Menu
Lingon om.....

Megashopping & RacerMimmi+Tri-knit shawl

Hej söta du som läser!!
Jag är trött efter en kul dag i stadens myller, ja det myllrar verkligen en fredageftermiddag här..
Efter att ha stigit upp i ottan och gjort onödiga spontanköp….

Heter den spinner silk sleeveless dress? Iallafall den hängde där och kallade på mig.. den sa…prova mig hörru..prova mig.. joo..prova MIIIG…tror jag att den nästan måste ha skrikit 🙂 Det var nog när jag hängde tillbaka spinner silk s/s dress som hela incidenten inträffade…haha! Den är tajt och jag fick tag i en fyra som sitter nära om kroppen minst sagt. Underbart fin!! Till den blev det en långarmad secrets under..nånting vad dom nu heter? Två spontanisar. Lövely.
Och ett par koftor, ehrm…merino sweater i powder, lite grey…erhm bra att ha ju….och en söt volangbörs…jo för den är så söt…

Mimmi anlände söderns land och vi möttes upp och jag hamnade en andra gång i OM-butiken 🙂 Så trevlig personalen är där?! Vi klarade av NK, Mathilde gånger två på vägen dit men hittade inget särskilt där…
Nu märker jag att jag börjar bli lite trött så detaljerna om dagen tunnas ut lite, dagen fadar ut lite..fadar…ja fejdar ut då 🙂 Om du undrar något om rean så fråga gärna menar jag! För jag orkar inte skriva så mycket och min kompis jag bor hos ska få mitt sällskap strax.
Trevligt att träffas Mimmi! Du är så go!
Visst är det bara kul när två människor möts sådär, lite spontant…lite okomplicerat? Och man har trevligt!

Vi drog till Barkarby outlet och kollade läget, kul men inte så mycket i stl 3 och 4:a. Jag fick tag på ett fint läderbälte med tryckt rosa mönster och rosor på och ett par strumpor. Till Josanne: tyvärr ingen Nypmh i blått, bara nollor och kanske en etta? Hade hoppas på flera plagg från tidigare kollektioner där, men det mesta var från förra årets vår/sommarkollektion.

Jag var lite dålig på att fotografera idag, men denna fina koftan provade jag på outleten. Tycker jättemycket om den men det blev inget köp. Jag försöker hålla min koftmani i schack!! Älskar koftor..ja vem gör inte det?

Efter att RacerMimmi och jag skilts åt (hon har så bra kondis! Full fart från start.) så hittade jag denna godbit på Åhléns. Den är jag nog mest glad för av dagens tokshopperi. Den väger inte mycket alls, den kanske viktigaste väskfaktorn av alla?? Och när jag väl tröttnat på fransvansinnet, så kan jag ju bara klippa av dom. Men tillsvidare får de vara kvar..

Till sist på vägen ut ur Åhléns tvärnitar jag och ser detta på nedervåningen. Tri-knit shawl som jag var så sugen på. Särskilt den rosa/powderfärgade. Sjalarna låg inte bland de andra mollysarna en trappa upp utan bland alla tusen mössor och halsdukar där nere. Dock inte någon rea alls på dessa. Konstigt. Jag gick och frågade..men nej. Iallafall om någon jagar denna fina så fanns det fyra, svart/grå/silverfärgade och ett par rosa/guld där, till fullpris.
Hade jag sett detta från början kanske utgången hade varit en annan vem vet? Nja, dom är bra dyra, men åh så fina..
Tack för alla trevliga kommentarer i tidigare inlägg!!
Kramar och trevlig kväll! ja, och ha en fin helg!

No Comments

 • Linda G
  14 januari, 2011 at 22:44

  Vilken dag och vilka fina köp! Väskan är döfin TROTS fransarna;) Kram!

  Reply
 • Lina
  14 januari, 2011 at 23:54

  Heeeeej på er! Men vad tråkigt att jag inte fick träffa er, satt och surade hela vägen hem på bussen. Var totalt slut efter veckan och behövde hem till middagstid (maken har dragit till Italien). Nåja, ni får komma till huvudstaden igen!!
  Var det 50% på den svarta väskan? Den är gullig…hade hoppats få se den på OM butiken men icke.
  KRAM och godnatt

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2011 at 21:25

   Hej Lina! Ja, vad synd vi inte sågs, buhuu! Mimmi och jag stod och stampade ute i Barkarby och väntade på bussen, och väntade och väntade…men ingen kom på väldigt länge.
   Hoppas att vi kan se en annan gång? Den svarta väskan var den sista på Åhléns tyvärr, hoppas du hittar en om du är sugen..
   Kramar och ha en fortsatt fin helg!
   L

   Reply
 • Doktor Molly
  15 januari, 2011 at 07:44

  Oh vilken Odd Molly-orgie! Underbart! Kramar

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2011 at 21:26

   Kramar tillbaka! Hoppas att ni håller er friska nu..jag håller tummarna.

   Reply
 • Anne
  15 januari, 2011 at 08:05

  Wow vilken supereffektiv och härlig dag! Förstår att du är ganska slut 🙂 Riktigt bra köp du gjort och jag ångrar som 17 att jag lät ett plagg hänga kvar igår så brakförkylning till trots kommer jag att vara där när de öppnar om ett par timmar!
  Kram på dig

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2011 at 21:26

   Vad fin du är i Ninotchka dress! Helt underbar, jag hade gärna velat ha den också….men man kan ju inte få allt 🙂
   Stor kram!

   Reply
 • Annelie
  15 januari, 2011 at 09:17

  Godmorgon!
  Hur känns det idag efter marathonlopp i mollyjakten?! Glad förstås..vilka underbart fina saker du köpt!! Klänningen ser sååå fiin ut! Väskan är supersöt! Kul du fick träffa Mimmi, en likasinnad själ..
  Måste gått i rasande fart fram o tillbaka, blir matt bara o läsa er framfart.
  Ha en fin lördag!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2011 at 21:27

   Ja, hujeda mig vilket tempo vi hade, men det passade rätt bra ändå. En liten längre lunch nästa gång bestämt. Hoppas att jag får träffa dig live någon gång också:-)
   Kramar!

   Reply
 • Anna S
  15 januari, 2011 at 13:49

  Hej!
  Vad roligt att du gjort sådana fynd! Jag var också i OM-butiken samtidigt som du, men jag såg inte dig… Var nog ganska fokuserad på kläder… Hade sagt hej i sådana fall:-) Jag brukar läsa din blogg och du verkar vara en härlig människa! Det är jag som står i kön med vit mössa, men jag står lite bakom en annan tjej och syns knappt. Jag köpte en likadan spinner som du! Det var mitt mål med att vara där – den är så fin!!! Vackert tyg och fantastiskt fall. Jag ska ha den på bröllop lite senare i år.
  Stor kram
  Anna S

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2011 at 21:30

   Hej Anna!
   Vad kul att du var där! Jag var lite diskret när jag fotade er i kön, ville inte att någon skulle ta illa upp eller så. Tur att det var okej.. Då har vi lika fina klänningar! Den är helt underbar..
   Appropå kön därutanför, jag tyckte det var så lustigt att alla gick ner i samlad tropp, själv stannade jag däruppe och fann mig helt ensam där. Undrade liksom om jag gjorde fel, haha!
   Du kommer att bli finast på bröllop, ja förutom bruden då..för det kan man ju inte 🙂
   Kramar från tant Lingon!

   Reply
   • Anna S
    15 januari, 2011 at 22:58

    Ännu konstigare att vi inte sågs! Jag stannade också uppe och gick raka vägen till min spinner. 🙂
    Såg i ett inlägg från idag att du jobbar i en mansdominerad värld – det gör jag också. Därför känns det kanske ännu roligare att frossa i kvinnliga mollysar?!
    Kram
    igen!

    Reply
    • Lingon
     16 januari, 2011 at 12:06

     Åh, jag tror jag såg dig faktiskt..men kanske inte riktigt la märke till dig för vi var ju båda lite reaupphetsade? Jag kom in i butiken, tog vänstersvängen in bak, du tog högerrundan och norpade din blå klänning och gick till kassan, jag dröjde mig kvar och försvann in i ett provrum sen.. Kanske var det så? Vi kanske ses en annan gång vem vet 🙂 Åh, jaa det tror jag… Jag får större behov av att klä mig kvinnligt då jag oftast är klädd som en hel karl på jobbet 🙂
     Kram och ha en skön söndag!

     Reply
 • Anna Persson
  15 januari, 2011 at 22:01

  Hej vännen
  Måste bara säga att den koftan är det bästa köp jag gjort- jag har bott i den sedan ”L” föddes. Du var fin i den. Köp! Nästa gång- lovar att du inte ångrar dig.
  Kram

  Reply

Leave a Reply