Menu
Lingon om.....

Usb julegran och Timelesstankar


Visst är det sött, mitt lilla usb juleträd? Det skiftar långsamt färg hela tiden..
Så mina timelesstankar. Ja, vad ska man säga. Bra marknadsföring att bygga upp så mycket förväntan om ett plagg. Eller är det bara en slump? Själv har jag varit enormt nyfiken på hur de skulle se ut, om färgerna var enfärgade eller mönstrade i tyget, hur storlekarna skulle vara och så vidare.
Nu när pre spring inte hade kommit till ajabaja idag, så gick luften ur mig lite grann och jag insåg väl det absurda i denna extrema förväntan på nytt, och en sorts knäpp stress att bli utan om man inte förbokar något..
Jag fick nog en liten sundhetsknäpp på näsan? 🙂
Kramar och gonatt!

No Comments

 • Linda G
  9 december, 2010 at 23:28

  Ja, nog blir man lite fundersam över hemlighetsmakeriet med Timeless-plaggen. Varför det inte fanns produktbilder osv….Dom ÄR jättefina, men inte så mycket att hetsa upp sig för. Been there done that för OM….Kram

  Reply
 • Jeanette
  10 december, 2010 at 11:04

  Cool julgran!
  Jag hoppas kunna prova något Timeless plagg, några var intressant av det man sett på bild men jag sansar mig, är de slut så är de. Men visst är det synd att det smått hysteriskt!
  Kram

  Reply

Leave a Reply