Menu
Klänningar, tunikor / Längre inlägg med mycket bilder / Odd Molly / speciella inlägg

Juldagen i rött


Yo! Hej på er! Jag har målat naglarna och vinterkräksjukan kan dra åt skogen 🙂 Maken är bättre och mera sällskaplig i dag men det var nog den tristaste julafton i mannaminne för mig..snyft. ♥♥♥ Tack för alla krya på maken-hälsningar.♥♥♥

I morgon ska vi ha gäster, min bror kommer hit med sin familj och jag funderar vad som ska bjudas på. Inte julmat utan nåt annat, men vad??? Då blir det lite mera julfirande och det ska bli så roligt, så vi kan ta igen lite vad som missades i går.

Snödjupet på batterilådan 🙂 Det är riktigt kallt i dag, näsan liksom fryser till man är ute..

Olivträdet är pyntat också. Why not?

Min julklapp. En muminbok. Jag gillar mumintrollens visdom. Inte bara för barn.

Jag har försökt att fotografera mig själv lite idag. Det är svårt, för mina miner blir så konstiga. Lättare när det står en människa bakom kameran 🙂

🙂 😉 🙂 Igår när jag hade tråkigt och maken låg däckad så gick jag till konsum och luktade mig igenom alla sköljmedel för att se om något hade lite mollydoft att erbjuda. 🙂 Sen blev jag nästan lite yr i huvudet, haha. Snacka om att slå ihjäl tid. Hur som helst så vann Comfort Silk och Comfort Jojoba. Inte direkt Mollydoft med trevliga. Japp, jag är lite tokig.

Idag har varit en fin dag. Jag var i pyjamas till två på eftermiddagen, sen fick det bli den mjuka velourklänningen i dag igen. Jag har reaspanat massor på nätet men håller mig i styr. Tänker på våren, våren, våren som ett mantra om och om igen. Inte handla nu, vänta…såja, såja klickfinger…lugna dig. Något som du är sugen på? Om den fanns, skulle jag gärna klicka hem en Tiffanys Alpaca Coat, om den fanns nånstans…. 🙂

Önskar dig God Fortsättning på julhelgen!
Kramar!

No Comments

 • lite odd
  25 december, 2010 at 18:56

  SötasteLingon:)
  GOD FORTSÄTTNING på dej med 🙂
  Ikväll är jag universums slöaste :)ligger i skönsoffan och smaskar på gottis..maken arbetar hela natten så jag lär ligga lika mysigt här ett tag till:) Har skönt sällskap av en styck dotter som har intagit andra skönsoffan och ett par styck superslöa djur…zzzzzz gör de alla tre djuren:) Vi Kikar på HarryPotter 🙂
  KRAM på dej:)

  Reply
  • Lingon
   25 december, 2010 at 19:03

   Vi med. Harry Potter it is! 🙂 Det finns lite smulor kvar i skålarna här…dumle, nötter, chips och dip. Burp…
   Kraaaam!!!

   Reply
 • Solid
  25 december, 2010 at 19:04

  Hej!
  Klart olivträdet ska ha lite pynt och vem har inte sniffat runt bland sköljmedelshyllan på jakt efter DOFTEN!
  Visst är mumintrollen även eller kanske än mer för oss vuxna.
  Jag tycker allt att du har fotat fina bilder-
  Kramar från Eva

  Reply
  • Lingon
   25 december, 2010 at 19:13

   The Doft!! hahaha. Åh, vad jag skrattar Eva. Vi är inte kloka mollytokor alls?
   Hoppas du har haft en finfin jul!
   Kramar!!

   Reply
 • Josanne
  25 december, 2010 at 19:10

  haha.. din tossa… som jag skrattar åt ditt sköjmedelstest, jag har gjort exakt detsamma i tristess en gång… håller med dig om Comfort silk, den andra måste jag har missat, dags för en ny sväng till sköljmedelshyllan för min del alltså… ;o)
  Har missat att maken är sjuk… trist för honom och lika trist för dig… Håller tummar att det är borta imorgon!
  Shit i havet vad du är fin i den velourisen, färgen – I love it!
  Massa kram söta, vi hörs här och på våra trogna slavar – Iphonerna!

  Reply
  • Lingon
   25 december, 2010 at 19:16

   Åh, ännu en mollytoka!! Så underbart! Vi får ha sköljmedelskåntest någon gång och se vem som kan skilja på vad? Jag köpte faktiskt en OM-tvål och den doftade gott, men inte godare än en LUX-tvål eller barnängen tyckte jag. Fast OM-tvålen var väldigt vacker med fjäril på…..
   Maken är lite bättre idag, så det tar sig. Din är ju också lite krasslig i handen har jag hört 🙁
   Vi ska ses, eller hur?
   Kramar och ha det så gott i kväll!!!

   Reply
 • Josanne
  25 december, 2010 at 19:42

  Klart som korvspad vi ska ses! Håller dig uppdaterad vad som händer på tisdag på sms så länge och kikar in här för att få ett skratt eller två. Du är ju så förbenat underbar! :o) Kram!

  Reply
  • Lingon
   25 december, 2010 at 19:52

   Men Sötegumma det var snällt sagt! 🙂 Vi hörs och ses!!

   Reply
 • Linda G
  25 december, 2010 at 19:55

  Lukta sköljmedel är hårt arbete. Du får ta med lite kaffe i en påse och lukta på mellan varje flaska! Då rensar du snoken från lukten innan du luktar på nästa. Så gör man på ljusparty i alla fall;) Skönt att maken mår bättre:) Kram

  Reply
  • Lingon
   26 december, 2010 at 10:02

   Kaffe var nytt för mig.. 🙂
   Jag tror att jag dröjer lite tills nästa luktsession. Min näsa vill vila lite:-)
   Kraaam!

   Reply
 • Tina
  25 december, 2010 at 22:42

  hihihi, du är underbar! Lukta på sköljmedel är inget konstigt alls. 🙂
  Skönt att maken är bättre,
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   26 december, 2010 at 10:03

   Joo, det är lite skämmigt när man gjort det en kvart…hihi.
   Ha en god fortsättning på julen!
   Kramar

   Reply
 • Helen
  26 december, 2010 at 09:20

  Åh gamla Mumin är bäst! Dottern fick Vem ska trösta knyttet för ett tag sedan och hon tittar mycket i den.
  Här har vi bara parfymfritt sköljmedel eftersom sagda dotter inte tål annat.
  Men snart får jag Odd Molly kroppsolja och då blir det massage med Mollydoft. =)

  Reply
  • Lingon
   26 december, 2010 at 10:04

   Mumin är inte dumt alls. Jag tål heller inte parfym så bra men ibland fuskar jag lite med sånt som inte luktar så starkt.
   Ha det så gott!!

   Reply

Leave a Reply