Menu
Lingon om.....

Dagens målning

Trött och matt i dag, ibland är det så bara. Jag är på väg mot vår nya lägenhet där jag ska försöka måla klart. Vi kommer att ha dubbelt boende fram till 1:e december, så ingen brådska än. Men jag vill gärna komma i ordning snart och börja sova i det nya:-)
Jag har som många andra kikat på våren och oj vad mycket fint i härliga färger! Men får man verkligen sno bilderna och använda i sin blogg? Känns inte helt hundra för mig nu när bilderna inte kommer från Odd Mollys hemsida. Kan någon förklara vad som gäller?
Önskar dig en fin dag!

No Comments

 • Susanne - Sannibus
  30 september, 2010 at 14:16

  Hej Man får egentligen inte göra det om vi skall vara ärliga. Det är deras bilderoch återförsäljarna har strikta regler för hur dessa får användas. Tyvärr följer inte alla dessa regler. Användere man bilderna kan man få mail om att ta ner dem från Odd Molly hk.. KRAM!

  Reply
 • Helen
  30 september, 2010 at 17:46

  Som privatperson kan du nog om du hänvisar dit du lånade dem ifrån.
  Men det är nog inte ok att webshopar lägger ut.
  Fast jag har också kikat lite och kan säga att sommaren blir rosa =)

  Reply

Leave a Reply