Menu
Provningar / Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

ChillN provning..Oak Coat..finfin…

Oak Coat får fyra av fem lingon! (och en liten giiiis)

På vägen hem vårspanade jag efter Mollysar och hittade denna fina inne på Factory i Malmö. Trots att jag lovat färgen powder här nyss så fungerade inte denna sandfärgade variant alls för mig. Jättefin, men jag trivs inte i den nyansen.

Ljuvlig kappa på alla sätt, men min bild överst stämmer mer med verkligheten, den är lite gulbeigt sandfärgad. Och har hood! Jag älskar kapuschonger..! Provade i stl XL, och till min lycka hade den inte för långa armar som det ofta kan bli.

Clover Tunica fanns också i butiken i en mörkare grå nyans med lila detaljer. Fin men om något ännu mindre i storlek över Molly&Dolly.

Till sist provades Iris Top i Dove Blue, som då var lite större i storlek och här har jag en L. Knasigt det där.

Men jag har redan velourplagg så jag kan värma ett fotbollslag så det får vara. Här är min dagens outfit, som görs lite på prov för att se om jag kan ha ljusa plagg på jobb. Jag borde köpt en svart eller blå kanske, men denna är ju sååå fin! Det gick faktiskt bra, men så kan jag heller inte beskyllas för att ha jobbat allt för mycket idag.

En riktig skitdag. Måndag…nu är du över….:-( När man varit ute på så mycket roligheter som jag gjorde förra veckan känns ju allting tråkigt idag..känner mig gammal…trött..tjock….och frusen….men det är bara måndagen som spökar…..i morgon kommer jag igen, vänta bara!!

Så 🙂 Nu har jag gnällt färdigt!!

Ha en god natt och vi ses i morgon!


No Comments

 • Linda G
  17 januari, 2011 at 22:26

  Oak coaten är så fin! I svart skulle den sitta fint här:) Fast jag blir tveksam när jag läser att du har XL i den, då är det nog kört för mig:( Lika bra det förresten, den är väl svindyr! Kram

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2011 at 07:18

   Håller med dig, en i svart hade varit guld om man säger så..men jag avstår nog ändå..
   kramar och ha det så fint!

   Reply
 • Lina
  17 januari, 2011 at 22:41

  Här är en till som har haft en mindre bra måndag…

  Fin kappa men jag förstår dig ang färgen. Fel!! Den är gjord för blondiner…

  Du gick hem med de kläder som var finast av dagens provning 🙂

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2011 at 07:19

   Tack Lina, det värmde..wrapen är ju underbar!

   Vi får hoppas på en bättre tisdag istället..
   Kram!

   Reply
 • Anne
  17 januari, 2011 at 22:50

  Hihi vad sött att den fick en liten giiiis 🙂 Om jag har tur så är denna kappa på väg hem till mig. Är helt förtrollad av modellen och hoppas att färgen funkar.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2011 at 07:20

   Den kommer att passa dig perfekt Anne, du är ju powdertjejen. Modellen är ljuvlig, helt ljuvlig.

   Kram!

   Reply
 • Hilde
  17 januari, 2011 at 23:09

  Kappan är jättefin, men den blir inte min då det finns så mycket annat jag vill ha i stället:)
  Tack för tipset om Ka-Ching wrap, jag hade glömt att den finns i garderoben, och får bli en del av morgondagens outfit.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2011 at 07:21

   Wrapen är jättefin, jag har cravings för en i svart just nu…suck..måste börja blunda.
   Ha en fin tisdag Hilde!
   kram

   Reply
 • Annelie
  18 januari, 2011 at 07:37

  Godmorgon sötis!
  Kappan ser verligen underbar ut! Färgen däremot känner jag mig misstänksam mot..även om jag gillar pudertoner.. Å andra sidan så är det defintivt ingen brist på kappor i min mollyrob. Tack för din lilla visning!!
  Hoppas tisdagen blir bättre än igår..
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2011 at 07:48

   Godmorgon Annelie, God Mooooorgon! Nu börjar kaffet ge sin effekt!
   Idag ska vi ha en jättebra tisdag eller hur?
   Önskar dig det bästa dagen kan ge.

   KRAM!

   Reply

Leave a Reply