Menu
Lingon om.....

provar nya saker

God morgon!

Idag tänkte jag prova att ta ett foto i timmen och publicera dom ikväll. Än så länge har jag tagit två, haha! Jag har ställt klockan i mobilen till att ringa en gång i timmen och då trycker jag av en bild oavsett vad jag befinner mig. Spännande! Fast jag tar inte om jag är i duschen eller liknande, där går gränsen 🙂

Jag har inte kommit längre än till morgonkaffet, och som ni ser skiner solen bakom mig. Äntligen sol! Idag ska jag ut och röra på mig, är ledig från jobbet och ska äta lunch med två söta väninnor, vilka får ni se lite senare 🙂

Tyvärr så ska jag jobba i morgon i stället så det blir en bakvänd fredagkväll, men så är det ibland. Jag har ett servicejobb så då får man ibland passa på när andra är lediga för att komma till i lokalerna. Åhh, jag måste berätta om dagens fadäs, jag skickade ut en medarbetare på jobb nu på förmiddagen, och han ringde nyss, lite så där beklagande att han liksom var på plats en månad för tidigt. Mitt fel alltihop, uuuuppps..Så det kan gå? Nåja, han får ta en fika på stan på min bekostnad:-)

Vi ses i kväll, så får ni se hur min dag varit..

Fast jag kanske minibloggar lite under dagen ändå..om jag inte kan hålla mig.

kramar och ha en finfin fredag!

No Comments

 • Josanne
  21 januari, 2011 at 10:06

  Haha… din galning… en bild i timmen, skitkul idé!
  Jag bara måste skärpa till mig och lära mig konsten att mobilblogga!
  Har en känsla vem mer än du som kommer att figurera under dagen… ;o)
  KRAM!

  Reply

Leave a Reply