Menu
Lingon om..... / Odd Molly

Drömklänning och flytspackel

Finingen har kommit, åh jag är så glad:-)!!! Kärlek vid första ögonkastet och en dröm att ha på sig. Storlek 2 visade sig passa perfekt. Mmmm vilken sötnos..i morgon ska jag ta lite bilder på den..Greatday tunic, my love..
Dagen har innefattat pelargonflytt, för frosten verkar vara på väg, och det är minst sagt trångt nu på fönsterbrädorna här inne. Men väldigt mysigt med alla vackra blomkronor som trängs om ljuset. Jag bara blir så glad av färg.
Känns lite trist att inte åka på den stora Mollyträffen i Göteborg, det går liksom inte att delta i den allmäna upphetsningen om packning, outfits och annat smått och gott men det ska bli otroligt kul att följa rapporteringen där i från om någon mobilbloggar. I´ll stay tuned..:-)
Så blogga mycket så jag kan frossa i er Mollyglädje:-)

Sen blev det ett okynnesklick! Jag skyller på Åsa som har frälst mig på bloomers, detta användbara och läckra plagg! Perfekt att ha på sig under en tunika eller kjol. När lisen.dk reade i dag så norpade jag till mig de här: Lux cashmere leggings. Det är ju egentligen inga bloomers, men idén är densamma fast dom är långa. Så varmt och skönt mina ben ska få ha det.
(köpstopp, köpstopp, köpstopp!)
-Förlåt jag hörde inte?
(köpstopp, köpstopp, köpstopp!)
-Vassaa?
(köpstopp, köpstopp, KÖPSTOPP!)
Nä, vänta jag hör någon….hallå…nån där? Ahh, min inre röst försöker säga nåt, vänta..en gång till….jag uppfattade inte riktigt……
🙂

Annars har jag mest målat i dag och träffat glada hantverkare. Det är visst skitkul att vara golvläggare. Åt mig åtminstone!! Verkar inte svårare än att vispa grädde det där.

I morgon blir det plattsättning här innanför entrén, snart kan vi flytta in. Längtar, längtar…
Ha en skön kväll och vi ses i morgon!

No Comments

 • Solid
  30 september, 2010 at 21:44

  Hej!
  ja visst är det underbart med färg och en sådan rosa liten sak skulle mer än gärna få hamna här. Pelargonerna dom får bli fredagskvällens nöje här, det är ett nöje! Den där rösten försöker här med men lyssnar jag? Icke, har glatt klickat hem en klänning med ros på ryggen.
  Kram från Eva

  Reply
  • Lingonberrie
   30 september, 2010 at 21:59

   Åh, en rosklänning? Det kommer att passa dig perfekt.
   En ros till dig!

   Reply
 • Helen
  30 september, 2010 at 21:45

  Ja visst är det rent ut sagt aptrist att du och jag inte är med i Göteborg!
  Men dottern fyller 7 och vi ska äta tårta med dumlefluff och hallonmousse med häst på. =)
  Vi får vara med nästa gång och vi får fixa ny Malmöträff snart!
  Köpstopp? Tror inte vi kan det ordet 😉

  Reply
  • Lingonberrie
   30 september, 2010 at 21:59

   Dumlefluff? Hallonmusse?
   Dräggel……..Mmmmmm….
   Kram!

   Reply
 • Åsa
  30 september, 2010 at 22:22

  Hej söta du ♥
  Å kära nån, fick ännu ett gapskratt nu när jag klickade på länken som du gett till Mimmi 😉
  Ja, det var en liknande upplevelse som den i onsdags hehe.
  Grattis till ditt nya köp ! Är helt övertygad om att du kommer att använda dessa HUR mycket som helst 🙂
  ♥Åsa

  Reply
 • Linda G
  30 september, 2010 at 22:45

  Den är fin i rosa! Ja, kanske skulle blivit golvläggare! Ser onekligen ut som om dom har jävligt roligt på jobbet:) Kram!

  Reply
 • Sofia
  30 september, 2010 at 23:25

  Den bor redan hos mig! traderad för dryga trehundra i sommras,konstig stavning i överskriften vill jag minnas…
  Det ska ialla fall bli kul att se allas bilder från Göteborg! Hoppas någon tar på sig att göra fotojobbet som du gjorde på skåneträffen för dina bilder var fantastiska!
  PS Jag gör som Eva och tar tag i pelargonerna imorgon… I kväll blev det shopping på smultrongården istället… Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   1 oktober, 2010 at 10:59

   300 kronor, vilket kap!! Smultrongården låter mysigt, undrar vad det blev?
   Kram!

   Reply
 • Josanne
  1 oktober, 2010 at 08:39

  Du kommer absolut att vara saknad i Göteborg! Både du och fröken Johanssonskan. Förhoppningsvis kan vi ses irl på Skånemark snart istället… KRAM!

  Reply

Leave a Reply