Menu
Odd Molly

Dagens snabba

Dagens velouroutfit. Jag ska strax byta om och lasta ur staket ur bilen, men först lite lunch och bloggenad. Här är velour frill dress som kom från tradera i veckan. Den är urskön men en anings för stor på mig. Tror att jag behåller den ändå. Och se, jag ser ju lite allvarlig ut…
Pling! Det var mikron. Nu är det mat.
Ha det så skönt!
Måste förresten tillägga att det här är en jättelöjlig bild, ser helt uppstyltat ut och jag har min surmin. Men den får vara kvar här..
Kramar!

No Comments

 • Fröken Abbe
  18 september, 2010 at 14:33

  HUR lyckades du hitta en sådan fining? Jag tycker jag finkammar Tradera på OM (ja, det är ju helt skadat egentligen) men har inte sett denna. Eller kanske lyckas min hjärna förtränga finingarna i pyttestorlekar? STORT grattis till dig för det köpet!
  Kram

  Reply
 • Tina
  18 september, 2010 at 15:34

  Grattis den fina! SKulle sitta fin här med. 🙂
  Ha en fin lördag.
  KRAM

  Reply
 • Sofia
  18 september, 2010 at 15:58

  Alldeles alldeles UNDERBAR… Jag vet! De är stora min är storlek 1 och inte det minsta tajt trots att jag inte är någon miniatyr utan en lätt kurvad 38/40…

  Reply
  • Lingonberrie
   18 september, 2010 at 18:14

   Jag bara ääälskar min. Den är så mjuk och lyxig…myyyys.

   Reply
 • Helen
  18 september, 2010 at 16:02

  Åh vad fin! Jag skulle verkligen önska att jag passade i såna färger, men nope – jag är för blek eller nåt. Kanske därför jag inte sett den på Tradera. (Jo fröken Abbe det finns fler såna galningar…)
  På dig är den jättesnygg.

  Reply
 • Mimmi
  18 september, 2010 at 17:49

  Den är riktigt läcker den velouren, accesoaren du hänger emot går inte heller av för hackor:) /K

  Reply
 • Lingonberrie
  18 september, 2010 at 18:10

  Tack för alla glada kommentarer! Det är ju riktigt kul att blogga? Jag funderar fortfarande på om jag ska försöka skaffa en tvåa av denna istället, eller kanske sy i ett band i sidorna som man kan knyta bak. Den sitter bekvämt men ser lite bylsig ut under bysten, skulle vilja att den gick in lite mer där..om ni fattar vad jag svamlar om…lite mer som fondan gör av sig själv.
  Ha en skön kväll och håll styr på era klickfingrar:-)
  Kramar!

  Reply
 • Jeanette
  18 september, 2010 at 18:44

  Jag tokgillar min som också är i royal! Jag hade nog kunnat klämma i mig i en 1:a men 2:an funkar. Superfin färg till dig!
  Kram

  Reply
 • Fröken Abbe
  19 september, 2010 at 09:29

  Ja, du vet ju vem du kan kontakta om du blir säljsugen!
  Jag vet att de såldes på Freeport för ett par veckor sedan, så jag ringde dit, men den sista såldes preciiis när vi pratade.
  Kramar

  Reply

Leave a Reply