!
   Det rosa är ett ytterplagg 🙂 hohoho. Ska fotografera upp den snart.
   kramar och ha en finfinfin dag!
   L

   Reply
 • Maria/Javabönan
  9 mars, 2011 at 11:44

  Åh Gullelingon, jag har just läst OM-newsletter och såg också länken till din blogg. *wow*
  För att göra dagen ytterligare lite rolig har jag skickat en Award till dig, kika in och hämta den hos mig. =)
  Kraaaaaaam

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 12:02

   Min favoritkaffeböna, vad har du nu hittat på. Jag ska in å kika hos dig…..
   kramar!

   Reply
 • Viola
  9 mars, 2011 at 11:48

  Den wrapen är så snygg- i min favvorfärg. Passar dig perfekt!
  Hoppas ni får riktigt kul i Köpenhamn. Kan man hoppas på fina bilder därifrån *blinkar snällt med ögonen*
  Va kul att du blivit länkad till i nyhetsbrevet! Grattis 🙂
  Kram från V

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 12:04

   Visst följer kameran med! Hoppas på sol bara .-) Jag hoppas på att prova den fina Imperfectionist dress som du har. Tyckte att den så skön ut..
   kramar och må gott!

   Reply
 • Sofia
  9 mars, 2011 at 11:51

  Hejsan Lingonet! Vad glad jag blev när jag såg att OM länkar till just dig! Jag tycker att Josannes beskrivning av OM-ohollic slängen Påssjuka (ingen barnsjukdom direkt) var slående. Jag känner att det töms väldigt fort i den där OM-kassan nästan så att det finns en plan inför varje påfyllning hur där ska bli tomt snabbast möjligt!

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 12:06

   Påssjuka, ojdå! 🙂 Fast väldigt rolig jämförelse, haha. Ja, det var roligt med länken, ska bli kul att se om det kommer några nya besökare hit.
   Nu ska jag springa i väg på lunch.
   Ha en fin vårdag!

   Reply
 • Annelie
  9 mars, 2011 at 12:14

  Så skönt o se dig piggare igen! Du skall vara rädd om dig, komma ihåg att vila ibland är faktiskt inte fel! (har jag fått lära mig..)
  Nyhetsbrevet alla ”pratar” om, är det bara för bloggare..? Eller kan vem som helst få det, vet du??!
  Koftan den röda får stanna, kan inte skicka tillbaka! Den gröna kommer idag har jag sett, hur skall detta gå..
  KRAM
  (du vet väl att lärkan drillar..går inte ta miste)

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 13:01

   Hej Sötegumma!
   Jo, vila är bra och skönt. Ja, jag vet ju lärkan drillar högt i skyn, alla fåglar kommit ren, lalalalalalaaa laaaa! Men ändå:-)
   Jag kan inte ge dig råd om att välja kofta alls, de är så fina båda! I Köpenhamn är jag lite nyfiken på den i Dark berry om den finns i butiken, man vill ju se alla färger:-)
   Du kan läsa nyhetsbrevet här http://one.rulemailer.com/wb.php?p=2h4/259/rs/9u1/zp/rs
   Vill du prenumerera på brevet så skriver du in din e-postadress på Odd Mollys hemsida, längst ner till vänster i menyn.
   Ha en fin dag min vän!

   Reply
 • Annelie
  9 mars, 2011 at 13:24

  Tack sötis!
  Nej det menade jag inte heller..det är svårt att råda andra sådär bara! Tänkte närmast att risken är stor båda får stanna, haha.. Är man knäpp så är man..får stå mitt kast! Fast jag kanske inte kommer tycka om den gröna..vem vet! Återstår att se. Rapporterar senare!
  Kram

  Reply
 • Oslotigern
  9 mars, 2011 at 15:46

  Ville bara säga grattis till länkningen i OM nyhetsbrevet, blev överraskad och glad när jag såg din fina blogg i länken 🙂 Passande en dag som denna när det är mycket OM kritik ute i cyberspace. Och skönt att humörkurvan är på uppgång!
  Ha en fin dag vidare!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 18:40

   Ja, det var roligt, framför allt att fina tjejerna visas upp!
   kramar!

   Reply
 • Solid
  9 mars, 2011 at 16:37

  Hej vackraste du!
  Vilken glad bild och skoj med länkningen. Grattis! Det skrivs mycket idag upptäcker jag nu men jag måste nog fundera en sväng innan jag skriver någonting alls tror jag. Det är många trådar men tycker omOdd Molly och blir glad i deras kläder.
  Kramar från Eva

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 18:42

   Hej Eva,
   Ja, det var roligt..jag är glad fortfarande över helgens bravader och träff så det är ju extra roligt om flera får ta del av den:-)
   Om all den andra diskussionen har jag en del på hjärtat men nu har jag lite annat för mig ikväll. Visst blir man glad av OM! Jag har precis slitit upp ett fint swappaket.
   kramar till dig Eva!

   Reply
 • Nadia
  9 mars, 2011 at 16:58

  Och jag har en Avalon dark grey på väg tack vare dina bloggbilder 😉
  Wrapen klär dig suveränt bra!
  Köpenhamn låter underbart – ska snart ta mig i kragen o åka dit också!
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 18:43

   Avalonen är pretty, pretty. Du kommer att stortrivas:-) Ja, vi kan ju skylla på varann:-)
   kramar och ha det fint!

   Reply
 • Karen
  9 mars, 2011 at 18:00

  Today I received the first Odd Molly Newsletter and was happy to see the link to your blog and all of the wonderful pictures of your outing. Congratulations on the recognition from Odd Molly. I am sure that it will bring you more followers that will be as happy as I am to read your posts.
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 18:46

   Thank you Karen for your nice words. I am very happy that more people can share the joy we had this weekend, beautiful girls, joy and fun all together in a mix. Wonderful day!
   Stor kram till dig Karen, I am a bit confused if I should reply to you in english or swedish, haha! Please let me know what you prefer..
   Hugs!

   Reply
 • annika
  9 mars, 2011 at 18:03

  Jag blev också så uppspelt när jag fick nyhetsbrevet från OM och såg din länk. Va kul.
  jag ska spana efter ditt till salu-inlägg med läckerbit. Dock är även min kassa lite klen för tillf’ället. Ska köpa bil + betala för kolonin denna månad. Hm , får se hur det löser sig. Kram och ha det härligt i K-hamn.

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2011 at 18:48

   Ja, inlägget dröjer nog till i morgon, jag ska tvinga mig att köra ett träningspass strax. 🙂 Ja, länken var kul och hela nyhetsbrevsgrejen. Hade varit kul om de kom tätt och gav lite Mollynews om både det en och det andra.
   kramar och ha det så fint!!!
   Bildreportage kommer från Köpenhamn såklart!

   Reply

Leave a Reply