Menu
Odd Molly

Dagens outfit-ytterkläder!


Hej igen!
Efter ett träningspass är jag på väg in till stada för lite reaspaning och tjejträff. Åh, så kul det ska bli att träffa fina vänner. Någon ny för mig och ett par som jag mötte i höstas för första gången. Är det inte bara läckert vad bloggandet för med sig??

Idag har jag på mig finkappan i ull, varm och skön, nästan för varm fast i vinter passar det ju bra. Jag är lite försiktig med den för den är ju så ljus i färgen, lite ljusare än vad bilderna säger. Den var ett reaköp från förra året med 70% avdrag, annars skulle det ju aldrig gått 🙂

Det enda jag saknar på den är en stor hood att dra över huvudet när det blåser hårt. Jag gillar huvor!
Ha det fint så hörs vi lite senare! Kameran följer med under dagen.
Kramar!!

No Comments

 • Runa
  28 december, 2010 at 14:56

  Snygg vinteroutfit – bootsen är SÅ fina! Hoppas Ni får en kul kväll
  Kram

  Reply
  • Lingon
   28 december, 2010 at 15:45

   Tack Runa! Vi ska verkligen ha kul ikväll, det har jag beställt 🙂
   Kramar och ha en fin kväll du också!

   Reply
 • lite odd
  28 december, 2010 at 18:06

  LingonGumsan,
  Jag har funnit en lila kettle cardigan stl 2 till dej:) 50% rabatt
  Den finns här (ännu i detta klockslaget)..
  http://www.modaviviente.de
  Kram Kram:)

  Reply
  • Lingon
   29 december, 2010 at 00:36

   Tack, tack söta Odd!! Jag har den under uppsikt, den lila är ju underbar men den röda suktar jag mest efter..men kanske det blir en lila.??
   Kramar och ha det så gott!

   Reply
 • Linda G
  28 december, 2010 at 20:44

  Kappan är verkligen underbar! Vilket fynd du gjorde där! Ni har det väldigt trevligt i detta nu antar jag! Kram

  Reply
  • Lingon
   29 december, 2010 at 00:36

   Vi hade det superfint! Trevligt ställe som det gick att snacka på utan att bli lomhörd och go mat. Jag är määäättttt!!
   Vi hörs i morgon, då kommer bilder.
   Kramar!!

   Reply
 • Lina
  29 december, 2010 at 11:41

  Ååååh jag blir verkligen sjuk när jag ser din fina kappa. Vilken storlek har du på den? Får jag fråga vad du gav för den på Freeport? Kollade med A-K som precis varit där och kappan fanns bara kvar i stl 1 och 2 🙁
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   29 december, 2010 at 11:53

   Hej Lina,
   Kappan är jättefin!! Min är i storlek 1!! Den är lång i armarna och såklart lite trång vid bysten för mig för jag är en trea, fyra upptill. Men det är inte så farligt som man skulle kunna tro, då man kan knäppa kappan på lite olika sätt. Jag har endast tunna kläder under den, typ en klänning eller en blus. Eftersom kappan är så varm så tycker jag inte att det finns någon anledning att ha plats för en kofta under alls. Det skulle bara bli för varmt.
   Jag fick tag i min i Stockholm på OM-butiken för ett år sedan under vinterrean, jag tror jag betalade ungefär vad en swain tweed coat kostar till reapris. Fasans mycket pengar men nypriset var högt, högt..och det är min onceinaflifetime coat om man säger så..
   Kramar och lycka till!

   Reply

Leave a Reply