Menu
Blusar, koftor / Klänningar, tunikor / Lingon om.....

Dagens blueskies bell tunic

Hej hej! Idag handlar jag klappar, bara en kvar nu….pust… På mig är blueskies bell tunic ovanpå en fonda i pink 🙂
Söker efter en röd julig kofta men det blir inte den här trots de finfina knapparna i olika färger..
Jag gillar att ge bort pyssel och spel, detta piratspel ska en sprallig sjuåring få. (vill ha det själv förstås)
Nu längtar jag hem, hoppas tågen går bättre idag.
Hoppas du har det bra och inte julstressar för mycket. 🙂

No Comments

 • Filippa
  21 december, 2010 at 20:31

  Vilken härlig kombo! Med mössan och Fondan under, riktigt snyggt! Nix ingen julstress här inte….shoppat alla klappar på nätet-har varken tid eller lust att trängas i affärer=)!

  Reply
  • Lingon
   21 december, 2010 at 21:08

   Bra gjort att dig att ha handlat i god tid. Det brukar jag också göra, men inte i år konstigt nog. Jag tycker det liksom är kul att gå och planera och mysa med julklappsinköp, det blir inte riktigt så när man ska fixa med flera på en gång.
   Kramar och go jul!

   Reply
 • Linda G
  21 december, 2010 at 22:23

  Vad snyggt med Fondan under! Hade jag aldrig kommit på själv! Julkapparna är klara sedan länge. När man jobbar som en gnu dom sista veckorna före jul får man vara lite förutseende och planera. Sen säger jag som Filippa, nätshopping is da shit! Kram

  Reply

Leave a Reply