Menu
Längre inlägg med mycket bilder / Lingon om..... / Odd Molly

Ka-Ching pocket dress & Blueskies bell tunic-uppdaterat

Uppdaterat med text:-)
Hej igen! Middagen kom emellan och min blogapp i mobilen är buggig så det är lurigt att ladda upp bilder. Att sen lägga texten så den hamnar mellan bilderna gör mig galen..så sorry the delay…:-)
Hur som helst, jag är på Folkart i Malmö och provar Ka-ching pocket dress i blue, i stl 3. Det var den enda trean dom hade överhuvudtaget, det mesta är ju förhandsbokat redan:-( Tycker hela fenomenet är tråkigt!! Stressande, eller hur? Klänningen är überljuvlig och normal i storlek till bekväm för mig:-) Jag är ca 80D-E upptill efter lite trivselkilos påhåpp på min näpna lilla kropp! Klänningen är också ganska kort i längd, mer som en tunika. Jag är 160 lång förresten.

Färgen är jättefin, lite mer klarblå kanske än vad bilden visar, och det är en liten slits på ena sidan av kjolen. Armarna har två lager volang längst ner, syns bäst på översta bilden. Å vill ha, vill ha.. Och jo, man kanske bör ha ett linne under för den glipar mycket upptill..

Tycker så mycket om denna modellen, men det var egentligen Ka-ching plain dress som jag var mest sugen på.

Fina ryggbroderiet. Texten är med rosa färg, och hjärtat lite guldgult. 🙂

♥Blueskies bell tunic, söt och flörtig sommartunika♥. Fast visst går den bra till julefärgerna också? Normal till rymlig i storlek. Broderierna är jättefina och det sitter en rosett under armen vid bysten så man kan justera passformen lite, men det är smock och resår i ryggen så det sitter bekvämt nog.

♥Har kommit på bästa grejen. Ser ni att jag håller iphonen uppåner? Mycket lättare att fotografera då:-) Ja, okej då, det var denna som fick följa med mig hem♥

Men det var ju otroligt fin i den indigofärgade också!!!

En endaste Ka-ching plain dress i storlek 3 kvar i butiken, så jag provar den. I almost black. Tyvärr var detta innan jag kom på att det fanns en spegel utanför provrummet:-) Så det blev inte så bra bilder.. Den är lite snävare i storlek än pocket dressen, men satt hyfsat bra på mig. Jag knäppte inte upp den utan drog den bara över huvudet. Den känns mycket mer ”klänning” än den blåa.

Ja, jag tycker om den också, men vill prova den i flera färger, och kanske en storlek större för att se hur det ser ut och känns?
Vi får se….:-)
Sen var jag inne på Ajabaja, men dom hade inte fått in något från prespring. De var lite besvikna på Odd Molly och undrade varför dom kom sist?? Jag ska dit i morgon eftermiddag i stället om det blir tid….
Nu ska jag plocka fram den där trisslotten som ligger i plånboken, och skrapa högtidsfullt och önska mig något. Kanske en pepparkaka till det..
♥Kramar och ha en trevlig kväll!♥

No Comments

 • Helen
  8 december, 2010 at 18:25

  Åh vad skoj du har! =)
  Vilken storlek har du i dessa vackra skapelser? Och fick nåt följa med hem? 😉

  Reply
 • Jeanette
  8 december, 2010 at 19:31

  Åh är du på Folk och provar? Har inte Ajabaja fått in sitt? Fint alltihopa! Nååååå….berätta för oss nyfikna….fick något följa med hem?
  Kram

  Reply
 • Mimmi
  8 december, 2010 at 20:00

  Jag blir galen…. har ingen fysisk affär i närheten, vill ju prova jag med. Dom där kläderna ser inte ut att göra ont någon stans. Berätta nu… /K

  Reply
 • Hilde
  8 december, 2010 at 20:16

  Fina kläder du provar. Tyvärr är jag själv inte så där jättesugen, men det kanske kommer med provbilderna från bloggarna. Jag återkommer och läser med text sen, ska bli roligt att höra vad du tycker.
  Kram

  Reply
 • Solid
  8 december, 2010 at 20:42

  Hej!
  Säger som Mimmi att jag blir galen, jag vill också ha en affär dit jag kan gå och prova. Å andra sidan är det ju inte så dumt att prova hemma heller i lugn och ro.
  Kram från Eva

  Reply
 • Lingonberrie
  8 december, 2010 at 20:50

  Heej! Ja visst blir man tokig ibland när man inte kan prova.? Jag blir tokig på att mycket är så jättefint och många färger tilltalar..
  Det bästa vore att inte köpa nånting (ehh? vad sa jag?)
  Trevliga tjejen på folkart hade provat alla deras plagg och tyckte att de var normala i storlek denna gången, utom en klänning blueskies s/s dress som var stor i storlek… kanske bra att veta för någon?
  Kramar ♥

  Reply
 • MollyB
  8 december, 2010 at 20:50

  Åh, vad kul att se en provning på pre-spring!! Tack!! Du var fin i allt!!
  Jag har förbeställt en blå Ka-ching plain dress storlek 4 från Deepfling, men jag hade börjat tänka att jag ska avbeställa den…. Men nu såg jag din provning och vill kanske ha den ändå??? Jag vet inte…? Velepella, det är jag det… Den ser ju såååå fin ut men jag undrar om jag är en velour-tjej eller inte….
  Du provar en 3a i Ka-ching plain dress, men du skriver att du vill prova en 4a… hm?? Vilken storlek brukar du ha?? Du ser ju INTE ut som en 4a!!! Har du någon Fonda dress? Vilken storlek har du i den?? Jag försöker bara finna ut om den 4an jag har pre-beställt kommer att bli lagom till mig, jag är oxå en 80E men har som oftast 4a i OM…
  Hjälp!!
  Kram.

  Reply
  • Lingonberrie
   8 december, 2010 at 20:59

   Hej MollyB!!!
   Jag har Fondan i en trea och den passar fint. Anledningen till att jag ville kanske prova en större är att jag tyckte kjolen var lite tajt över höfterna, men å andra sidan så hade jag jeansen på mig under så..och sen vill jag gärna prova flera färger i denna, för de är så snygga allesamman och jag kan bara inte liksom bestämma mig..kanske till vårsläppet när flera färger kommer…Oftast har jag stl 3 i OM, men ibland 4 eller 2, man vet ju liksom aldrig vad som sitter bäst..
   Hoppas att din klänning passar fint, det gör den säkert ska du se…
   Kramar♥

   Reply
 • MollyB
  8 december, 2010 at 21:08

  Tack för ditt svar Fr Lingon!!
  Jag tror faktiskt jag ska avbeställa min 4a, jag måste nog prova den först!! Fondan i 4a var INTE bra på mig och när man beställer från USA så kan man ju inte bara skicka tillbaka den om den inte passar….
  Tur att någon som du kan prova så att man kan göra sig en bild av storlekarna!! Tack tack tack!!! Du hjälpte mig verkligen!!
  Kram

  Reply
 • Cissi
  8 december, 2010 at 21:26

  Tack för jättefin provning!
  Svårt det där med storlekar, så det är så bra när någon provar 🙂
  Jag gillar verkligen inte heller detta med förbokningar, så stressande, jag håller med! Men av rädsla att missa så bokade jag, hoppas att de kommer imorgon!
  Kram/C.

  Reply
  • Lingonberrie
   9 december, 2010 at 14:32

   Hoppas att dina grejor kommer idag!
   Kramar!

   Reply
 • Linda G
  8 december, 2010 at 21:48

  Aj aj aj! Pocket dressen kallar på mig;) Tack för fin-fin provning! Även om den ger ha-begär…..Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   9 december, 2010 at 14:33

   Den kallar på mig med. Men i vilken färg?
   Kramar!

   Reply
 • lite odd
  8 december, 2010 at 21:52

  ~Åhh du ditt lilla lingonbär :)….Jag var åxå inne på Folk men det var sent på kvällen:) Det bidde tunika och helt Lovely IVKO strumpor (…..en förälskelse har börjat 🙂
  ~Kanske himmer jag pipa upp till AjaBaja imon..~Kanske är du där då 🙂
  Kraaam ..:)

  Reply
  • Lingonberrie
   9 december, 2010 at 14:33

   Hoppas att vi ses! man vet aldrig…
   Kram!!♥♥♥

   Reply
 • Annelie
  8 december, 2010 at 22:19

  Oj oj vad snygga velour dressarna var!! Sitter ju ursnyggt på dig! Hade velat ev ha den första med fickorna men den blir väl en kort kort tunika på mig dessvärre! Får väl tänka om..o under tiden försvinner allt, haha. Fast velour klänningar har ju några stycken redan (5!)..
  Tack för dina provning till oss krakar som bor ute på vischan..
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   9 december, 2010 at 14:34

   Ja, jag får se hur det blir med velouren..Dom är så fina men hänger ju mest i garderoben.
   Om jag fick välja skulle jag helst bo på vischan också…
   ♥♥♥
   Kram!!!

   Reply
 • Charlotte
  9 december, 2010 at 00:22

  Fina bilder!
  Börja verkligen en del Mollysar redan ta slut?
  Tycker det är mycket som är så himla fint…
  Vill ha så mycket..
  Tack för tipset om att mobilen upp o ner… 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   9 december, 2010 at 14:35

   Visst är det enklare att fota med mobben uppåner!
   Jag ska fortsätta att träna i dag.
   Kramar!

   Reply
 • Maria/Javabönan
  9 december, 2010 at 12:14

  Hallå Lingonet!
  Vad glad jag blir av din provning…de ser strålande ut! 😉
  Glad att pocket dressen inte är så lång, eftersom jag kräver 4 upptill så blir alla tunikor klänningar på mig automatiskt. Jag är 165 cm och tunikorna hamnar alltid långt ner på låret nästan vid knäna när man har storlek 4.
  Ska försöka ta mig nånstans att prova, men har lite svårt att bestämma färg. De som kommer senare är också så vackra i färgen.
  Lycka till med trisskrapning!
  Kraaaaaaaam

  Reply
  • Lingonberrie
   9 december, 2010 at 14:35

   Tack!! Jag ska skrapa nu….:-)
   Kram!♥

   Reply
 • Lindi Loo
  9 december, 2010 at 14:22

  Du klär i dem alla!!! Gillade verkligen dig i klänningen framförallt… ; )
  Blir spännande att höra om Ajabaja fått in OM, har förbeställt från dem.
  Kramisar,
  Lindi

  Reply
  • Lingonberrie
   9 december, 2010 at 14:36

   Tack Lindi! Hoppas på Ajabaja lite senare i eftermiddag, vi får se:-)
   Kramar♥♥

   Reply

Leave a Reply