Menu
Lingon om.....

Deepfling hallå…?+Kitchen make over

Ja, här ser man min uppenbara förtjusning över paketets innehåll. Jag trodde ju det var Deepfling som var avsändaren.

Det är väl bra det också…..garn….hmmm …mummel..!

För att komma vidare med virkprojektet beställde jag lite garn på nätet, hade problem med lila, grönt och ljusblått och nu funkar de två första i alla fall. Så egentligen är jag lite glad, men bara lite..

Ballerina tröstar gott. Fy på mig.

Vad maken inte har en aning om än, är att jag ska ändra om här i kväll 🙂 När han sätter sig tillrätta i tevesoffan tänker jag gå till attack på matplatsen och ändra om..hohoho.

Efterbilder kommer lite senare i kväll. Så får ni se mina nya färgskala!!

Jag är faktiskt ganska glad känner jag nu, paketförtreten till trots. Förkylningen är bättre och jag är liksom inte så dimmig som man kan bli när det bara rinner och rinner…och inget näsblod på hela dagen. Gäller att glädja sig åt det lilla.

Kramar och ha det fint i kväll! Titta gärna in här lite senare för att se min nya matplats.

L

No Comments

 • Hilde
  7 februari, 2011 at 19:45

  Ny blir jag nyfiken och tittar självklart in igen. Skönt att du mår bättre.
  Kram

  Reply
 • Linda G
  7 februari, 2011 at 20:57

  Så det var garnet….Ja,ja det andra kommer väl tids nog:) Kikar in och kollar in din matvrå sen! Kram

  Reply

Leave a Reply