Menu
Odd Molly / speciella inlägg

Grattis Lite Odd!! Nu blir det choklad i garderoben :-)

Grattis Lite Odd! Här kommer lite bilder till dig. Om du vore här skulle vi ha den där garderobsklubben. Eftersom du firar och äter kaka ikväll hoppas jag, mums mums, så tar jag en kopp choklad i garderoben och tänker på dig. Grattis och hoppas att du har en underbar kväll!

Här är ju rätt mysigt inne? Kanske får bli min nya tillflyktsort? Vi skojade ju förut om att träffas i Lite Odds garderob så inspirationen kommer från kommetarsfältet. Hilde är du med?

Vad är bättre att fika i än en Tea dress?

kramar!

L

No Comments

 • Linda G
  25 januari, 2011 at 20:26

  Vilka underbara bilder och vad fin du är i Tea dress:) Men har du Kettle Coat som matta din stolla!! Kram

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 20:43

   Hahaaa. Kettlen på golvet är bara lite rekvisita..jag hade tänkt att sitta där först med picknickkorg och allt, och teservis med kanna. Fast sen fick den ligga en stund för golvet är inte så dekorativt där inne (än) 🙂
   Kram!

   Reply
 • Solid
  25 januari, 2011 at 20:34

  Hej!

  Men hur underbart har du det inte, där i din fina teadress. Vem skulle inte vilja vara där i lyktans sken och njuta sällskap och vackra kläder.
  Kramar från Eva som gifte sig i sin, Teadress alltså inte i garderoben men det skulle man ju kunna i din.

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 20:46

   kram tillbaka Eva! Ta på dig klänningen vet jag, och ha en mysfika hemma. Den är så fin, och alla dina fina bröllopsminnen kan vara trevligt att tänka på kanske?
   Min har inte blivit luftad sen i somras och det är så synd för den är fantastisk..en helt underbar skapelse..

   kram igen!

   Reply
 • Annelie
  25 januari, 2011 at 20:39

  Ja men du söta galenpanna! Vilken mysig garderob du har..perfekt tillflyktsort! Superfin i din Tea dress, passar perfekt som fikaklädsel, haha. Underbara bilder i din ljuva samling..
  Kram

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 20:51

   Choklad..mums. Jag tror jag ska fika därinne ibland. Kanske en gång i veckan?
   Tea i tea dress, kettle coat. Jag skulle haft en kanna med? Nästa gång, haha.

   Kramar och ha det så fint!!!!!

   Reply
 • Runa
  25 januari, 2011 at 20:42

  🙂 bästa fikastället man kan tänka sig….ser supermysigt ut! Reagerade också på ”mattan”…
  Kram

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 20:53

   jaja, mattan ja. Hade lite vilda planer att lägga ut fler kläder så att det blev fina mönster och färger. Jag gillar verkligen min garderob. Undrar om man får in en fåtölj där..

   Kram!

   Reply
 • Sannibus
  25 januari, 2011 at 20:44

  hahahaha söööötnos! OCh vilken underbaring du har på dig!!! Förstår att du gillar din garderob! Den är ju underbar!! KRAM

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 20:54

   Haj! kanske skulle jag döpa om bloggen till Ilovemycloset.com? Det hade varit roligt 🙂
   Kraaaam!!

   Reply
 • Ingrid
  25 januari, 2011 at 20:45

  Oj, stackars Kettle coaten ;0) Men det är underbara bilder som bara du skulle kunna komma på. I LAJK!! Tänk att man inte får det roligare/mysigare än man gör det!!

  Jag tycker det är så skönt att få komma i tid, är alltid i tid och oftst väldigt mycket i god tid så folk tror man är smått stollig…

  ~Ingrid

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 20:55

   Så sant, man får inte roligare än man gör sig…när jag kom hem ikväll ville jag ingenting alls, sen kom den här idén att fota i garderoben och det började snurra i skallen. Nu efteråt blev jag själv så glad och upplyft av det hela. Måste nog fotografera lite oftare..

   kramar och ha det så fint!

   Reply
 • Josanne
  25 januari, 2011 at 20:53

  Haha… kan det ens finns någon som är skönare än dig på det här jordklotet?… Nej jag tror definitivt inte det! :o)
  Vad sägs om att fira LiteOdd-fika på vårt favvoplace nästa vecka? Om och när vi alla tre kan såklart…
  Kom nu ut ur garderoben darling. Vilket jag enbart säger för att jag är så fett avis på din underbara och välstädade Mollyrob… KÄRLEK!!!

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 21:57

   Men vad snäll du är som säger så? Tack, tack. Detsamma till dig..
   Fika absolutamente. Åh, vad jag vill fika..

   kraaam!

   Reply
 • Nadia
  25 januari, 2011 at 20:57

  Åhhh så ljuuuvligt – vilken tjusig garderob och du passar perfekt in där. Får försöka övertyga maken att vårt supersterila dressingroom m IKEA-inredning borde göras om till ett ljuvligt, feminint Odd Molly-himmelrike a la Lingon!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 22:00

   Hej Nadia,
   Det kändes faktiskt lite glammigt där att sitta i sidenklänning i garderobens dunkel. I själva verket är den ful med slitna råbetongväggar och plastmatta. Men med lite mysfix och levande ljus blev det jättemysigt. Jag hoppas på att måla den någon gång..jaaa ett mollyhimmelrike a la Lingon! Underbart! Hoppas du kan piffa till din ikea lite, en sjal, lite spets kanske och mys på. Du ska se att ljuvligheten väntar runt hörnet.

   kramar!!!!

   Reply
 • lite odd
  25 januari, 2011 at 20:57

  Du UNDERBARING till bär!!!
  Guuuud vad du gjorde mej glad, lite rörd med faktiskt!
  Vilken sööööt garderob..åhh choklad….å så du i din supervackra klänning, LOVELY!!
  värsta stora puss å kramen till dej raraste du:)

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 22:01

   kram tillbaka och vi fikar bestämt nästa vecka!!!!
   Hoppas att du har haft bästa dagen med familjen.

   kram!!!!!

   Reply
 • lite odd
  25 januari, 2011 at 20:59

  ~Fika nästa vecka med Josanne på favvostället??
  Säg ni den dag då det passar er..~Det passar alltid mej:)
  puss å Kramarna

  Reply
 • Anne
  25 januari, 2011 at 21:01

  Vilka fina bilder – du är verklign söt där i garderoben 🙂
  Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 22:01

   Tack Anne! Jag tror jag ska ha en stund där varje vecka..
   ha en fin kväll!
   kram

   Reply
 • Sofie
  25 januari, 2011 at 21:36

  Men vilka fina bilder 🙂 Och fina Lingon, fin garderob o fina kläder 🙂 Hade också kunnat ha det så fint om inte sambon envisats med att ha sina skjortor på ena halvan…. 🙁

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 22:03

   Tack Sofie! Vilken fin kommentar? Jag blir glad av att fotografera och visa upp det här..och att glädja någon annan är också kul. Min sambo har ca en 12-del av garderoben tror jag, haha. Men vi har ganska gott om plats..

   kram!!!

   Reply
 • cle
  25 januari, 2011 at 21:42

  He he, underbara bilder och underbar tanke att sitta bland sina mollysar och avnjuta en fika, även om jag hellre sitter med ett glas Chardonnay 😉

  Reply
  • Lingon
   25 januari, 2011 at 22:03

   inte dumt det heller…chardonnay alltså. Men i garderoben är det te eller choklad som gäller 🙂

   kram!

   Reply
 • Hilde
  25 januari, 2011 at 22:07

  Jaaa, jag är med på garderobsparty, speciellt när garderoben ser ut så där:) Du är fantastisk vacker i din Tea dress. När jag såg min drömkofta på golvet i din garderob så tror jag inte jag kunde tänka så mycket alls, men jag blev lugn när jag läste att det var rekvisita;)
  Kram

  Reply
 • Forbid Me Not
  25 januari, 2011 at 22:54

  You´ve got mail Lingon!!

  O Kettle coat på golvet!! Min bor i en korg….ska se om den får komma ut och lufta sig lite snart!

  Reply
 • Maria/Javabönan
  26 januari, 2011 at 08:12

  Oj vad det där såg mysig ut! 😉

  Du är kanonfin i den där klänningen och mycket vackert ser jag runtomkring också.

  Kraaaaaaaaam

  Reply
 • Jess
  26 januari, 2011 at 09:03

  Hej

  Vilka superfina rutor! Jag har också som projekt att göra en sjal och tar därför TACKSAMT emot en beskrivning. Jag undrar framför allt hur man får ihop rutorna, måste man virka ihop dem en och en och således få typ 10 trådar till att fästa på var och en…? Hur gör du med fästningen över huvud taget förresten (pilljobb…)? Och vilket garn har du använt?

  Mvh
  Jessica

  Reply
  • Lingon
   27 januari, 2011 at 09:57

   Hej Jess!!
   Mitt mönster är fortfarande lite ”fel” så jag håller på att fixa till det. Vill ha en större stjärna i mitten liksom. Jag vet inte hur man virkar i hop rutorna men jag gissar på att man kan sammanfoga dom när man gör sista varvet med de små flärparna som sticker ut. Det borde fungera. Hur man fäster trådar har jag ingen aning om, får prova mig fram. Jag tror att Affi har mer koll på sånt…lycka till!!
   Mitt garn är från Kinna textil och heter Jasmine

   kram!

   Reply
 • Helena
  16 mars, 2011 at 21:51

  Åh vilket fantastiskt inlägg!!! Så vill jag ha det…ljuvligt!

  Reply
 • […] på lördag kl 09 med garderobsbloppis. Tills dess lär ni hitta mig grävandes i garderoben. Ta en smygtitt här… Ha en fin […]

  Reply

Leave a Reply