Menu
Längre inlägg med mycket bilder / Odd Molly

Sexton Strap dress provning och lite till…


Fiint.

Finfint!

Ännu finare!

Tadaaaa! Vilken underbar klänning! Den har normal passform till lite stor och jag provar en trea. Funkar bra på min 85C byst. Appropå det, det blir lite decolletage på kommande bilder. Eftersom jag klarar av att visa upp mig så får ni bita i hop och se det:-) 🙂 Kanske även en och annan dubbelhaka, who cares?
Enda problemet med klänningen är att välja färg..

Underbar färg, jag nallade en svart, men annars skulle det nog varit denna. Kanske byter jag..

På den här var det underbara rosa detaljer, det är jag så svag för! Men kaffe/powder/nudefärgen klarar jag inte riktigt mot min hudfärg. Men vad vackert, kanske med en guldfärgad kofta ovanpå, eller i dark powder?

Också en ljuvlig skapelse! Men här är storleken mystifikt mindre? Jämför med förra bilden..Ja vad säger ni? Vilken färg föredrar ni?

spinner silk s/s dress i almost black. Den är ganska rolig och det stora plusset klänningen får av mig är att jag känner mig smal! Ryggen är skuren på ett intrikat sätt men jag klarade inte av att fotografera mig där. Det får vara nån måtta med hur mycket man ställer till i butiken:-)Men dom här biografridå-vecken i tyget är jag inte så förtjust i.

Älskar denna! Vackrare i verkligheten än på bilden. Asymetrisk avslutning på kjolen…

spinner silk l/s dress i vintage grey

Eden melton coat

Här ser man lite bättre hur den faller, men bilden blev så suddig. Jag tycker att denna är söt!

Till sist provade jag även dessa godingar, Long lovely knit. Gillade inte alls dessa modeller på produktbilderna, men nu skulle jag gärna ha en i varje färg. Rosen på ryggen är i olika färg, beroende på vilken grundfärg koftan har. Antingen brunröd ros, eller blåsvart.

Andra fiffigheter jag gillar är att den är lite utsvängd från broderiet under bysten och neråt. Ger lite form och siluett och så dragkedjan kan man öppna både nerifrån och uppifrån. Praktiskt och ger mer variation..
Ja, det är mycket man skulle vilja ha eller hur? Damen här bakom skärmen börjar närma sig ett köpstopp! Undrar hur lång inkubationstiden är?

No Comments

 • Åsa
  20 september, 2010 at 21:47

  Åh—– jag SVIMMAR nog ! den svarta klänningen var rysande fin ! men jag kan nog hälsa hem med ovandelen….
  Koftan : slurp ! jag har den i grått…. å snart kanske i …. jisses… jag är en HIMLA sjuk & svag människa som INTE kan hålla i pengarna 😉
  Men dendär bioridån…. njä… den var inget fin… Mönstret gillade jag… men själva rynket… Nope..
  Tack för finfina provningsbilder ! 🙂
  ♥Åsa

  Reply
  • Lingonberrie
   20 september, 2010 at 21:50

   SVIMM, DÅÅN, ja så kan det gå när begäret sätter in! Kan vi inte robba en bank eller nåt?
   Kram!

   Reply
 • Linda G
  20 september, 2010 at 21:50

  Nu har du skapat ett habegär hos mig efter nåt jag aldrig trodde jag skulle sukta efter; Spinner silk l/s!! Satan i gatan vad fin den var på! Den kortärmade Spinnern däremot….Så där ser ju min mage ut;) Skrynklig och jävlig! Koftan ska jag ha, vilken färg vet jag inte än. Tack för finfin provning! Kram!

  Reply
  • Lingonberrie
   20 september, 2010 at 22:35

   Jag är också grymt sugen på spinner silk dressen, frågan är vilken färg som är finast? Vintage grey eller dark grey? Den andra klänningen kallar vi i fortsättningen biografklännigen, eller hur?
   Kram!

   Reply
 • Mimmi
  20 september, 2010 at 21:56

  guuud vilken tur att jag inte har en sådan butik nästgårds….. skulle gå in varenda dag och prova, klämma, lukta, känna, hyvla kortet, få elströmmen klippt, telefon avstäng, bli utan internet, utan diesel i tanken, kallt hus, och bli betraktad om den där kufkunden som är inne varje dag och stänger in sig i provrummet hela lunchen och efter jobbet …osv
  Men du! nu fastnade mina ögon på den röda nedre tofsen i long LK, Que?? Den måste jag klippa bort från min (dark grey):( /K

  Reply
  • Lingonberrie
   20 september, 2010 at 22:35

   Det är farligt att bo så nära en välsorterad Mollybutik. Det får sina konsekvenser, men oftast trevliga:-)

   Reply
 • Solid
  20 september, 2010 at 22:20

  Hej!
  Hjälp en fullständigt svag människa, jag skulle gärna h alltihop förutom den med vecken på magen, urläcker men definitivt inte på mig, säger som Mimmi att det är tur att mitt lilla Mjölby inte har endaste lilla tillstymmelse av Mollybutik.
  Kram från Eva

  Reply
 • Tina
  20 september, 2010 at 22:27

  Wow! Super snygg är du.
  Tack för visningen.
  Kramar

  Reply
 • Sofia
  20 september, 2010 at 22:54

  Sexton strap är en klar uppstickare men jag ska (om jag ska) satsa på en ärmlös silkesklänning med fjärilar… Och rosen på knitten mmmmmm men känns det som om huvan är fodrad med en badrumsmatta?!

  Reply
  • Lingonberrie
   21 september, 2010 at 07:42

   Jag gillar faktiskt huvan och tofsarna, annars skulle detta vara ett lite stelt plagg tycker jag. Nu är det lite folklore över det hela, vilket egentligen inte är vad man tänker sig med Lovely knitmönster..eller ja det blev lite flummigt förklarat..Lovely knit är ju annars som en kavaj nästan, den vanliga modellen menar jag. Nä, nu äter jag frukost istället för att svamla..:-)
   Kram!

   Reply
 • Fröken Abbe
  21 september, 2010 at 05:59

  Oj, vilka fina klänningar! Det hade jag inte räknat med. Alla var fina, men… Den vita var lite genomskinlig, påminde lite om en lyxig negligé, men jättefin nertill, den beige var söt – gav lite saloonkänsla och visst passar du i den, den svarta var jättefin – synd att det inte var mer kontrast på volangerna nertill som på de andra. Mörklila var okej, inte riktigt min färgblandning bara. Scrollar upp och ner… Ju mer jag tittar på den vita gillar jag den!
  Man kan ju aldrig gå fel med svart, du passade bra i den beige men nu tycker jag faktiskt att den vita var finast!(Skyller allt svammel på att jag borde sova nu)
  Kappan – superfin! Vad gick den på? Var den varm?
  Kramar

  Reply
  • Lingonberrie
   21 september, 2010 at 07:49

   Jag säger som du, alla var fina..den vita och den i mörklila var mina favoriter! Idag ska jag ändå lämna tillbaka min svarta, för jag har ingen aning vad jag ska ha den till? Ett döläckert plagg, men när ska ja ha den? Skulle vara perfekt på glamfest men trots allt för bar för att vara solitär utan någon kofta eller sjal över axlarna. Så bekväm är jag inte att jag kan bära upp denna utan mankemang..och att bara ha den som underklänning och visa kjoldelen känns trist då det är överdelen som är nästan snyggast. What to do? What to do?
   I-landsproblem i kvadrat…:-)
   Kappan var lätt att bära och med det finaste sidenfoder med rosenmönster, inte jättevarm, lite lagom tjock. Lite över 3500 kr tror jag …
   Kramar!

   Reply
 • Josanne
  21 september, 2010 at 08:07

  Ja du här kan jag häcka och dreggla över bilder hela dagen tror jag…
  Biografklänningen går helt bort – var nyfiken på den innan men nu avtog det begäret… men istället tillkom en massa nya… attans… fan vad snygg du är i det mesta…
  Tack för underbara provningsbilder!
  Nyfiken på om något fick följa med dig hem?
  Massa tisdagskramar!!!

  Reply
 • Susanna
  21 september, 2010 at 10:21

  Tack för den fina provningen! Jag blev så inspirerad att jag vill ha allt!! Tyvärr är plånboken tunn i dagsläget, så jag måste välja, suck! Tack också för en trevlig blogg! Jag är glad att jag hittat hit! kram

  Reply
  • Lingonberrie
   21 september, 2010 at 18:59

   Och jag är glad att du hittade hit! Välkommen! Jag provar mest och handlar inte så mycket..wallet says: -NooooooOO
   Kram!

   Reply
 • Anna Svensson Crona
  21 september, 2010 at 10:26

  Var inne hos ajabaja igår o köpte spinner silken i vintage grey. Provade även dark grey men tyckte färgen på bandet i vintage grey var så ljuvlig. Den är så fin. o jackan är så fin, men det får bli en senare fråga..

  Reply
  • Lingonberrie
   21 september, 2010 at 19:48

   Grattis till ett fint köp!

   Reply
 • Josanne
  21 september, 2010 at 11:07

  Absolut! Kul! slå en bling när du är i faggorna, har du någon ungefär koll på tid? Kram!

  Reply
 • MollyB
  21 september, 2010 at 13:32

  Åh, den var fin på dig!! Sexton Strap Dress är bara helt underbar!! Den måste jag försöka få provat… Är lite rädd för att den inte ska räcka till över bysten på mig… men den räcker ju fint på dig!! You sexy thing… Sexton Strap Dress… Sex… ton..
  Ha en bra dag!!

  Reply
  • Lingonberrie
   21 september, 2010 at 19:00

   Det är ganska elastisk runt boobisarna, det kan nog funka ska du se.
   Ha en bra kväll!

   Reply
 • Anna Svensson Crona
  21 september, 2010 at 20:26

  Hej
  Får man fråga hur Eden Melton coaten är i storlek? Köpte ju spinner silk l/s dressen o den är bra i passform (mot det trånga hållet över bobbsen). Tror du jag fixar en sådan storleksmässigt?

  Reply
  • Lingonberrie
   21 september, 2010 at 20:32

   Ja, jag tycker att den var ganska normal. För min egen del provade jag en trea och den var lite, lite tajt över axelpartiet och överarmarna men rymlig över bysten. Om det säger något..Däremot tror jag inte att jag skulle kunna ha en jättetjock kofta under utan endast en tunnare, typ everyday long cardigan eller liknande. Du får kanske prova dig fram ändå..
   Lycka till med det! 🙂

   Reply
   • Anna Svensson Crona
    21 september, 2010 at 21:21

    ja det får nog bli en tur till Malmö o prova den, men ajabaja har ju inte tagit in den i den färg jag eg. vill ha, military. men man kan kolla storleken. men jag tror nog att din hjälp var bra allt.

    Reply
 • Lina
  22 september, 2010 at 21:46

  TACK för en underbar provning! Så roligt att se plaggen på någon med samma typ av figur som en själv 😉 Du är jättefin i allt!! Den svarta klänningen du köpt är superfin men jag blir inte riktigt klok på om det är en klänning eller underklänning? Långa LKn ska jag köpa i Göteborg och kappan kommer nog troligen få flytta hem till mig. Älskar allt med den modellen.
  KRAM

  Reply
  • Lingonberrie
   22 september, 2010 at 22:03

   Tack Lina! Jag vet heller inte riktigt med den svarta? Jag lämnade faktiskt tillbaka den för jag ville hellre ha en lite mer riktig klänning. Eller ja, lite mer heltäckande..som man kan ha för sig själv utan accessoarer. Ha så roligt i Göteborg! Jag är inte avis alls…:-)

   Reply

Leave a Reply