Menu
Lingon om.....

Vart tog tiden vägen?

puss på er!


Ögonen går i kors. Jag har bestigit ett berg idag på jobbet. Och klarade det med endast ett par blåmärken:-) Gud så bra att ha det avklarat! Nu hoppas jag bara att sviterna av det inte håller i sig mer än ett par dagar..
Här är en recyklad bild från ett tidigare inlägg när jag leker med hatten. Hatten som är för stor och glider ner i ögonen, eller blåser av mig om vi är ute. Men färgen är så fin så den får stanna på en hylla i garderoben. Jag gillar den ändå:-)
Hinner inte med. Saknar att fotografera roliga bilder och att laga mat! Har inte invigt spisen ordentligt än. Funderar på att laga en riktigt brakmiddag på fredagkväll och känna hur goda matdofter sprider ut sig här i nya lägenheten. Lammstek och potatisgratäng? Eller en lasange med hur mycket ost som helst? Eller en gryta med massa grönsaker och gott? Vi får se…det kommer definitivt bli något mer avancerat än mikromat från Findus:-) Än så länge har jag bara kokat tevatten på spisen och värmt pizza i ugnen så det räknas inte.
Åsså vill jag baka…
men det är så mycket man vill eller hur? En sak i taget…
fast jag har tränat i kväll, och invigt badkaret, jaja en andra gång..och slöläst en kärleksroman som fick krylliga sidor av allt vatten. Det går inte att läsa i badkaret!
Så med det vill jag säga gonatt och vi hörs i morgon.
Kramar

No Comments

 • Åsa
  17 november, 2010 at 22:44

  Du har så underbara bilder alltid ! man blir SÅ glad när man tittar in här på din Blogg 🙂
  Är allt på topp i det nya boendet ?
  ♥Åsa

  Reply
  • Lingonberrie
   17 november, 2010 at 22:49

   Hej Åsa!
   DU gör mig glad! Jag vill gå på Olofssons, hette det så:-)
   Här är finfint men rätt stökigt. Om man bara hade haft lite ledigt från jobbet?:-)
   Men planen är att dölja alla kartonger med massor av julpynt, massor!
   Kramar till dig!

   Reply
 • Åsa
  18 november, 2010 at 00:50

  jepp, så hette det & OM du inte hade jobbat i morgon , kunde du komma & fika å så kunde vi kört dit 🙂 men du jobbar ?

  Reply
  • Lingonberrie
   18 november, 2010 at 08:16

   Ja tyvärr så jobbar jag så vi får leka en annan dag:-) Men jag har lust att bara rymma….

   Reply
 • Lina
  19 november, 2010 at 20:31

  Jag fullkomligt älskar din hatt!! VAR har du köpt denna godbit? När jag var yngre hade jag alltid enmassa roliga hattar på mig men nu har jag blivit gammal och feg, behöver ändring på det så det är kanske dags för en hatt i vinter 🙂
  KRAM

  Reply
  • Lingonberrie
   19 november, 2010 at 21:17

   Visst är den härlig? Hatten kommer från Noanoa och är från ett par säsonger bakåt, men om du är sugen så har det kommit in nya till denna vintern. Finns i svart, grön/blå och lila och alla har ett fint lite mönstrat band med rosett. Jättesöta och jag är sugen på en i svart..
   Kramar till dig!

   Reply

Leave a Reply