Menu
Lingon om.....

iiiijjaaaaa! sa Mollyflickan!!


När postmannen kom. Är det bara inte den finaste grinden ni sett? Tjohooo.

Hade glömt. Förvirrad och förkyld. Hemma i dag med ontont hals och värk i kroppen. Post? Va? Jaaaa! Grabba en parra.

Får jag lov att presentera den nya blåa kungsliljan. Blommar året runt, trivs bäst i 100% rel luftfuktighet och i ett paraplyställ:-) Bilden blev lite rolig..

…springer fortare utan…flås….. .. ..

..pust…
Vad det är roligt att få paket? Jag bär mig åt som en tok nästan varje gång..innehållet sparar jag lite på..sorry..orkade inte fota mera..:-)
Nu på eftermiddagen känns det bättre och i morgon hoppas jag vara på G igen. Jag försöker ofta sova mig frisk när någon bacill är på gång, så har man tur bryter inte sjukdomseländet ut. I dag hade jag tur som kunde vara hemma, det kan man ju inte alltid..
Egentligen skulle jag gått på fest i kväll med jobbet och en outfit var redan planerad. Det är väl det enda jag sörjer…:-)

Hade tänkt att ha denna finfina på mig och en dolce underskirt i dark indigo under. Broderierna är mörkblå så det hade varit fint. Kors så moloken jag ser ut på bilden..
Annars har det inte hänt så mycket i dag. Telefonsamtal angående ppm, cancerförsäkring och en tidningsprenumeration har stört mig idag. Jag trodde vi hade nixat? Cancerförsäkringsförslaget gjorde mig urförbannad. Jaaa, du har kanske märkt att det varit rosa bandet kampanj och nu har vi en särskild försäkring för kvinnor……yada yada yada….
Snacka om att utnyttja folks rädsla! (sen är det kanske en bra försäkring, det har jag ingen aaning om) Grrr. Sen ringde ett företag till men då slängde jag på luren:-)
Låter jag lite arg? Jaja, något rastlös efter en dag hemma och stressad i sinnet. Nästa vecka flyttar vi. Nästa onsdag kanske vi sover på det nya stället? Jag vet inte vilken dag än. Vi får se. Gulp.
I morgon lovar jag att vara gladare!
Ha en trevlig kväll i höstrusket.
L

No Comments

 • Hilde
  3 november, 2010 at 21:04

  Snyggt. Jag måste kanske se att få mig en Art silk annars tar den väl slut. Dessa bekymmer:)
  Lycka till med flytten!
  Kram

  Reply
 • Lingonberrie
  3 november, 2010 at 21:43

  Ja, du vilka bekymmer:-) Har dom inte kvar den på deepfling?
  Jag ska in och kolla. Tack för lyckatillet med flytten. Gud vad mycket grejor man har…
  Kramar!!!

  Reply
 • Linda G
  3 november, 2010 at 23:12

  Gnäll på du, det får man göra i bland! Art silken i den färgen har jag ett visst sug efter:) Kram!

  Reply
 • Josanne
  4 november, 2010 at 08:49

  Älskar din bildserie med paraplyet! Helt underbart med dina okynnesplåtningar och som du kanske har märkt så har de börjat smitta av sig… ;o)…
  Gnäll så mycket du vill, det får man. Hoppas att du mår bättre idag! Och det kommer fler tillfällen att klä upp sig till fest, så det så… KRAMAR!

  Reply
 • Lina
  4 november, 2010 at 12:18

  Vilken vacker bild med posten-påsen på grinden! Jag önskar också att vi bodde på landet och fick träffa brevbäraren vid grinden. Nu får jag gå till ICA eller kiosken istället.
  Vad fin den är art silk, jag önskar mig den också i velvet men den är ju slut överallt i stl 4. Har du en 3a på din?
  Skönt att halsen är bättre idag!
  KRAM

  Reply
  • Lingonberrie
   4 november, 2010 at 15:28

   Hej Lina!
   Jag har storlek 2 i art silk tunic. Den är lite tajt i överarmarna men annars sitter den bra över axlar och byst. I större tycker jag att den kändes som ett tält..:-)
   Hoppas du hittar en som passar dig.
   KRAMAR!!

   Reply

Leave a Reply