Menu
Lingon om.....

När fjärde ljuset brinner..


Vad fint det är med ljus? Befinner mig i en stund där det inte finns någon julstress alls. Det är bara skönt och vackert i mitt just nu. Hoppas jag kan hålla kvar det en stund till, förlänga, mysa, njuta av en lugn förmiddag. Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt än.
Önskar dig en skön dag!

No Comments

 • chatarina
  19 december, 2010 at 11:14

  Önskar dig en bra dag också!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2010 at 18:49

   Kram i repris!

   Reply
 • Cissi
  19 december, 2010 at 12:31

  Åh det är så viktigt att bara stanna upp och njuta! Dofta lite på blommorna och tända ljus och äta mycket gott!
  Ha en skön 4:e advent!
  Kram/C.

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2010 at 18:49

   Precis. Mer ferdinand i våra liv 🙂
   Kram

   Reply
 • Solid
  19 december, 2010 at 15:11

  Hej!
  Härligt att bara njuta och titta in i ljuslågor. Det gjorde jag tidigt i morse för att sedan skynda iväg för att bygga julkrubba med en mängd små sötnosar. På hemvägen ett stort Hjälp! jag glömde släcka ljusen innan jag åkte. som tur var hade ingenting hunnit hända.
  Kramar från Eva

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2010 at 18:51

   Åh, hjärtat i halsgropen. Vilken änglavakt? Jaa, var försiktig i dessa tider med ljus. Jag slarvar lite ibland men bannar mig själv efteråt. Som mamma sa: -Man ska alltid vara i de rum man har levande ljus i. Mammor är bra 🙂
   Kram till dig Eva och hoppas att du har haft en skön söndag!

   Reply
 • Lindiloo
  19 december, 2010 at 18:33

  Så härligt det låter. Jag har av ngn anledning varit superstressad sista tiden 🙁
  Ska försöka tagga ner och tanka lugn inför nästa helg.
  Hoppas du haft en fin dag,
  Kramis!

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2010 at 18:52

   Tagga ner låter bra. Man måste ju njuta lite också och inte bara fara runt, runt, runt.
   Ha det så gott
   Kramar

   Reply

Leave a Reply