Menu
Odd Molly

Genus, anus och annat bakvänt


Jag ska på konferens! Tjohoo. Inte vilken konferens som helst utan detta kommer att bli en nördarnas konferens någonstans i mellansverige. En liten skön stad med ett hotell kommer att bli invaderad av ca 82 män och fyra kvinnor med ett specialintresse för små små saker. Eftersom jag är en av übernördarna ska jag sitta i antagningsjury till nördföreningen och sköta media med videoöverföring till storbildsskärm och fotografera. Kul! Men en klar miss när det gäller packningsutrymme:-(
Kamerastativ och rullvagn nerstoppad i väska. Var i hela xxx ska mina mollysar få plats? Tre kameror ska också med med adaptrar och kablage, suck..
Men bortsett från detta stönande vid packningen så ska det bli roligt att träffa alla mina kollegor. Det är en nordisk konferens men det kommer även en hel del sydlänningar från kontinenten, så blandningen av språk blir lagom intressant och förvirrande. Och vi kommer att ha jättekul!
Åttiotvå män och fyra kvinnor. Föreställ dig det. Och en av dessa fyra kommer att vara klädd i färgglada mollysar, garanterat någon med spets på:-) Standardklädseln för en medlem i nördföreningen är annars t-shirt med en halvknäppt bomullskjorta utanpå, en sån skjorta som man aldrig stryker eller orkar knäppa hela vägen upp och som tvättas i samma kondition. Jeans oftast, och fotriktiga skor. Ibland flannelskjorta och möjligtvis skinnväst under vintersäsongen. Även fleectröja utanpå skjortan är godkänt:-) Tror ni jag följer denna klädkod? Nejnejnej….:-)
Åttiotvå män och fyra kvinnor. Gissa hur det brukar bli under influens av alkohol och god mat en konferenskväll? Jojo. Ganska livat. Åttiotvå män och fyra kvinnor. Tur man är en gammal katt i gänget…..

Åttiotvå män och jag i den här klänningen?
………nja kanske inte……..men det hade varit roligt….:-)

No Comments

 • Jeanette
  13 oktober, 2010 at 21:11

  Hehehehe…jag ser kvällen framför mig när det blivit både den ena och andra innan för ’västen’. Har också varit iväg på denna sortens konferenser jag säger bara lycka till och ha det så skoj!!!
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   13 oktober, 2010 at 22:04

   Tack Jeanette! Jag kommer säkert att få jättekul, och bli så härligt baktrött som man blir efter en konferens:-)
   Kramar!!

   Reply
 • Mimmi
  13 oktober, 2010 at 21:21

  *hehe* har också arbetat på sådant mansdominerat ställe, kan bli en kul konferens:) Men det kan vara überasjobbigt om man måste bevisa att man är lika bra som ”grabbarna ” fast man har spetsar och volanger.
  Ska också å konferera men till Piteåhavbad 🙂 inte lika mansdominerad branch. Vi är ca 15 % kvinnor, dresscode är kostym, även bland kvinnorna – ich./K

  Reply
  • Lingonberrie
   13 oktober, 2010 at 22:07

   Så trevligt, vi åker båda på konferens:-) Jag slipper bevisa mig för gubbarna men någon ungtupp kan alltid försöka dra en vals med mig, vilket ofta slutar i skratt från min sida. Jag är ju gammal i gänget…hehe..
   Men hur van man än är vid detta så tänker jag alltid vid något tillfälle, -Vad i hela världen gör jag här??Hur hamnade jag i detta sällskapet? Brukade klä ner mig förr, men nu får man va som man vill.
   Kramar!!

   Reply
 • Adela
  13 oktober, 2010 at 21:22

  Du är jättesnygg i den klänningen och jag tycker du skulle ha den…men jag förstår din tanke=) Ha så trevligt och håll herrarna på plats!;)
  Kram
  Adela

  Reply
  • Lingonberrie
   13 oktober, 2010 at 22:08

   Tack Adela!! Jag älskar klänningen men den känns som too much denna gången. Får bli ett annat tillfälle att bära den. Men trevligt ska jag ha definitivt.
   Kramar till dig!

   Reply
 • chatarina
  13 oktober, 2010 at 21:36

  Hej! Hur snygg är inte du i den klänningen och tänk vilken succé du skulle göra bland alla herrar 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingonberrie
   13 oktober, 2010 at 22:09

   Tack Chatarina!! Kanske lite för mycket succé:-)
   Kramar till dig!!!

   Reply
 • Helen
  13 oktober, 2010 at 21:49

  Ja man kan väl säga att alla dessa mn kommer att bländas av dig i dina vackra Mollysar, helt klart. Njut av uppmärksamheten 😉

  Reply
  • Lingonberrie
   13 oktober, 2010 at 22:09

   Tack Helen, det ska jag göra.
   ha en trevlig kväll, kram!

   Reply
 • Anna Persson
  18 oktober, 2010 at 11:29

  Jaaa, du är så fin. Hoppas att du visade killarna hur man ska klä sig! Hoppas att du hade klänningen med dig! kram

  Reply
  • Lingonberrie
   18 oktober, 2010 at 11:56

   Hej Anna!!! Vad kul du hittade hit!! Vi måste ta en fika nån dag:-) och du får visa vart pengarna för ditt gage gick?:-)
   massor med kramar och vi hörs!!!!!
   Killarna fick vad dom tålde om man säger så…hihi

   Reply

Leave a Reply