Menu
Lingon om.....

ett inlägg i timmen 08:51


Va!!! Har det redan gått en timme??? Huh?
Nu känns det slappt att erkänna att det inte hänt så mycket i tant L:s liv än. Jag liksom samlar mig för att ta i tu med resten av dagen…vi har flyttat så duktigt att jag måste tänka lite på vad som kommer härnäst. Mycket är på plats, men var ska resten stå nånstans…
Så har jag tittat på fina Fengxumama och hennes underbara Saraband dress i Cabaret..ska man ringa och försöka få tag i en? Eller dra över till Köpenhamn? tänker jag snoozandes över min kaffekopp. Näe, jag sansar mig…men man kan ju drömma om det.
Ögat fastnade även på det här från våren 2011.

Vackert och sött. Ingår kroppen?
Nehej, nu ska jag sätta fart! Det här duger inte att sitta bort dagen:-)
Kramar och ha det så bra, så ses vi senare om ni vill!

No Comments

 • Mimmi
  11 november, 2010 at 10:35

  Ja 1 timme, och jag har fått iväg bilen, den kommer förhoppningsvis tillbaks i em i rengjort skick. Fy för den lede så den såg ut efter geggiga barbarn, älgjägare, div entreprenörer och jag då förstås. Eftersom jag inte är chaufför för tillfället så kan bilen få bli ompysslad idag.
  Har även fått iväg alla gardiner till kemtvätten, jag är ju inte i skick att sköta det själv. – Hm, du hör, nog kan jag passa på eller hur. Skyller på att alla är av linne och det kan jag inte stå och stryka, och ingen annan vill hjälpa till med sådant tråkgöra:)
  Nu ska jag ta en kopp kaffe till, peta i mej lite piller och sedan vila en stund. /K

  Reply
 • MollyB
  11 november, 2010 at 10:44

  Ja, tänk om man kunde få med kroppen till vårens kollektion!! Det hade inte varit helt fel 😉
  Är det bara jag eller är det väldigt sött till våren?? Jag är inte så ”söt” av mig….
  Det har varit kul att se din flytt och så fint ni får det!! Grattis!!
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   11 november, 2010 at 21:42

   Tack så mycket! Visst är det sött och ljuvt till våren. Men det finns nog också lite tuffare grejor som kommer. Jag hoppas det iallafall.
   Kramar!!!

   Reply

Leave a Reply