Menu
Lingon om.....

Dagens från jobbet


Ooopsie, det är inte så lite pinsamt att bli påkommen framför spegeln på jobbet:-) På mig är underbara Mulholland Coat som är min bästa koftkompis. Under den en tunn blus från Kappahl, som är så mjuk och skön.
Om någon skulle vilja swappa med mig så har jag en everyday long cardigan i almost black stl 3, använd en gång. Skulle gärna byta den mot en mulholland i vilken färg som helst utom den jag har, helst i stl 2 eller möjligtvis tre.

Kanske bäst att smita ut innan någon mer kommer…. ni ser ju hur rädd jag ser ut!!
Hejsålänge!!

No Comments

 • Annelie
  8 december, 2010 at 13:16

  Tycker mest du ser lurig ut..fniss.. Mulholland i vintage chalk ser verkligen fin ut! Vill ha en kofta till som passar över flanell dressarna men kan inte bestämma vilken, velpotta är jag..
  Ha en bra dag!
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   8 december, 2010 at 13:20

   Hej!! Det kommer nog fina koftor till våren också ska du se. Jag sitter på mina fingrar, hehe..
   Jag är också så velig nu. Funderar på att hoppa över hela prespring, för allt är ju så fint att man inte kan välja nåt… i-laaaaaaandsprobleeemmm lalala:-)
   Kram och ha en skön dag du med!!!

   Reply
 • Bente
  8 december, 2010 at 18:59

  Hei,
  jeg er en leser som lurer på om du kunne tenke deg å selge everyday long cardigan i almost black stl 3? Jeg kan ikke bytte bort min mulholland, men leter og leter etter den sorte du vil bytte. Jeg kan tipse deg om at mulholland selges på salg på DeepFling.. Om du kunne tenke deg å selge, send meg gjerne en mail! 🙂

  Reply
  • Lingonberrie
   8 december, 2010 at 20:12

   Hej Bente,
   Du får gärna köpa min everyday long cardigan. Jag mailar dig lite senare idag eller i morgon!
   Kramar!

   Reply
 • Bente
  9 december, 2010 at 18:27

  Hei igjen, så flott! Gleder meg 🙂 Klem!

  Reply

Leave a Reply