Menu
Lingon om.....

Rebooting system – upload in progress..jeansjacka??

Godkväll! Oj, vad jag dök i dag i humöret. Många saker som fick utlopp på en gång. Jag ska inte säga att jag tycker om att vara nere, men jag accepterar det, stannar där en stund och går vidare sen. Med lättare steg… Ibland märker jag inte att jag är ledsen,

jag märker bara att saker går långsammare, trögare och tröttare än vanligt. Så kan det vara flera dagar till jag liksom känner efter och märker att jag faktiskt inte är glad alls..och så var det idag. Det är inget särskilt som har hänt, bara livet, lite kaka på kaka.

Men i morgon är en ny dag och jag ser så fram emot alla roligheter i helgen. Dessutom fyller jag år snart, hehe!!

Och tack tack för alla fina kommentarer och kramar till mitt förra inlägg..ni är bäst!! Jag blev så glad!! Egentligen hade jag inte tänkt skriva alls tidigare idag, bara hållit käft, men det slapp ur mig…får vara okej att må dåligt ibland.

 

I dag kom jeansjackan från Deepfling, och som så många andra så luktade den bläää. Jag tyckte mest att den luktade klor, inte distinkt mögel, men se så gul läbbigt utfällning det blev i vattnet? Detta var första sköljningen, gult som urin, urk.

Efter ungefär åtta sköljningar så var vattnet mer normalt, lite blå urfällning kanske…

Nu hänger den och torkar men luktar fortfarande inget vidare och nu tycker jag den börjar kännas lite åt mögelhållet också? What to do? Hur har ni gjort? Jag vill gärna behålla den, har provat den i butik som inte doftade ugg, och tycker att den är så vacker……

Tack igen för ni är det bästa som finns!

Stora kramen från ett gladare lingon 🙂 !

KRAAAAAAAM!

 

No Comments

 • Linda G
  3 mars, 2011 at 22:38

  Vilken äcklig färg på vattnet:( Min jacka åkte tillbaka. Ska jag ha nån ska den inte stinka från start! Skönt att du känner dig bättre:) Kram

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2011 at 07:56

   Ja, det var lite läbbigt allt. Men det är ju en hel del guldtråd i jackan som kan färga av sig också.
   Kramar och ha en fin dag Linda!

   Reply
 • Oslotigern
  3 mars, 2011 at 23:23

  Men fy vad äckligt! Har bara provat i butik och inte kännt nån lukt så inga smarta husmorstips från mig. Men hoppas du får bort lukten! Och kramar till ett tillkvicknande lingon, skönt när det vänder 🙂

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2011 at 07:57

   Hej tiger!
   Lingonet är lite mera på G, redo för dagen:-) Tack! Jeansjackan verkar fixa till sig även om jag förstås tycker att det är tråkigt att den skulle vara så..
   kramar och ha en fin dag!

   Reply
 • Anne
  3 mars, 2011 at 23:37

  Men yack vad äckligt vattnet ser ut! Trist verkligen och förstår att det blev jobbigt när du nu verkligen vill ha den 🙁 Kolla förresten mitt inlägg om Ninotchkan om du har tid – jag är inte heller gladast just nu. Och apropå det – så bra du beskrev ”Ibland märker jag inte att jag är ledsen, jag märker bara att saker går långsammare, trögare och tröttare än vanligt.” Precis så är det ju ibland!
  Massa kramar

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2011 at 07:59

   Hej Anne,
   Ja, jag läste om din Ninotchka, det var tråkigt att höra. Visst blir man besviken..
   Idag är en ny dag för oss eller hur? Fredag dessutom..Jag känner mig lite piggare..
   Stor kram till dig och ha en fin dag!
   L

   Reply
 • Annelie
  4 mars, 2011 at 07:23

  Godmorgon sötis!
  Vilken gräslig färg i vattnet..urk..vad tröttsamt! Jag skulle nog valt skicka/lämna tillbaka jackan, skulle inte stå ut med lukten. Om det inte blivit bättre nu när du tvättat den alltså..skulle bli galen av gå runt o stinka. Störande verkligen..
  Livet är ju så som vi vet, upp o ner, fram o tillbaka. Hoppas det kommer kännas bättre i dag, fredag vet du..
  Var rädd om dig o ha en bättre dag idag!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2011 at 08:01

   Godmooorgon Annelie!
   Det enda rätta vore att skicka tillbaka jackan, men jag vill ju ha den och skicka den till USA känns lite drygt.. Men nu efter tvätt så är den helt okej tycker jag..
   Livet är verkligen upp och ner, hit och dit. Bara att följa med i svängarna så gott man hinner med:-) Och du har rätt det är ju fredag, och i morgon mollyträff?
   Stor kram till dig och hoppas att din dag blir fin!
   L

   Reply
 • Mio
  4 mars, 2011 at 08:18

  Nämen usch, jag skulle nog reklamera ändå, det kan ju vara nåt hälsovådligt! Kontakta i alla fall OM, fråga vad det kan vara för färg och lukt.

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2011 at 08:20

   Ja, det borde jag nog ha gjort..Jag ska följa upp vad alla andra säger om det, och vad OM kommer att säga om saken.

   Ha en fin dag!

   Reply

Leave a Reply