Menu
Blusar, koftor

Onsdag-mmmmassagedag!

Gomiddag! Här är ett nyknådat lingon, som är lite ruggugglig som man kan bli efter en massage. Söta sjalen värmer axlarna bra.. Min rygg är heldum nu, sedan i torsdags har det varit krångel och ont om vartannat. Jag måste ändra lite till i mitt jobb, med arbetsställningar och sånt för att hitta rätt – smärtfritt. Öhhh, och kanske komma i mitt livs form? 🙂

Idag har jag på mig min älsklingsblus från kappahl och en Canna cardigan i grey melange ovanpå.

Tycker att färgen på koftan passar jättefint till jeans.

Åsså avslutar jag med att visa den här coola betongblandarkarusellen som jag fick förbi i morse. Jag har en hemlig passion för stora bullriga maskiner, helst med mycket spakar att manövrera med. Hur mycket spakar det finns i denna har jag ingen aning om men den är ball. Här är liksom två betongblandare i hopkopplade i ett system och sen finns den en lyftkran på den främre eller är det en snabel där betong kommer ut längst fram? Jag skulle stannat en stund längre och tittat…:-)

Nu är det dags för lunch!

Kramar och ha en fin dag:-)

L

No Comments

 • Anna SC
  2 mars, 2011 at 13:47

  då hade du älskat min morbrors arbetsplats i Södra Sandby där de bryter bla makadam till vägbyggen. Där är det STORA maskiner.

  Reply
  • Lingon
   2 mars, 2011 at 21:02

   Större desto bättre 🙂 Men de som man kan vrida runt är roliga också..makadam, ja då krävs det nog stora doningar..haha
   Vi ses snart!

   Reply
 • Mimmi
  2 mars, 2011 at 15:41

  Let´s build something, ja det var ett fint ekipage du fångat på bild. Jag tänker på cirkus och tivoli när jag ser hur dom är lackade.
  Men vad har du för fin sjal om axlarna? Du har så rätt, den passar perfekt på ett nyknådat Lingon./K

  Reply
  • Lingon
   2 mars, 2011 at 21:05

   Hej Mimmi!!
   Ja, du vet min passion för grävskopor:-)
   Sjalen är från Vera Li, verali.se och jag har köpt den på Folkart i Malmö, den ligger tyvärr inte ute i webshoppen. Tycker den är jättefin och gör mig glad att ha på sig. Att den är i akryl eller blandgarn gör inte så mycket däremot är den lite slarvigt fäst i trådar så jag får nog rädda den lite här och där. Tur att den är så gullig då, det är lite förlåtande..

   kramar och ha det så bra!
   L

   Reply
 • chatarina
  2 mars, 2011 at 16:02

  Hej! Den fina koftan har jag också beställt:) Du passar superbra i din..Ha en härlig dag kram

  Reply
  • Lingon
   2 mars, 2011 at 21:05

   Det är en underbar kofta! Du kommer att bli helnöjd!

   kramkram!

   Reply
 • Evalena
  3 mars, 2011 at 07:54

  Du skulle nog trivas ihop med min son. Han går verkligen igång på sånt där……
  Men den var iaf i vackra, glada färger, det brukar väl ändå inte bullriga maskiner vara? Eller?

  Du, jag ska fota moss med begonina idag(hoppas du inte har nån trädgårdsfreak som läser och får förhoppningar nu).

  kramis och ha en bra torsdag

  Reply

Leave a Reply