Menu
Lingon om.....

Man kan ju alltid drömma..


Trots att jag fått go kanelbulle och varit ledig idag så känner jag mig som en klubbad säl:-) Så trött och seg. Det här går ju inte…solen skiner och allt. Håhåjaja och pust…jag ska klippa gräset om en stund och det kommer att ge mig lite pluspoäng iallafall. Idag är jag dagens pateto. Men så är det ibland, bara att gilla läget.
Visst är den här klänningen fin? Särskilt baksidan…undrar om den kommer att vara tajt över bysten, den ser lite så ut, å andra sidan är där smock och det är ju lovande för oss med lite större hylla:-)

Vi får väl se hur den är i verkligheten så småningom. Jag bara älskar flannel, jag. Mjukt och skönt och alldeles mysigt..jag drömmer vidare.
Hoppas du har en bra dag!

No Comments

 • viola
  4 oktober, 2010 at 20:25

  Jag älskar också flanell 🙂
  Den här hade en väldigt fin ringning i halsen, mycket smickrande tror jag.
  Ska bli spännande att se!
  Jag rekommenderar ett besök på Freeport när du får möjlighet. Ibland har de ingenting vettigt och ibland har de riktiga fynd. Man måste vara inställd på bägge sakerna!
  Kram från V

  Reply
 • Linda G
  4 oktober, 2010 at 22:07

  Klänningen är verkligen lovely! Mitt stora bekymmersområde sitter under tuttarna och där ser det stumt ut så den godbiten kan jag nog glömma asap! Kram:)

  Reply
 • chatarina
  4 oktober, 2010 at 22:13

  Hej! Ja, den klänningen skulle då inte jag säga nej till 🙂 Helt underbar är den…
  Kramar

  Reply
 • ChristinaB
  4 oktober, 2010 at 22:44

  Underbar klänning det där! jag hittade mig en flanellklänning på Freeport och en annan klänning liknande modell hos Minzo;)
  vad vill du ha för din känning, jag ska höra mig för.
  Kramar

  Reply

Leave a Reply