Menu
Lingon om.....

Hmmmm. Så många val….

….så många fina färger!

Sorry, jag har inte tid att blogga, måste leka…leka…leka……johoo…. 🙂

Om en stund sätter jag igång med en multifärgad scarf. Det blev olika garner i stället för en som skiftar färg själv, och bomull som är mjuk i sommar. Hoppas bara att min rygg klarar av att jag virkar, eller så får jag träna lite mera… Jag älskar färg! Det gör mig glad, och inspirerad. Damen i garnaffären känner igen mig vid det här laget, haha. Jag la ut ett stort pussel över disken med alla möjliga färger och höll på länge, länge att välja. Till sist blev jag ombedd att samla i hop mina nystan lite så att en annan kund kunde trassla sig fram till kassan. Jag var helt absorberad, märkte ingenting, måste varit inne i en liten färgflow 🙂

I denna färgkick så fick jag ännu ett ryck och testade nagellack i alla dess färger. Blått har jag aldrig haft förut. Och kommer nog aldrig att ha det heller men en regnbågsmålning såhär gillar jag! Blir lite dyrt bara att köpa alla…Fingrarna ser ut som smågodis!

Kramar och ha det bäst! Och är livet tråkigt just nu, så ta på dig något riktigt färgglatt, färgrikt och fint.

L

No Comments

 • Anne
  26 januari, 2011 at 21:47

  Å översta bilden är ju jättehärlig – jag började nästan peka på mina favoritfärger på min egen skärm :-0 Fortfarande full av beundran för att du ger dig på detta. Jag skulle med liv och lust rita upp en skiss och köpa garn men sen……..
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   27 januari, 2011 at 09:59

   Hej Anne! Det här kommer att ta lååång tid 🙂 Men det är jättekul.
   Ha en finfin dag!
   Kram

   Reply
 • Nadia
  27 januari, 2011 at 07:05

  Gillar din färgskala – det måste bli fint i vilken mix som helst. Och naglarna är wunderbar!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 januari, 2011 at 09:59

   Tack! Naglarna är nästan så jag går ut och köper lacket, en i varje färg…

   kram!

   Reply

Leave a Reply