Menu
Odd Molly

Ka-pling, ka-ching

Jag brukar säga ka-ching och syfta på hur en kassapparat låter när den slår igen. Eller när jag gjort ett klipp:-)
Som alla andra har jag kollat på prespring och kliat mitt klickfinger. Men för många fina färger för mig, jag kan omöjligt välja något velourplagg. Helst vill jag ha fyra och det går ju inte..
Så jag inbillar mig att jag kan vänta ett tag, vi får väl se. I början av december ska jag en liten tur till Stockholm igen så då kanske jag kan se något live istället.
Men åh, vad mycket fint! Har ni tittat på Odd Mollys hemsida? Vilka begär man kan få?
Nu när jag hållit mig borta från staden nästan en vecka så tyckte jag det var dags att smita in på Ajabaja. Jag har funderat och klurat på ett plagg länge som fattades i garderoben. Inget förstahandsval, men ju mer jag tänkt på det så uppenbarar sig nya kombinationsmöjligheter och till sist passar det nästan till allt jag har..
Den här fjärliskoftan.

Passar till rutiga flanellklänningen, flannelskjorta, fonda i pink, spinner silk dress och säkert mycket mer som gömmer sig i garderoben:-)
Den knäppaste kombon jag kan komma på som faktiskt kanske funkar kommer att bli till den här:
Håll i er…

Det blir liksom kaka på kaka, men jag måste prova hur det kommer att se ut. Lovar att visa sen..
Med ett par chockrosa strumpor till:-) haha, jag skojar bara..
Klänningen är så fin i sig själv. Tycker inte att man gömma den tillsammans med för mycket attiraljer..
Måste rusa vidare i kvällsbestyren, kramar till dig som läser!
L

No Comments

 • Annelie
  15 november, 2010 at 21:29

  Jag tänker ungefär likadant! Den var fin, o den..så den..stöön vad svårt att välja! Kör på vänta strategin här med, så länge det nu varar.
  Den koftan ser inte dum ut alls! Inget jag tittat på innan direkt, men du räknar ju upp ganska många av ”mina” plagg o tror absolut du har rätt!!
  Läste hos Josanne du hade badat varmbad i våras..skönt veta jag inte ensam i den kategorin! Kommer nog göra gott med lite värme för kroppastollen..
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   15 november, 2010 at 22:05

   Hej Annelie, önskar dig lycka till i varmbadet. Det är faktiskt jätteskönt och väldigt avslappnande. Som att träna och få massage samtidigt och man väljer själv hur mycket man tar i eller inte. I början tyckte jag det var jobbigt att alla var så mycket äldre än jag och att mitt hälsotillstånd var såå eländigt i jämförelse. Men sen vande jag mig snabbt. Där går ju en del som rehabiliterar skador också, som benbrott och liknande. Första gången blev jag så trött att jag knappt orkade gå upp ur bassängen, det kändes som kroppen vägde flera ton…
   Men det var så skönt och särskilt nu i mörka vintertider att få värme och bli mjuk i kroppen. Hoppas att du kommer att gilla det också:-)
   Jag har förresten handlat av dig på tradera, en chockrosa jacka och en sommarklänning:-)
   Kramar till dig och ha en fortsatt go kväll1

   Reply
 • Jeanette
  15 november, 2010 at 21:35

  Snygg kofta! Men du, jag har sett någon som hade de rosa strumporna till den Taradiddlen och det var faktiskt inte tokfel. Jag har båda men inte vågat prova…… 😀 😀
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   15 november, 2010 at 22:21

   Åh, har du båda?! Då kan vi ju köra tvillingoutfits någon dag för att skoja till det. Jag väntar på klänningen, den är inte i hamn än men snart hoppas jag. Kramar till dig fina Jeanette!

   Reply
 • Annelie
  15 november, 2010 at 22:13

  Vad säger du..vad det du som köpte den rosa jackan!! Passade den till dig?? Kommer inte ihåg om du skrev o berättade! Den jackan var jag beredd kapa av en del av min kropp för..(fick inte för maken,hihi), jag ville så gärna passa i den. Fast du kan ju tänke hur den satt på en som är 1.77 i strumplästen.. Maken sa jag såg ut som Sally i tv-serien varje gång jag provade den.. Ja jösses..blush heter färgen förresten.
  Ha en skön kväll du med!
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   15 november, 2010 at 22:20

   Joo, den hänger här och väntar på våren:-) Jag hade den mycket i våras men den sitter lite trångt över bysten på mig, fast jag älskar färgen..men så spretar den lite där bak, ankstjärt liksom..så vi är inte helt 100 med varann jackan och jag. Känner lite som du, jag vill så gärna kunna ha den..
   Längtar för övrigt såå till våren redan!
   Kram på dig igen!

   Reply
 • Adela
  15 november, 2010 at 23:06

  Å koftan är supersöt tycker jag och jag tror på den kombon!=) Tycker det är DIN färg dessutom!
  Kram!
  Adela

  Reply
  • Lingonberrie
   16 november, 2010 at 11:25

   Tack Adela! Min färg, vad härligt det låter…
   Kramar till dig!

   Reply
 • chatarina
  15 november, 2010 at 23:18

  Hej! Koftan är supersöt och blir nog fin till klänningen!! Många kramar

  Reply

Leave a Reply