Menu
Odd Molly

På väg mot Stockholm, bilder by Josanne


Jag-vill-ha-denna!!! Underbara gingery coat i grey. Jag-ska-skrapa-triss-hela-vägen-till-Stockholm! De här bilderna tog fina fina Josanne på vår lilla tokprovning på ajabaja häromdagen. Hur blir dom så skarpa? Jag sitter nu och skumpar fram på x2000 mot huvudstaden, där jag ska göra en liten inköpsdrive till jobbet i två härliga dagar. Ja, jag bara flänger och far hit & dit just nu. Ska hinna med att träffa lite kollegor och fika med också förutom jobb då, och naturligtvis göra en avstickare till Odd Mollybutiken. (men sen vill jag vara hemma!)

Kulör och mönstör:-) Kanske too much när man är ute på kundbesök i Stockholm? Eller varför inte? Ja, sjalen har jag bara skojat lite med här. Den är inte något för mig. Men jag älskar färg, det är ju så riktigt pissgrått väder just nu..färg ger energi!

Förra bilden hade fokus på sjalen och denna på klänningen. Tack Josanne för fina bilder! Nu är jag två dagar i Stockholm, och sen på onsdag ska jag till Köpenhamn, också på inköpsresa. Sen på fredag startar ett stort internationellt projekt på jobbet som varar en vecka men spännande människor från världens alla hörn. Sen efter det…..pust…ska vi börja flytta äntligen. Det jag menar är  att jag kommer nog att blogga lite sporadiskt under veckan. Eller lite små mobila funderingar..kan kanske inte hålla mig borta från den roliga bloggvärlden.
Önskar er alla en fin dag!!!

No Comments

 • Josanne
  25 oktober, 2010 at 07:25

  Kul med bilder från storbyen! De 3 bilderna längst ner på dig är sjukt snygga!!!!! Älskar dem, inte minst den sista där du har fått in ett klockrent schvung i scarf scarf. :o)
  Massa applåder för 40 minuter på framtidsmaskinen, jag är fett imponerad! Hade trillat av och svimmat efter 5 minuter själv… :o)
  Jag tycker också du ska ha en Gingery, för då kan vi vara siameser ;o)
  Ha det nu superbäst i storstan! Ser fram emot bilder och rapporter så jag vet var jag har min Lingonberrie… ;o)
  Massa kramar underbara vännen!

  Reply
 • Josanne
  25 oktober, 2010 at 07:28

  Kanske på plats med ett förtydligande; de tre bilderna på dig som jag menade är de från ditt inlägg ”Mr Lingonberrie says…” De i den underbara velvetklänningen.
  Kram igen!

  Reply
 • Jeaentte
  25 oktober, 2010 at 08:42

  Verkligen fina bilder!!! Visst ger färg energi, säger hon som står med svarta tights och svart wigwam….men ibland vill jag chocka omgivningen med att INTE vara en färg klick! 😉
  Låter som 2 intensiva veckor. Ha det så skoj i storstan!
  Kram

  Reply
 • Mollymatronan
  25 oktober, 2010 at 08:53

  Åh maj gadd vilket hektiskt liv du lever, jag blir alldeles andfådd (av att sitta hemma å läsa samtidigt som jag äter skumtomtar).
  Jag fnular på klänningen, men i vilken färg?! Den blå känns ”säker”, den röda ”modig” och den rosa ”ljuv”. Undrar vem som är jag? Kanske alla tre? Ja, men vi säger så hörru:-)

  Reply

Leave a Reply