Menu
Lingon om.....

Fram i ljuset

Visst är den rolig, ljuslampan på lilla torg i Malmö. Man kan ju stämma träff där, vi ses under lampan..skulle man kunna säga.

Varför är vissa så dåliga på att gräla? Jag gillar inte när folk pyser och ryker veckovis av gnäll och allmän putthet. Bättre att tala ut om skiten i stället. Nu är svärmor och maken osams, navelsträngen verkar fortfarande sitta kvar 🙂 Hoppas att det löser sig innan jul för dom, annars hjälper jag nog till…på mitt lilla vis, hehe.

Fram i ljuset med det bara. Tala med varann. Löser många knutar och spänningar. Ord. Helst ord som läker..
Själv sitter jag fast just nu i Lund. Inga tåg, ersättningsbuss kommer får vi hoppas. Kvällen får bli som den blir…
Men jag kan slipa på min fredmäklarplan så länge…
Trevlig kväll!!

No Comments

 • lite odd
  20 december, 2010 at 21:44

  Jag är knasig idag juuu…glömde att jag kunde tultat upp till LAMPAN..Måste ta en runda dit innan julafton..måstemåstemåste:)
  Å gräl över lag är aldrig kul, MEN tycker som du att hur jobbigt och obehagligt det kan tänkas kännas så är allt så mycket bättre om man kan tala om problemet(eller problemen i plural..) Annars så får du allt pipa till HÖGT så de skärper sej:)
  Kram på dej rara:)

  Reply
 • Linda G
  20 december, 2010 at 21:49

  Men vad mycket fina juldekorationer Malmö kostar på sig! Lampan var ju maffig! Håller med dig, man måste släppa ut lite ånga i bland…..Kram

  Reply
 • Lingon
  20 december, 2010 at 21:54

  Hej på er söta tjejer!
  Som det kan gå? När jag kom hem ikväll efter en den mankemang så frågade jag gubben min och svärmorsproblemet är nu lite mindre ömt. Hon har fått en julklapp idag också, så det lättar upp lite. Annars kan jag ju pipa lite fred dom emellan.
  Kramar till er!

  Reply
 • Peggy
  20 december, 2010 at 22:31

  Tack ! nä ligga sjuk runt jul är inget kul och jag har ta mig f*n inte tid heller…..Cool lampa 🙂 där kan man stå och mysa 🙂
  Rensa luften ibland är ett måste, annars kan man ju explodera 😉
  Kram!

  Reply
 • CLE
  21 december, 2010 at 00:16

  Håller fullständigt med du – fast jag kan nog vara en riktig muttrare jag också ibland.
  Jädrans vilken rolig ljus ide – hoppas att den får stå kvar å att ingen sabbar den.

  Reply
 • Madeleine
  21 december, 2010 at 09:10

  ..skulle det rycka i shoppingnerven, har De Luxe 30% på allt för medlemmar tisdag och onsdag, men det vet du kanske redan..ett litet tips bara. Önskas ”inbjudan” kan jag vb mail/ Madde

  Reply
  • Lingon
   21 december, 2010 at 18:41

   Tack, tack för inbjudan. Men jag tror jag är färdighandlad 🙂 Nu vill jag stanna hemma tror jag fram till jul..
   Hoppas du får trevligt där om du ska dit.
   Kramar!

   Reply
 • Åsa
  21 december, 2010 at 12:02

  Dundermysig lampa 🙂
  *skrattar* Du måtte vara både fredsmäklare & tågexpert hihi. Jag vet minsann ingen som åker så mycket tåg som du. Å härligt är det, när du bara skriver lugnt & sansat att tågen är inställda. Du är ingen kvinna som brusar upp för lite problem verkar det som, utan du gör det bästa i alla situationer 🙂
  Åsa

  Reply
  • Lingon
   21 december, 2010 at 18:42

   Tack Åsa! Peace maker…ja det är jag! Men vet du jag kan tappa humöret också. Det händer bara så sällan att det blir mer som ett vulkanutbrott! Vi måste ses snart tjejen!!!
   Kramar!!!

   Reply

Leave a Reply