Menu
Lingon om.....

Swipswap rosa, matchande ruta..

Gokväll!

Tänk vad tiden går fort en dag. Jag har ju inte hunnit blogga 🙂 I allafall så har det blivit mycket molly här på sista tiden..för det är så roligt:-) Men jag saknar att skriva om allt annat i mitt liv, så det kanske blir lite mer av det så småningom.

I morgon tänkte jag plocka fram kameran och leka lite, funderar på ett tema……bara det är färgglatt och lustfyllt så är jag nöjd.

Dagen har inneburit swap av denna fina hoodie, fonda coat från förra vårens kollektion. Jag kom hem med en i färgen pink, som jag inte hittade någon produktbild på. Samma pink som fondan från förra året.. Tack lite odd!!

Hela konceptet att swappa är så bra, man kommer med ett plagg i en påse och kommer hem med ett annat. Me likie!!!

Någon som har dessa att sälja till mig i stl 3? Fonda trouser heter dom och är lite sådär halvlånga med spets nertill. På mig som är en kortis är dom nog hellånga skulle jag gissa..

Sist men inte minst en liten passande rosa ruta på gång…

kramar och trevlig fredagkväll!

L

No Comments

    Leave a Reply