Menu
Lingon om..... / Odd Molly

Mina vårfavoriter!

Odd Molly spring 2011. Jag önskar att mina garderob var helt tom. Ekande tom så man kunde fylla upp den med dessa finingar. Men så är det ju inte och budgeten är begränsad. Det finns ju trots allt mycket annat här i livet än kläder? Intalar jag mig…

Men något fint får flytta hit bestämt! Frågan är hur man kan välja?

Djuuuuup suuuuck………

L

No Comments

 • Hilde
  11 januari, 2011 at 15:42

  Ja, jag håller med. Sitter med en överfull och långt över budget varukorg hos Lisen för tillfället och kan inte bestämma mig. MEN, du har rätt, det finns mer än kläder i livet.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 januari, 2011 at 20:08

   Ja, vi har väl kanske lite masshysteri? 🙂 Jag vill ha hemskt mycket med det går ju inte…Nu känner jag nästan lite smått avsmak för hela grejen, att stressa, bestämma sig, kanske bli utan…och köpa ett plagg man inte har sett eller känt i verkligheten. Och ändå så gör jag det…
   Jaja…det är kul och intressant att alla väljer lite olika efter egen stil, kul att se andras favoriter med andra ord.
   ha en trevlig kväll!
   kram!

   Reply
 • Nena
  11 januari, 2011 at 16:24

  Ja, hur väljer man??? Så himla mycket fint att man får snegla försiktigt mellan fingrarna liksom. Har klickat över budget hos Deepfling och försöker som bäst att övertyga mig själv att det inte blir så dyrt utslaget på några månader (eftersom jag verkligen INTE ska köpa nåt mer sen, höhöhöh….)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 januari, 2011 at 20:10

   Det lät lite gulligt att snegla mellan fingrarna…det är nog det som jag har gjort..med kisande ögon..haha!
   kram!

   Reply
 • Linda G
  11 januari, 2011 at 16:32

  Det är liksom bara att bita i det sura äpplet och inse att man inte kan köpa allt:(
  Och försöka sålla bland godbitarna……Kram

  Reply
  • Lingon
   11 januari, 2011 at 20:11

   uhum..
   kram!

   Reply
 • Runa
  11 januari, 2011 at 17:57

  I-landsproblem av värsta sorten!! Är precis likadan själv, men har försökt tänka efter lite vilken typ av kläder jag använder mest , o trivs bäst i (är ju inte alltid detsamma som det man vill ha för att det är så sagolikt snyggt). Har förbokat några 327:or bla för de älskar jag, en o annan kofta slinker nog ned i korgen också. Suktar som en galning över den där fina patchwork klänningen, men den kostar ju multum och när ska jag ha den……nåja….vi får se….skrapar jag fram 100 Milj dollar så ska jag köpa den! Kramar från ett, för dagen (!!!), soligt Seattle

  Reply
 • Runa
  11 januari, 2011 at 18:19

  Lät ju som om jag vet precis hur man gör när man väljer…..helt fel….har ingen aning hur man gör :-). Den här gången har jag försökt vara lite klokare/smartare/mindre impulsiv bara… o det låter ju bra….håller troligen inte alls om jag känner mig själv rätt!

  Reply
  • Lingon
   11 januari, 2011 at 20:14

   Haha! Ja, ibland låter det som man har värsta planen eller hur? Jag drömmer också om patchworkklänningen, eller kanske framför allt wrapen i någon av färgerna. Själv försöker jag intala mig, eller säga till mig själv, kan jag ha detta plagget på jobbet? Och svaret blir tyvärr oftast nej..men så faller jag gärna för de värst blingiga klänningar 🙂
   Kramar!!!!

   Reply
 • Annelie
  11 januari, 2011 at 20:23

  Fin samling i din önskedrömlista!! Har varit inne o tittat på de ställen som har förbokningar o det finns tokmånga som är” åååhh”..hos mig! Förbokar inte nu heller..(så duktig så, eller!?..) Gillar titta i omgångar o fundera lite på vad som kan passa till det jag har o kunna kombinera. Hur det slutar är en ”annan femma”..
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 januari, 2011 at 20:31

   Japp! Du är jätteduktig! Själv har jag förbokat uhm…tre…:-) men jag hoppas att de kommer att passa bra till resten av garderoben..
   Men jag känner själv att jag borde ta ett principbeslut och bara köpa plagg som jag provat. Det är lugnare så..men det är lättare att säga än göra.

   Kramar och trevlig kväll!!

   Reply
 • Chatarina
  11 januari, 2011 at 22:01

  Hej! Ja..allt är ju så fint så man kan dö:) Det går ju inte att köpa allt..men det blir väl rea på vårplaggen också 😉
  Kram

  Reply
 • Lina
  11 januari, 2011 at 23:32

  Säger detsamma!! Massor av fint MEN nu kan man ju inte köpa allt 🙁

  KRAM

  Reply

Leave a Reply