Menu
Lingon om.....

Avalon tunic vintage dark grey

Här kommer en sen blogguppdatering! Jag har jobbat i dag och är trött…håhåjajaaa…. men nyfiken som man är så sprang jag förbi Folk och tittade på denna fina Avalon tunic som jag varit nyfiken på länge länge. Jag är svag för svart och rött och wigwam var inte min grej alls så denna kändes lite lovande 🙂

Hyfsat rättvisande färger, kanske lite mörkare i verkligheten men rätt nära. Rosorna är åt det hallonröda, mjuka i nyansen och ja som Canna cardigan i vintage rouge kan man säga. Knäpp i storlek som många OM-plagg. Jag har en fyra på mig, som är lite stor, provade en fyra i en annan färg som var lagom. Försökte få på en trea men helt omöjligt, då det är överarmarna som är tajta som fasen över de fina broderierna. En blus att fundera på? Eller vad tycker du? Många fina färger också, min andrahands favorit är den ljusblåa, vitt går bort och indigo..har jag glömt någon?

Den här sjalen blev jag så kär i. Om jag är ett lingon så är det min sjal 🙂

Annars har dagen varit ganska tung och jobbig bortsett från en supergod eftermiddagsfika+pizza  med en lika god vän.:-) Men så är det när man är ute och slarvar en fredag och jobbar lördag. Me to blame. Men ibland är det bra att ha roligt också. (åsså har jag pms, skoskav och magont och en finne på hakan, men det behöver jag väl egentligen inte säga, jaja.).

Naw vad putt jag ser ut, haha! Nu ska jag gräva mig ner i myssoffan och önskar dig god kväll, god helg med alla trevliga tillbehör och ett stort hjärta till dig!

Vi ses i morgon!
L

No Comments

 • lite odd
  26 februari, 2011 at 21:17

  En heeelt Lovely dag med dej är vad jag haft!!!
  Puss!

  Reply
  • Lingon
   26 februari, 2011 at 21:28

   Maken tackar för cookisen, han sa bara sluuurp..du är underbar
   kramar och en till!
   L

   Reply
 • Runa
  26 februari, 2011 at 21:18

  Avalon är jättefin…har bokat en (vit) hos Fitts&Co, vi får väl se om den dyker upp. Dark grey är nog nästan finare men jag tänker sommar sommar sommar…Det där med ärmarna låter inte lovande….men vi får se…med lite tur är det ett rymligt ex. Vilken härligt schal, har en skitdag men blev lite gladare av de färgerna, tack tack! I morgon är det en ny dag! Kramar

  Reply
  • Lingon
   26 februari, 2011 at 21:31

   I morgon är en ny dag! Vi bestämmer det. Hände en till riktig äckelgrej på hemresan men vi lämnar det därhän 🙂

   Avalonen är jättefin i alla färgerna, och jag tänker mig ha den lite året runt kanske? Om jag hittar en som passar, haha. Däremot tycker jag att den passar fint på både smala och rundare former, verkar funka för många kroppsmodeller och för mig som är liten, 160 så är längden lagom, eller helt perfekt.
   Hoppas att du har lite sol i Seattle? 🙂
   kramar till dig och i morgon…ny dag…nya tag..

   L

   Reply
 • Linda G
  26 februari, 2011 at 21:44

  Vill ha, vill ha, vill ha!!! Men om du har en 4:a där är det nog kört för mig. The wallet says YEEEEEEEEEES;) Kram!

  Reply
 • Anna S
  26 februari, 2011 at 23:31

  Jag gillade sjalen mest- vad är det för märke?
  Kram o god natt!

  Reply
 • Lina
  27 februari, 2011 at 00:02

  Jag säger som Anna S, jag gillar sjalen mest! Den finns inte på FOLK hemsida så vad är det för märke? Superfin…

  KRAM

  Reply
 • Bina - everydaymolly
  27 februari, 2011 at 09:19

  Åhhh en VeraLi… så ljuvlig och mer rätt person att bära den än du kan väl knappast finnas?

  KRAMAR

  Reply
 • Lingon
  27 februari, 2011 at 10:14

  Se där, tur att man har Bina som rycker in, haha! Tack!
  Jag klippte av etiketten på vägen hem och satt och funderade och tänkte hmmmm…
  VeraLi http://verali.se/ Där finns någon kvar på http://www.folkart.se om någon har cravings, det går ju att ringa dit på måndag…

  Kramar till er alla!

  Reply
 • Fröken Abbe
  27 februari, 2011 at 10:16

  Åh, vilken söt sjal! Rött och rosa ihop är ju underbart!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 februari, 2011 at 11:43

   Visst ääär det? Så roligt att när man var liten var det min största fasa, rött och rosa i hop, eller det värsta jag kunde tänka mig, rött och lila. Och idag tycker jag att det är jättefint!!

   kramar och ha det så bra!
   L

   Reply
 • MollyB
  27 februari, 2011 at 11:30

  Klart att du skulle ha den Lingon-sjalen!! Det såg jag redan i fredags!! Den är jätte fin på dig… Ångrar mig så att jag inte provade Avalon…. next time!!

  Kram.

  Reply
  • Lingon
   27 februari, 2011 at 11:45

   Tack MollyB!
   Saknar dig redan…hoppas du hade en finfin helg i Malmö.

   kramkram!

   Reply
 • Lina
  27 februari, 2011 at 21:16

  Tack för info om scarfen. Tyvärr går den bort för mig så den är gjort i 100% acryl. Mitt hår gillar inte sån kvalite och blir bara tokstatiskt. Synd att de inte tillverkar den i naturmaterial istället som bomull.

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   27 februari, 2011 at 21:55

   Ja, jag var förvånad själv men upplever inte det som problematiskt. Trodde att den var blandad ull/akryl….
   Men det finns andra sjalar!
   kram!

   Reply

Leave a Reply