Menu
Odd Molly

Nyklippt

Äntligen klippt! Skönt att få lite ordning på kalufsen. Hoppas ni inte tror att jag är världens narcissist som älskar se bilder på mig själv? 🙂 Tvärt om faktiskt så har jag inte sett mig själv på bild särskilt ofta, så det här är liksom lite terapi och dagbok över hur livet är just idag.. Eller så här: jag finns på bild, alltså finns jag..jaha..ja..äsch det där blev ju lite konstigt skrivet.
Mah-jong velour dress och fina KappAhl sjalen. Velour, velour..

Såg ni modevisningen igår? Jag var för trött för att uppskatta den och tyckte att tjejerna var lite läskigt smala. Men det som jag gillade var den rosa underklänningen och jeansjackan såklart. Nu så här efterklok så ångrar jag att jag var uppe så sent, fy på mig. Det känns idag..
Ha en go dag idag! Och låt inte hösten trycka ner dig.
kram

No Comments

 • Annette
  16 september, 2010 at 13:05

  Snyggt!
  Jag känner likadant, att folk kan tro att man är ego, lägger upp en massa bilder på sig själv!
  Mne, jag är som du där också, så sällan jag hamnar framför kameran (blir ju mest bakom den då man har barn)
  Så det kan vara lite terapi, som du skrev. Gilla läget bara, liksom.
  Sen tycker jag personligen att det är skitskoj rent ut sagt att kolla in era outfits bilder!
  Så kul att se era olika kreationer!
  Såg förresten modevisningen, ja.
  Där fanns ett och annat guldkorn (jag som älskar lager på lager!)
  Men, som sagt varför så smala modeller? Kvinnor finns i olika former och modeller, varför inte visa upp det istället?!
  Blev ett långt inlägg! Sorry!
  Kram!

  Reply
  • Lingonberrie
   16 september, 2010 at 19:09

   Det är bara kul med långa kommentarer! Skriv på bara..
   Kram!

   Reply
 • Helen
  16 september, 2010 at 13:25

  Fin du blev i håret! Äsch ego, det är vi väl allihop i så fall 😉
  Jag såg modevisningen idag och rös också över modellerna. Men det var ju bra att de verkar köra vidare på lila och dylika färger för då behöver inte plånboken säga Nooo. =)
  Men där fanns nån klänning jag gillade och lite sånt.

  Reply
 • Mabimao
  16 september, 2010 at 15:15

  Fin blev du 🙂 jag skulle också behöva ge mig iväg……få lite mer frisyr.
  Den velouren du har på dig nu är du fin i. Jag har aldrig provat en och inte sett nån i de affärer jag vart i heller. Hur är den i storleken?
  Ang showen så såg jag inget jag blev köpsugen på……tyckte hela showen var en besvikelse. Allt ifrån modeller till att de nästan bara visade underkläder……men man vet ju sedan innan att det mesta inte är med på visningen…..
  Jag retade mig massor på hon innan…….som inte visste ett jota om vilka hon pratade om eller med. Hon skulle prata med designern och styrde stegen mot en okänd man…..men blev tillrättavisad…….
  Jaja…
  Ha en fin dag!

  Reply
  • Lingonberrie
   16 september, 2010 at 19:11

   Hej Mabimao,
   Velouren är nog ganska normal till storlek, men figurnära i modellen. Jag har storlek 3 på den och kan precis knäppa den över bysten, ca 85C, men jag har den uppknäppt och ibland helt öppen som en lös kappa över något annat plagg.
   Hoppas att du hittar den gröna någon annan gång!!
   Kramar och trevlig kväll!

   Reply
   • Mabimao
    16 september, 2010 at 19:33

    Jag skall försöka prova en 4:a tror jag……
    Ja, jag letar vidare 🙂
    Tycker om din blogg. Den är uppbyggd på annat sätt än de andra, eller?
    Som att jag kan svara direkt under ditt svar i stället för att scrolla ner.
    Ha en fin kväll
    Mia

    Reply
    • Lingonberrie
     16 september, 2010 at 20:00

     Hej igen,
     Ja, det här är wordpress, finns även som liknar blogger med tillägget wordpress.com, istället för blogspot.com.
     Kommentarerna här kan man lägga i trådar som vi gör just nu och kan underlätta lite om man vill diskutera mer som i ett forum.
     Kram,
     L

     Reply
 • Fröken Abbe
  16 september, 2010 at 17:29

  Åh, försökte, men det ville ju aldrig sätta igång! Somnade alltså i soffan med både datorn och TV:n igång. Utan att ha sett mer än en självsäker men vimsig tjej prata struntsaker.
  Du passar så fint i den mörkblå velouren! Skrev precis ett inlägg till ditt förra: skicka gärna någon bild+pris om rosa fondan, även om jag är liiite fundersam. Likvarning?
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   16 september, 2010 at 19:13

   Tack! Du ska få lite bilder på fondan, hinner nog inte i kväll men till helgen senast:-) Färgen är varm tycker jag och är som en liten vitamininjektion. Jag tror nog inte att du skulle känna dig blek i den:-)
   Kramar!

   Reply
 • Mimmi
  16 september, 2010 at 17:35

  Såna här gånger (som när jag ser hur fin du blev) önskar jag att jag hade lite lockar i mitt hår.
  Du blev så fin:)
  Till showen – vilken ångestskapande tillställning – jämförde med mitt gumfluff 🙁 Huvva *ryser* dom var så magra. Nåväl, jag sitter ju stadigt och mjukt ialla fall:)
  Vet inte för vem showen var? Inte för oss som slutkunder kunde jag konstatera./K

  Reply
  • Lingonberrie
   16 september, 2010 at 19:16

   Tack! Jag har träffat världens gulligaste frisörska, efter att ha gått till samma i många år, tryggt tycker man så spontangick jag till en annan i somras och hon fattade direkt hur jag ville ha det..som den gamla aldrig fick till:-) Ibland säger det liksom klick!!
   Showen var lite av en besvikelse tyckte jag. Säkert är plaggen mycket vackrare än vad man kunde se på de stackars flickorna som bar upp dom. Det var beklämmande att se bitvis. Ska bli kul och se om man får helt andra intryck när produktbilderna släpps, eller hur?
   Ha en skön kväll!!
   Kram

   Reply
 • Viola
  16 september, 2010 at 19:01

  Fin du blev i håret!
  Jag såg modevisningen igår. Jag gillade en hel del av sakerna, men gissar på dyra priset och faktum är att en hel del av det gillar jag men passar inte på mig.
  Jag började min blogg också för att vänja mig att se mig på bild. Jag arbetar på att bli så modig att jag orkar se mitt nylle varje dag också, men det känns som jag har en bit kvar där 😀
  Kram från V

  Reply
  • Lingonberrie
   16 september, 2010 at 19:18

   Tack! Man kan ju ta en sak i taget, och det är ju inte så att man måste visa ansiktet varje dag.. Det är ju egentligen ganska skönt att man väljer själv vad man vill blogga om eller inte..Jag är heller inte bekväm med att se mitt eget ansikte varje dag i bloggen men samtidigt så känns det lite bra. Det blir nog lite ansiktsfria dagar för mig också.
   Kramar från Lingonet

   Reply
 • Susanne - sannibus
  16 september, 2010 at 21:04

  Superfin blev du! Snygg outfit med. Blått passar dig verkligen. KRam

  Reply
 • Åsa
  16 september, 2010 at 21:31

  ♥ Hej ♥
  Åh, ja nu kan du ju infoga dessa fina ♥
  Här är mer att kopiera om du vill prova andra symboler 🙂
  Du kan ju åxå bara kopiera EN ☆ 🙂
  Å din nya ”look” är super !
  •●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥●•
  .☆.☆.☆.☆.☆.☆.☆.☆.☆.☆.☆.

  ♥ Åsa

  Reply
 • Linda G
  16 september, 2010 at 22:04

  Snygg i håret och snygg i blått! Kram på dig:)

  Reply
 • Anna
  16 september, 2010 at 22:27

  Åh, vilken fin klänning och härlig färg! Nu blev jag förälskad……i klänningen….
  Hur är den i storlek…?

  Reply
  • Lingonberrie
   17 september, 2010 at 10:35

   Hej Anna,
   Jag tycker att den är normal i storlek, men ganska figurnära, då modellen är liksom rakare mer som en rock, men det finns ett snöre i midjan så man kan välja själv lite hur den ska sitta på.
   Hälsningar

   Reply

Leave a Reply