Menu
Odd Molly

Hjälp med färg!!

Vilken färg passar mig?

Kärt besvär att tänka på förstås.. men hjälp mig gärna.
Kram!!

No Comments

 • Anna Svensson Crona
  10 januari, 2011 at 21:14

  den ljusa tror jag du hade varit supersnygg i.

  Reply
 • Chatarina
  10 januari, 2011 at 21:46

  Hej! Du blir nog lika fin i båda!! Det kan vara svårt att välja färg här..men om jag bara tittar på färgen, så gillar jag den översta väldigt mycket.
  kram

  Reply
 • Linda G
  10 januari, 2011 at 21:48

  Den ljusa blir fin till ditt mörka hår:) Kram

  Reply
 • Lingon
  10 januari, 2011 at 21:54

  Tack alla! Får ta mig en funderare, först gillade jag den mörkare mest, sen svängde det till den ljusa..nu vet jag inte..

  Kram!!!

  Reply
 • Lindi Loo
  10 januari, 2011 at 22:00

  De är väldans fina båda två men jag gillar den ljusa ngt bättre. Som Anna och Linda så tror jag att du blir fin i den med ditt mörka hår ; )
  Kram!

  Reply
 • Sannibus
  10 januari, 2011 at 22:09

  Tyckte om den ljusa. Superfin!! Kram hjärtat

  Reply
 • Hilde
  10 januari, 2011 at 22:39

  Ett sött Lingon kan nog ha båda:)
  Kram

  Reply
 • Peggy
  10 januari, 2011 at 23:00

  Jag valde den mörka för att jag är ljus 🙂 kanske blir den ljusa bättre på dig som är mörk…eller du blir nog fin i båda två 🙂 jäklar vad svårt det är att välja….först ville jag ha den ljusa men 2:an var borta och nu känner jag mig nöjd med den mörka…Tror jag 😉
  Kram!

  Reply
 • Oslotigern
  12 januari, 2011 at 16:12

  Hej hej! Svårt att se på bilderna men om du har varma färger i hud, hår och ögon, dvs koppar/rödaktiga nyanser i hår, turkost/grönt inslag i ögon och en varm ton i huden, bör du ta plagget som är varmast i färgen 🙂 Om inte blir man fort blek och plagget ”tar” energi från dig istället för att ge lyster och energi. Och så tvärtom då förstås… Inte alltid lätt att se om färger är varma eller kalla, men några riktlinjer:
  – Julrött är varmt, hallonrött är kallt
  – Turkost är varmt, babyblått är kallt
  – En gul droppe i vit fär blir en varm vit färg
  Oj oj, detta blev svamligt, men hoppas du förstår 🙂

  Lycka till och kram!

  Reply

Leave a Reply