Menu
Klänningar, tunikor / Lingon om..... / Provningar

Doktor Pajas och dream dress

Long time no see?

Idag har jag varit hos ögondoktorn. Syns det? 🙂

Det var ett onödigt läkarbesök som var lite som en sketch med Monte Pythongänget. OMG. Jag har oftast blivit bra behandlad av läkare, men det här var skrattretande. Som tur är eller otur så är det inga akuta problem, eller behandlingsbara för den delen…tyvärr. Men jag är lite stolt över mig själv som frågade försynt, -Hördu, det där återbesöket jag ska på lite senare? Är det dig jag kommer att träffa då? Han svarar, Joo, det är med ganska stor sannolikhet att det blir jag ja…haha…alla andra slutar ju här så jag blir nog kvar hähä..

( ja, jag frågar bara för dig vill jag verkligen inte träffa igen, tänkte jag, och såg framför mig olika scenario hur doktorn skulle reagera på den motrepliken. )

Även om jag inte vågade säga det rakt ut så tänkte jag det, och bestämde mig för att jag inte kommer att träffa honom igen.

Det känns bra. Annars är jag en sån som gärna står ut med det mesta och tyvärr gärna låter mig bli dåligt behandlad av te x läkare och myndighetspersoner. Jag blev liksom uppfostrad så, att vara artig och inte vara till besvär. Men tro mig, det kan man träna bort! 🙂 🙂

Ordentligt!

Och med denna långa lite boooring historia när man borde fira fredag, ha förfest eller liknande, vill jag bara ha sagt att jag inte har hängt vid datorn idag. För när ögat fått avslappningsjuice på pupillen så ser jag så dåligt att jag blir yr i huvudet.

Hookup s/s dress

Idag har jag provat drömklänningen och oj. Jag har nog aldrig varit så överväldigad av tyg, färg och mönster. Så otroligt fin. Denna bilden är ju vacker, men klänningen är inte så klädsam i modellen för mig tyvärr. Men det får vara. Den är en behålla-för-evigt and forever klänning.

Men jag bestämmer här och nu att det är kameravinkeln och fotografen som inte är helt rätt. 🙂

Nu ska det fixas mat här, och jag ska gå och titta på fina klänningen i varje reklampaus, hela kvällen.

Ha en fin kväll och vi hörs kanske senare! Kram!

L

No Comments

 • Solid
  18 februari, 2011 at 19:49

  Hej!

  Jag tycker i alla fall att du är jättesöt i den och då har jag bara druckit ett glas rött öländskt vin…
  Kramar från Eva

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 19:54

   Tack Eva!!!
   Har ni öländskt vin? Jahaja 🙂 Vad kul, det ska jag kolla upp.
   Tack för dina vänliga ord, och ha en strålande afton..!!
   Kramar!

   Reply
 • MollyB
  18 februari, 2011 at 19:59

  Jag tycker du är superfin i den klänningen…. Inte så klädsam i modellen på dig?? Vad är det du pratat om?? Den är visst fin på dig!!

  Kram.

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 20:07

   Tack fin du..
   Trevlig helg, kram!

   Reply
 • Linda G
  18 februari, 2011 at 20:30

  Dom där Hookuparna hakar sig verkligen fast i skallen;) Tycker visst att du kan ha den:) Kram

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:50

   Taco!

   kram och ha det fint!

   Reply
 • Odd Oldie
  18 februari, 2011 at 20:32

  Undrar just om du inte var hos samma pajas som jag var hos igår. Eller så är det så överlag, vad gäller ögonläkare?!! Fin är du i alla fall i din klänning!

  Kram K

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:51

   Ojdå…
   Nä det är nog bara en tillfällighet.

   Kram och trevlig helg!

   Reply
 • Sofia
  18 februari, 2011 at 20:37

  Oj vad fin klänningen är den skulle så gärna få bo i min Mollyrob, tycker att den passar väldigt bra i din med! Tyget är så unnnnnderbaaaaart!

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:51

   Tack! Den är helt underbar.. Är det inte reklam snart 🙂

   kram!

   Reply
 • Hilde
  18 februari, 2011 at 20:47

  Klänningen är visst för dig, så vet du det:) Du är jättefin i den.
  Klåpriga doktorer är inget att ha på, hoppas han har slutat till nästa gång du ska dit.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:52

   Hej Hilde och tack!
   Klänningen är gorgeous, jag bara tycker att jag är lite tjock idag….

   Kram och ha en fin helg!

   Reply
 • Vivvi
  18 februari, 2011 at 20:52

  Jag tycker visst den sitter jättefint på dig ju! Helt lovely och passar dig perfekt med din vad jag fått en känsla av en sprudlande personlighet. Du ska ha en klänning med mycket liv och färg. Du får nog fundera om ett par gånger till i reklampauserna 😉

  Hoppas du får en superfin helg
  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:53

   Hi Vivandivan,

   Vad snällt du skriver 🙂 Känningen är underbar och jag tror att jag minsann kan bli fin i den också..

   Ha en fin helg du också
   kram!

   Reply
 • L8
  18 februari, 2011 at 21:16

  Allt klär en skönhet!

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:53

   🙂 🙂 🙂

   kram

   Reply
 • annika
  18 februari, 2011 at 21:31

  Wow, ögon som David Bowie och klänning som sitter som en smäck . Fattar inte heller vad som inte är bra. trevlig fredaskvälls- kram

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:55

   Tack snälla du!
   Det är överdelen men korta armar som jag tycker förstärker bilden av att jag liksom flyter ut upptill 🙂 Men jag tror att jag ska prova med lite bättre bh kanske?
   Eller, haha, ta på mig högklackat så jag får mer svaj och hållning?

   kram och ha det bäst!

   Reply
 • Fiona
  18 februari, 2011 at 21:55

  Hej!
  Du är ju jättefin i den!! Sitter nu och funderar om jag kan slå knut på mig själv, hinna till Malmö och införskaffa en likadan i morgon så att jag kan få med den på semesterresan (som bär av i morgon em). Vet du vilka butiker som har denna skönhet i Malmö?

  Kram

  Fiona

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 21:58

   Hej Fiona,

   Jag har köpt min klänning på Folk i Malmö. Folkart.se Tyvärr tror jag att den redan är slut, men finns i en annan färg på kidsandfriends.se utanför Löddeköpinge. Annars kan du nog få tag i den i Stockholms OM butik, kanske i Köpenhamn om du ringer och frågar. Men det är lite ont om tid om du reser i morgon…
   Önskar jag kunde säga, japp där är den…tyvärr vännen.

   Ha en jättefin semester och lycka till med klänningstankarna!
   KRAMAR!!

   Reply
   • Lingon
    18 februari, 2011 at 22:02

    Det finns en på Ajabajakids, men den är i stl 0 i färgen apricot..

    Reply
 • Hoai
  18 februari, 2011 at 21:56

  I think it is realy nice on you, lovely like roses :). I enjoy very much to read your blogg but I don’t comment often because it take too long time for me to write in swedish. Anyway, where did you try the dress? Have a nice evening! /Hoai

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 22:34

   Thank you Hoai!!
   You are very welcome here and to write comments in english is just fine. I realize just now that probably understand swedish so I switch back, 🙂
   No I have once started in english so I go on..haha.
   The wonderful dress is from Folk in Malmö. http://www.folkart.se. It is unfortunately sold out but you can probably find it elsewhere with a bit of luck. It is the most expensive dress I ever bought but I will keep it forever.

   Have a good weekend!
   L

   Reply
 • Adela
  18 februari, 2011 at 21:58

  Hej i kvällen fina lingoberrie;)
  Du är supersnygg i den klänningen! SÅ snyggt! Blir jättesug på att prova en själv…;)

  Hoppas du har en mysig skön fredagskväll!
  Kram
  Adela

  Reply
  • Lingon
   18 februari, 2011 at 22:00

   Tack fina Adela!
   jag kan se dig i den och kanske i färgen apricot? Men du är vacker i precis allt.

   Kram och mys på,

   L

   Reply
 • Josanne
  18 februari, 2011 at 22:51

  Skärpning darling! Den är ju snyggefin på dig som attans! Säger jag fett avundsjukt samtidigt som jag bankar i golvet och sparkar med benen i luften a la skitsur 5-åring… :o) Kram!

  Reply
  • Lingon
   19 februari, 2011 at 08:43

   Haha, vad gullig du är som muntrar upp mig. Jag ska ta med klänningen nästa gång vi ses så kan du få prova den..
   Kram!!!

   Reply
 • Annelie
  19 februari, 2011 at 08:30

  Godmorgon sötis!
  Du pratar dumheter..den är riktigt snygg o du passar visst i den!! Så det så!!!
  Klänningen är en dröm o blir mycket glad för din skull!
  Desto tråkigare med din knäppdoktor..synd att han inte är tankeläsare, haha..
  Ha en riktigt skön lördag!
  KRAMKRAM

  Reply
  • Lingon
   19 februari, 2011 at 08:42

   God Morgon!!
   Tänk här sitter vi vid varsin dator med långt avstånd emellan, och ändå så kan man umgås. Så trevlig att få din kommentar så här vid frukosten.
   Klänningen är en dröm, en vintage dröm, lite 1800-tal med rosorna och ljuvlig ljuvlig. Jag kanske hade en liten dipp i humöret just när den kom på:-)
   Om doktorn kunde läsa tankar hade nog varit bra, haha. Då hade hans otvättade hår kryllat sig! Men vem vet någon gång kanske jag vågar säga vad jag tycker….eh lite försynt…och fint tillrättavisande…hihi..
   Ha en underbar lördag och jag hoppas solen skiner på dig! Här är tempen på 0 utomhus och sol..
   Kramar!!!

   Reply
 • Lina
  20 februari, 2011 at 10:18

  Ska jag vara ärlig så tycker jag inte den varit speciellt fin på någon som provat den och lagt ut den på sina bloggar. Den ser så himla fin ut på produktbilden och på modellen som går med den på Catwalken, men jag har inte sett en enda vanlig människa som den ser lika bra ut på ännu. Och du ser inte sämre ut med den än vad någon annan gör. Fin, men inte fin för 3000 kr är min åsikt.- Lina

  Reply

Leave a Reply