Menu
Odd Molly

Mitt andra fynd från mollyträffen

Gomorron!!! Här ser ni en tröttis från gårdagen. Maken och jag flinade duktigt när vi tog dessa bilder då jag ser gravid ut och håller dessutom handen över magen:-) Kanske inte så farligt just på denna bilden men vi har deletat så där ett dussin..Blusen är underbar och tyvärr glömde vi fota bakifrån där den är som snyggast.
Arouet Shirt tror jag att den heter, och den kommer från Folkart i Malmö från vår lilla lördagsutflykt. Vet inte om det här med att lägga upp dagens är något för mig:-) Men jag ska fortsätta lite till…
På vägen hem från jobbet igår var jag inom Ajabajakids och lämnade en blomma till Kristin som var så söt mot oss Mollytjejer. Hon var inte där då så hon får den som en överraskning i dag! (om hon nu inte läser detta)♥
Sen var jag ju tvungen att fota lite lingon för jag tänkte göra någon logga eller bakgrund till bloggen med det röda bäret. Läckert! Tittar jag på den här bilden en stund så känner jag nästan hur jag blir piggare. Färg ger energi!

Ha en skön dag idag! Nu ska jag iväg till jobbet, böhh.
Kram♥

No Comments

 • Sofia
  14 september, 2010 at 10:20

  Vad lustigt med Frill dress! Jag fick min igår det tog lång tid men den var värd att vänta på! Jag har lite ”fotomodellfobi” och dessutom ingen bra fotostrategi så det blir av den anledningen inte mycket av dagens bilder hos mig… Sen har jag liksom inte bestämt mig för om jag vill synas på internet… svårt det där, man ser ju hos andra bloggar att avundsjuka kan locka fram otrevligheter hos folk…

  Reply
 • Linda G
  14 september, 2010 at 13:33

  Arouet skulle få flytta hem till mig i vilken färg som helst:) Snyggt! Kram

  Reply
 • Josanne
  14 september, 2010 at 14:25

  Haha… som jag skrattade åt ditt förra inlägg, som jag av någon skum anledning helt har missat… :o( Men jag har kommit på att min blogglista inte uppdaterar sig i ordning, vissa inlägg som gjorts tidigare kommer inte upp förrän senare men då längre ner i listan och jag missar om jag inte är helt skärpt, vilket fallet tyvärr inte är just för tillfället… Fatta du ens vad jag menade? Hmmm…
  Jag har en lila Arouet som jag aldrig använt, kanske dags att ändra på det och lufta den…
  Klart du måste fortsätta med dagens! Du är så söt och glad så då blir man själv glad!
  Vad gulligt att du lämnade en blomma till Kristin, hon är så underbar!
  Hoppas du har en bra dag! KRAM!

  Reply
 • Fröken Abbe
  14 september, 2010 at 16:52

  Vad fin du var! Den kikade jag på, men när vi väl kom dit fanns ju bara röda kvar!
  Och vilken fantastisk fotograf du är! Kan man beställa lite bilder från Mollyträffen? Märkte ju att man inte kunde kopiera från bildspelet 😉
  Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   14 september, 2010 at 19:41

   Klart du kan! Jag mailar dig..

   Reply

Leave a Reply