Menu
Lingon om.....

Mohohooo

Heej! Här är jag i bästa karatepose, jag har liksom angripit livet och jobbet på många fronter. Bloggeriet har fått stå tillbaka lite, och nu ska jag köra ett träningspass! Tack för alla trevliga kommentarer i tidigare inlägg, jag svarar lite senare:-)

Innan jag slänger mig på träningsmojängen så kommer här en paketteaser, mohohoo..vad kan det vara? Jo, det älsklingsplagg från spring som jag föll för i modeshowen, som jag föll? Inte så många som tog in just den färgen, och det där med förbokning missade jag. Nu är den här!

Kram och vi hörs lite senare!
L

No Comments

 • Linda G
  21 februari, 2011 at 20:11

  Är alldeles för seg och trög i kväll för att gissa. Kikar in senare och kollar i stället;) Kram

  Reply
 • Hilde
  21 februari, 2011 at 20:18

  Jag gissar Remix i lite red? Kikar in senare för status;)
  Kram

  Reply
 • Anne
  21 februari, 2011 at 21:46

  Härlig bild – blir glad som vanligt 🙂 Skriver ju detta efter att du gjort ditt Wilmainlägg och lat som jag är kommenterar jag här: lovely!!! En av mina kärlekar också fast i annan färg.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 februari, 2011 at 22:08

   Jaha, vilken färg tro? Powder, indigo? 🙂

   kramar !!!

   Reply

Leave a Reply