Menu
Lingon om.....

trötta ögon, kallt kaffe och platt röv :-) och mollysysterträff!

HejHej! När jag är ledig drabbas jag ibland av att…

Jag unnar mig helt enkelt att saker får ta lite tid..klockan får mindre betydelse. Då blir det ibland roligare att bygga om bloggen än att blogga. Man provar saker hit och dit, flyttar, byter färger, testar nya plugins, som ibland inte fungerar, hittar en annan, försöker bygga en själv. Googlar efter gratis söta ikoner, hittar massor….unt so weiter…

Till sist är ansiktsuttrycket obefintligt, kaffet kallt och jag hänger på ena armbågen tills fingrarna somnar. Frukost har jag glömt..jag skulle ju göra massor grejor på förmiddagen?
Fast jag hade ju roligt med min lilla datorburk..
Jag har lagt till två knappar till höger i kolumnen längst ut, en anslagstavla där man kan prenumerera på kommentarer från bloggen, eller en kaffekopp för att prenumerera på bloggen itself. Klicka på någon av dom om du vill och klistra in länken i din läselista eller i google reader om du skulle ha lust.
Sen har jag byggt om min bloggläsningslista för att få den lite mer som den som finns i blogger, med uppdateringar efterhand. Kul! Tyvärr får jag inte till det med bilder…..än…hehe!
Nu är det bäst att jag rör lite på mig annars kommer jag att behöva en..

🙂
Inte bra att sitta ner så mycket för kroppen!!!
I dag ska jag ge mig ut i snön, och träffa några snygga Mollytjejer! Hoppas att det blir av?
Kramar och ha en bra dag!
Jag återkommer med lite foto från dagens bus lite senare.

No Comments

  • Doktor Molly
    28 december, 2010 at 11:13

    HA HA HA! Vilken rumplyftare!!! Hoppas verkligen du kan ta dig in till Lund ikväll! Kramar

    Reply

Leave a Reply