Menu
Odd Molly

Velourmys och väntan..

Sitter i soffan och slösurfar och myser i min fina velourklänning från tradera som kom igår! Jag har fått lite velourfnatt! Två fonda bor i garderoben och två ChillNorwayplagg. Sen på skåneträffen blev jag ju med Mah-jong dress och trots denna velourorgie så suktar jag efter Crystal Cardigan, eller Tourmaline dress av ChillNorway. Hallå!!!
Det är säkert höstens fel!! Vi säger så. För det finns inget mysigare än att knalla omkring hemma iförd velour. Amour..
Tyvärr känns inte alla velourplagg okej att ha på jobbet. Det är liksom för mysigt på nåt sätt.
Puh….efter denna utläggning om velourens livsnödvändighet så undrar jag om någon mer än jag ska se modevisningen på Odd Mollys hemsida i kväll?
Där kanske man kan få se fler velourdrömmar?♥
Mina fonda tänkte jag sälja, en i almost black och en i pink, båda är i storlek tre. Hör av dig om du är intresserad. Även min gröna fina ChillNorway klänning i storlek L är till salu. Jag återkommer med ett riktigt tillsalu inlägg om några dagar med bilder och pris..
Visst är den fin?
Kram på er!♥

No Comments

 • Solid
  15 september, 2010 at 21:18

  Hej!
  Haha, du såg att din film var medskyldig till mitt spontanklick i morse, tack! och hoppas att du inte tog illa upp för det var bara väldigt snällt menat, det känns så fint att ha förnuftiga förklaringar på klicket. Velourfnatt är bara bra att drabbas av och särskilt på hösten.
  Kram från Eva

  Reply
  • Lingonberrie
   15 september, 2010 at 21:22

   Nej nej inte alls!♥ Jag skojade ju bara, det är kul att vara medskyldig till sådana saker som lyfter upp en, ett klick, eller ett leende..och förklaringar måste man ju ha ibland för sitt bångstyriga klickfinger.
   Kramar till dig!

   Reply
 • Mimmi
  15 september, 2010 at 21:25

  Åh den sköna, den färgen måste ju vara som gjord för dej. Jag har den i choklad *mums*. När jag jobbar hemma så kan den få vara på, känns mer som om jag inte arbetar då:) Tänk vad jag försöker lura mej själv ibland.
  Men nu till mer viktiga ämnen – den nya looken. Vill se så klart./K

  Reply
 • NewYorker
  15 september, 2010 at 21:55

  Hej!
  Velur är mys, men jag håller med – det känns inte alltid rätt på jobbet.
  Jag är intresserad av att köpa din gröna Chillnorway. Maila mig gärna pris och skick om du vill!
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   15 september, 2010 at 22:32

   Mailar dig i morgon!♥

   Reply
 • Ingrid
  15 september, 2010 at 21:58

  Jag gillar också velour, tycker att Fondan kan man dressa upp och ha på jobbet. Lite beroende var man jobbar så klart.
  Underbart fin du är i LK:n i multi, som en karamell i den färgen.
  ~Ingrid

  Reply
  • Lingonberrie
   15 september, 2010 at 22:32

   Tack Ingrid!♥

   Reply
 • Jeanette
  15 september, 2010 at 22:04

  Hahahahaha….den har jag också i just den härliga färgen!! 🙂 Love it! Åsså har vi varit hos frissan båda två idag ju. Jag fick hela mitt hår platt, känner inte igen mig själv. 😀 😀 Lite ny färg också.
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   15 september, 2010 at 22:24

   Åh, visst är det skönt att bli ompysslad hos frissan! Jag blev lockig:-) Visar bild i morgon..
   Kram!

   Reply
 • Linda G
  15 september, 2010 at 22:07

  Den gröna chillen är underbar. …..Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   15 september, 2010 at 22:24

   Den är..är du sugen på den så hör av dig♥ Kram

   Reply
 • Mabimao
  15 september, 2010 at 22:57

  Jag VILL köpa den gröna!!!!!!!!!! Har letat land o rike runt efter den!!!!!!!!!
  Pretty please?!!
  Och ja, jag skall också kolla visningen.
  Hoppas den sätter igång snart
  Mia

  Reply
 • NewYorker
  16 september, 2010 at 08:22

  Åh, tack – jag blir överlycklig!!!!
  KRAM

  Reply
 • Mabimao
  16 september, 2010 at 09:13

  Jag? Nä……..jag är inget avundsjuk! 😀
  Ha en fin dag!
  MIa

  Reply
  • Lingonberrie
   16 september, 2010 at 09:45

   Önskar att jag hade två, men vi får se hur det går!
   kram!

   Reply
 • Helen
  16 september, 2010 at 09:25

  Åh velour är det bästaste! Vet inte riktigt vad jag ska göra när mina me & i brallor ger upp; vilket är ganska snart.
  Men vänta bara tills jag pluggat klart, fått jobb och lön – då blir det både Fonda och Chill Norway!

  Reply
 • NewYorker
  16 september, 2010 at 13:53

  Hm, skrev jag min mailadress, vågar inte chansa – brus1@hotmail.com!

  Reply
 • Fröken Abbe
  16 september, 2010 at 17:24

  Har länge funderat på en pink fonda, men jag kanske ser ut som ett lik i den? Du får gärna maila mig några bilder och pris.
  Kram

  Reply

Leave a Reply