Menu
Lingon om.....

Blogaward

Hjääälp! Jag har fått en blogaward av Mollymatronan, denna roliga dam. Läs hennes blogg.
Känner mig glad, smickrad och förskräckt för det innebär tydligen att jag ska skriva sju saker om mig själv. Visst var det så? Sju saker hmm, nu är det ju så att jag låg sömnlös i natt och tänkte på vad jag skulle skriva, (nej jag skojar bara) och efter att noggrant tänkt igenom så får det helt enkelt bara bli som det blir…
I datorernas värld finns ett uttryck som jag gärna applicerar på mig själv. WYSIWYG=what you see is what you get. Det vill säga jag är som jag är med inga större hemlisar..
Men i allafall, saker ni inte visste om Lingonberrie:
1. Jag äter alltid havregrynsgröt till frukost, med en klick bregott i. Mjölk som tillbehör såklart. Avskyr margarin i alla dess former och hatar becel med hela mitt hjärta.
2. Vissa ord är roligare än andra tycker jag. Till exempel bäver och strut.
3. Jag kan inte spela gitarr.
4. Jag har jobbat i Köpenhamn i nästan fyra år och tycker att jag talar utmärkt danska, men det tycker inte danskarna.
5. Min hy är känslig för smink, sol och bad och parfym och smycken. Därför är kläder roligare att tänka på.
6. En av mina bättre och även sämre egenskaper är att jag ofta är den som bryter den obekväma tystnaden och får parter som är osams att tala med varann. Jag ställer lite ledande frågor i rätt riktning när jag tycker det behövs så att folk kan lösa sina problem eller missförstånd med varann. Ofta är det just missförstånd.
Vissa gånger bli folk väldigt tacksamma mot mig och säger, oh vad bra att du frågade och öppnade upp för den diskussionen osv. Vi behövde ju verkligen prata om det men jag vågade inte ta upp det. etc..
Ibland går det åt helvete när folk har för mycket inom sig och regelrätta gräl startar. Allt för att jag tryckte på knappen i bästa välmening och puttade lite åt det hållet. Då ångrar jag mig en del efteråt, även om det egentligen inte är jag som grälar.
Jag gillar inte osämja och spända situationer helt enkelt. I´m the ice breaker.
7. Jag har en hemlig boksamling med över 120 titlar av samma författare, givetvis tantsnusk!! Men egentligen handlar de mest om familjerelationer vilket jag är en sucker för. Och vänskap.♥
Va! Var det sju alleredan? Det gick ju lätt…som en plätt..:-)
Glömde att ta med att jag är nyfiken på andra människor och väldigt tacksam för att blogga och ta del av ett fint kvinnligt nätverk då mitt yrke är totalt mansdominerat. Så tack alla goa tjejer som läser. Stor kram på er…
Jag lämnar inte awarden vidare, ty jag är allergisk mot kedjebrev och kan inte välja ut några att skicka den till, jag gillar er alla:-)♥

No Comments

 • Mimmi
  3 oktober, 2010 at 17:50

  Hej
  Hm hemlig boksamling blir ju mycket nyfiken det måste vara Sagan om I……t för den samlingen hör till tantsnuskkategorin.
  Gillar din bakgrundsbild… rosa …och loggor./K

  Reply
  • Lingonberrie
   3 oktober, 2010 at 18:08

   Nänänä vi talar riktig litteratur:-) Alltså amrekansk:-) Författarens initialer är NR. Solklart eller hur? hihi.
   Kram

   Reply
 • Mollymatronan
  3 oktober, 2010 at 17:51

  Hoho, det där med knasiga ord håller jag med om! Tarmludd tycker jag är bedrövligt fult…

  Reply
  • Lingonberrie
   3 oktober, 2010 at 18:10

   Ohja, och näsflimmer. Fast mycket med kroppen låter ganska knasigt. Just nu är till exempel min kissnödighetskoefficient ganska hög. Dags att åtgärda.
   Kram

   Reply
 • Åsa
  3 oktober, 2010 at 18:19

  Haha, här var det intelektuellt på hög nivå hehe 😉 Taaaaaarmludd 😉
  Åh, såklart att Mimmi skulle vara först med att tro Isfolket ! Det trodde faktiskt jag med 😉 MEN… det är ju bara 47 titlar… Hm… Men sagan är vass ! Har läst den, samlat böckerna, sålt böckerna & glömt en del av sagan, så det kanske blir att köpa böckerna & läsa igen ? 😉
  Nix,kan inte så mycket om författare, så du får berätta, Fröken Lingontös 🙂
  ♥Åsa

  Reply
 • Mimmi
  3 oktober, 2010 at 18:24

  Hahaha, kan det vara Nora Roberts??/K

  Reply
  • Lingonberrie
   3 oktober, 2010 at 18:29

   …rodnar…..-Jo……Nora…är det. skäms…..blush….
   En dag insåg att jag hade så många, brukade slänga efter hand. Kom på att det kunde vara kul att samla på något och varför inte Nora? 🙂
   Det här är en hemlis!!! Hörde ni det? schsssss….
   🙂

   Reply

Leave a Reply