Menu
Favoriter & Outfits

Någon kombo och Gahhhh…hoppar på stället.

Jaha, det där med att fota kombos övergick i lite frustration. Mycket roligare att fota kläder som passar än sådana som jag borde sälja 🙂 Så det blev lite av varje, och bilderna blev suddiga, kameran ville inte som jag. Min kropp verkar ha svämmat över här och där.

Otroligt avslöjande att se sig själv på bild. (Fy fabian i källaren vad fet jag är!!!?) Hade jag ingen aaaaning om. Kameran ljuger tydligen inte..

Men jag gillar sanningar. Dom får gärna blänga mig i vitögat så jag fattar ett och annat. Världsmästare i att ljuga för sig själv är ju en ganska vanlig åkomma som jag tror att jag drabbats av både en och två gånger.

Samtidigt mitt i allt detta gnäll så är jag ändå rätt nöjd, så fina mollysar jag har? Vad glad jag blir! Och kroppen, ja den fixar alltid till sig efter ett tag..

Vad jag ska sälja eller inte är inte riktigt bestämt, men det är 15 plagg ungefär. I stort sett inga av de som jag provade här dock..

Välkommen in i Lingons fotostudio – sovrummet!

Rocking Chair top och en crysalis i lite green under. Toppen funderar jag på att sälja för den är lite för stor, en fyra.

Den gröna fina outfitten. Behålla! Tenfold knit, prairie dress och crysalis i lite green. Inspirerad av Annelie när hon gästbloggade hos Bina i somras 🙂

Reedy tunic i military, Lacie top cabaret, och Dolce skirt också i cabaret. Förlåt det dåliga ljuset..

Alchemistry dress i brown. Behålla! Tycker att den borde heta pink i stället 🙂 Jag trivs inte jättebra i den, lite trångt här och där, men den får stanna ett tag till.

Allt som allt blev det 133 bilder, och inget blev särskilt bra egentligen. Men det gör inget. Jag fick träna på kameran lite och se gulp, sanningen om hur jag ser ut.

Avslutar med ett stort – Gaaaaaaahhhhh! och visar upp nyårsklänningen 2009, Undress C, som jag älskar. Men just nu passar den inte alls, inte alls…

Vi ses i joggingspåret!

No Comments

 • Hilde
  9 januari, 2011 at 16:18

  Sötaste Lingon, om du står och hoppar som på bilden, då ska du se på grejer. Fasen vad jag skrattar åt bilden (inte åt dig). Jag tycker för övrigt att korten blev bra, men jag är ingen proffs fotograf heller.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 16:28

   Tack! Ja, eh visst borde jag bränna en och annan kalori här bara genom hoppbilden?
   Man kan ställa in hur många serier den ska hoppa, jag tänkte till och valde ”forever” alternativet 🙂
   Kram!

   Reply
 • Anne
  9 januari, 2011 at 16:19

  Hej du, Reedy-kombon vra riktigt riktigt fin och jag förstår verkligen att du behåller den gröna med Tenfolden – jättesött. Och så klart – tack för den hoppande härliga tosan 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 16:29

   Hej Anne, Den gröna tenfold outfiten är så vårig, och muntrar upp. Jag tror jag behåller den länge.
   Kram!

   Reply
 • Chatarina
  9 januari, 2011 at 16:20

  Hej! Jättefina outfits!! Jag gillar skarpt när du hoppar upp och ner 🙂 tokfia!! kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 16:30

   Tack, jag börjar blir trött nu av allt hoppande 🙂 puust..
   haha!
   Kram!

   Reply
 • Nena
  9 januari, 2011 at 16:34

  Men det är ju en strålande idé. Man gör en sån där hoppsekvens som får går dygnet runt i ett par veckor, sen borde ju saken vara biff. Ja, ibland är det väldigt avslöjande att se sig själv på bild. Men oftast tror jag just att det är man själv som ser sånt där, inte andra i lika hög utsträckning. Här går det ju knappt att gå ut pga isbana överallt, så jag skyller på det när jag slappar dag efter dag….å andra sidan äter jag pulver så det kanske går jämnt upp. 15 plagg??!! Jösses vad du varit duktig!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:06

   Skutt, skutt, skutt…repris. Jo, liksom en stillbild på mig i den klänningen var inte på tal. Även om jag gärna bjuder på mig själv så finns det en gräns, fniss. Men jag är bra peppad att gå ner lite i vikt nu..när man sett…
   Det är isbana här också, vi har precis varit på ica och höll oss i matkassarna hela vägen hem. Oj, vad halt det är..ja, 15 plagg blir det men de flesta är felköp så det är ganska lätt att släppa dem hoppas jag..
   Kraaaamar!

   Reply
 • Grethe
  9 januari, 2011 at 16:40

  Fy fabian i källaren (uhu, jeg har lært et nytt uttrykk!)- du er verdens kuleste tjej! Jeg elsker din blogg og alle morsomme påhitt og kommentarer – you make my day!

  Om jeg ikke var så blakk skulle jeg ha tigget deg om å få kjøpe Rocking chair toppen din 🙂

  Klem fra Grethe

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:08

   Hej Grete!! Vad kul att höra en norsk eller är du dansk? stemme!! Tack för din fina vänliga kommentar. Jag blir glad att höra att du gillar bloggen!.Fabian i källaren är en variant på satan i helvetet som känns lite fult att skriva ibland..

   Klem tillbaka från tant L!

   Reply
 • Linda G
  9 januari, 2011 at 16:40

  Ja, du vet ju vem som är så sugen på Rocking Chairen! Tycker nog att du ska sälja den;) Kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:09

   Jojo, den kommer nog dit den ska 🙂

   kramar!!

   Reply
 • Mimmi
  9 januari, 2011 at 16:44

  Gaahhh vilka härliga hoppbilder. Energifyllt.
  Fina outfits allihopa. Rockingchair är så fin, jag har den i powder och gillar när den är stor. Jag blir ju en kassler annars./K

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:10

   Joo, du vet min julvikt. Jag kan hoppa iallafall och som sagt ovanför här så var en stillbild uteslutet 🙂 Näver in my life..Min rocking chair är en fyra, skulle gärna ha en trea eller tvåa istället. Det är ett så bra plagg att ha till nästan allt..
   Kram

   Reply
 • Annelie
  9 januari, 2011 at 16:45

  Din tossa där, fnittrar åt dina skriverier o skuttanden, hihi.
  Visst är den vårig o ljuvlig den ljusgröna outfiten!? Hade faktiskt den på mig häromdagen när det var en liten snöstorm ute. Min egna lilla protest mot vädergudarna!!
  Tycker du är jättesnygg i det du visar upp, sista är ju lite svår dock att få en uppfattning av..som du förstår, fniss.
  Även här har provats, granskats, rannsakts o inspekterats av maken som fick ge sin uppfattning av mollysar i låånga banor. (Fast jag orkade inte igenom allt riktigt, en del kvar till senare..) Blev ialla fall 12 plagg som skall läggas ut till försäljning i veckan. (hur nu det skall gå, har en del andra saker som jag skall iväg på..)
  Vissa kläder har blivit större (jag har krympt uppenbart, visste jag inte riktigt..), då är det ju lättare göra sig av med.
  Ha en sköön kväll!!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:14

   Vad duktig du är som bestämt dig för tolv som reser vidare. Jag tror att jag kommer att rensa bra, men nu har jag för mycket att göra så det får vänta lite. Man måste ju tvätta och paketera och maila och sånt där. Det tar ju lite tid allt runt omkring.
   Men att just bestämma mig tar lite tid, suck.
   Har du krympt? Hoppas att du mår bra vännen. Fast ibland är det skönt att krympa lite, lite.
   Du får se fram emot att skaffa några nya fina vårmollysar som passar perfekt!
   kramar och ha en fortsatt fin kväll! Här blir det nog Barnaby om en stund.
   L

   Reply
 • oddandme
  9 januari, 2011 at 16:50

  Vilka fina kombos och lycka till med säljandet!

  kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:15

   Tack, tack!!!
   Kramar!

   Reply
 • Marika
  9 januari, 2011 at 16:53

  Du är bara för söt:-) Gillar hoppkortet skarpt, hur får du till alla roliga sådana inlägg? Fortsätt med dem!
  Ja, du är inte ensam i joggingspåret i vår, jag kommer befinna mig där också, hoppas vi möts!!!

  Kram och Gott Nytt Molly År!

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:16

   Tack Marika! Jag gör en .gif bild i photoshop. Man kopplar i hop en serie bilder och ställer tiden mellan dem. Kul som bara den och räddar de mest fula bilder hoppas jag. En annan gång ska jag skriva om hur man gör, ifall någon vill veta..
   Ses i joggingspåret!
   kram!

   Reply
 • Annelie
  9 januari, 2011 at 16:54

  Förresten, rocking chair top,n har jag fast i powder. Min har jag i storlek 1, så den har jag gått ner en storlek på..så min ser liite annorlunda ut på.. Fina är dom ialla fall!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:18

   Jag skulle gärna gått ner en storlek jag med. Tog faktiskt fel den gången jag köpte den, det var en miss. Hoppas att jag kanske hittar en i rätt storlek en dag?
   Kram!

   Reply
 • lite odd
  9 januari, 2011 at 17:15

  HA ha ha ha ha DU gjorde MIN DAG!!!!!
  Kan det verkligen få plats så mycket HUMOR i en så liten Lingonberrie:)
  Du är bara för go
  KRAM!!!

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:18

   Vi får ses snart igen vännen! Du är skrattande kompisen ju..
   kram!!

   Reply
 • Jeanette
  9 januari, 2011 at 17:28

  Gillar verkligen dina kombosar!! 🙂 Snygga allihopa och hoppekortet var underbart!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:19

   Tack!! Hoppas på att fotografera nästa mollysamling när dom hoppar! Det hade varit urkul..

   Ha det bäst Jeanette!
   Kram

   Reply
 • Lina
  9 januari, 2011 at 18:53

  TACK för kvällens skratt!! Du är underbar!!

  Jättefina kombos men nu fattar jag inte riktigt…du pratade tidigare om en rensning. Har du hittat något som ska bort ännu?

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:22

   Hej Lina!! Kul att du drog på smilbanden 🙂

   Rensningen kommer, jag hann inte sortera ur i garderoben idag men det blir ca 15 plagg som ska flytta. Tyvärr har jag så mycket att göra i veckan, och en Stockholmsresa så jag tar det lite lugnt med att lägga ut det som ska säljas. Jag skulle nog inte hinna att svara på mail och skicka och det vill jag helst inte stressa med. Jag återkommer med lista och foton på flyttisarna längre fram.

   Kramar och ha en skön kväll!

   Reply
 • Sofia
  9 januari, 2011 at 19:10

  Du är för rolig!

  Själv tycker jag att man får spara ganska mycket! (En källare full med pelargoner osv…)

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 19:27

   Pellisarna sparar jag självklart på 🙂 Fast nu har jag bara 15 stycken som övervintrar i våra fönster, snart är det dags att klippa ner dom tänkte jag. Förra året orkade jag inte bry mig, men i år ska jag försöka göra dom glada..
   En stackare har gått bort, Triumphe the Nancy, som ändå var ganska svår och känslig för vattning, så det gjorde inte så mycket. Tänkte vänta med att klippa till alla hjärtans dag, och försöka ge sticklingar till grannarna.
   Jag misstänker att du har många fler?
   Kramar!

   Reply
 • Oslotigern
  9 januari, 2011 at 20:27

  Å vilka fina kombos – tycker Reedyn var helt suverän till dig! Och fantastiskt med hoppbilden, ha ha, den log jag gott åt 🙂 God kväll!

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 21:27

   Tack Tigern!
   Trevlig kväll!

   Reply
 • lite odd
  9 januari, 2011 at 21:04

  ~Hooo Hooo
  Våra fågelbon är bokade, de kommer in strax igen..finns med svart eller gul pippi:)
  Jag tror jag tar en gul pippi…lättare å finna 🙂 Jag säger till så fort Haaaleeena hojtar till..oki:)

  Vi tar en träff snart tycker jag:) Säg bara till när..
  Kraaaam!

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2011 at 21:28

   Bo hooo..!
   Kul, med fågelboet. Jag tror jag vill ha både en gul och en svart. Så maken får sin egen kockooo…
   kram!

   Reply
 • Vivvi
  10 januari, 2011 at 19:06

  Vilka härliga bilder som vanligt. Jag tycker ALLA outfitsen är supersnygga. Härligt våriga färger 🙂
  Ha en skön kväll
  kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   10 januari, 2011 at 19:27

   Tack Vivvi! Ha det bra du också
   .
   Kraam

   Reply

Leave a Reply