Menu
Lingon om..... / Odd Molly

Vardagens och ett Mollyköp från lördagen


Gomorron! Så var det dags igen att jobba, min egosemestervecka är slut och det kan inte kännas mer måndag än just nu för det är grått och mulet och har regnat hela natten. Men jag är rättså okej med det ändå, det kommer att kännas förvirrat första morgontimmarna och sen är man förhoppningsvis i igång i sina vanliga spår….intalar jag mig.
Här är en bild från gårdagen. Det här är taget precis när vi har lämnat vårt hus till visning och jag har städat in i det sista och plockat grejor tills det snurrade i huvudet:-) Min man säger något gulligt som får mig att rodna, ifall ni tycker att jag ler lite fånigt:-)
På mig den långa Mah-jong klänningen som är underbar. Mycket mer trivsam för mig än fondan då armarna är lite längre och den går att knäppa ända upp. Jag har frusit lite just på dom ställena i Fondan. Kanske inte det mest figursmickrande plagg för mina kurvor men det struntar jag fullständigt i:-) Färgen, fickorna och detaljerna är helt ljuvliga..
Sjalen är ett kap från Åhléns, 149 kr. Den är liksom lite härligt blåsvart i färgen. Eh, som himlen just nu..
Kramar och ha en go måndag,

No Comments

 • Tina
  13 september, 2010 at 08:57

  åhh, så fin den är på dig.
  Ha en fin dag.
  Kram

  Reply
 • Jeanette
  13 september, 2010 at 09:08

  Den var riktigt snygg på dig! Passar dig perfekt!
  Kram

  Reply
 • Black White Lovely
  13 september, 2010 at 09:18

  Jättefin är du!

  Reply
 • Helen
  13 september, 2010 at 09:27

  Ännu ett plagg som jag missat på bilderna men som är snyggt på dig.
  Vilket dåligt inflytande du har på mig söta du… 😉
  Hoppas vi ses snart igen så du kan dra mig lite mer i fördärvet.

  Reply
 • Lingonberrie
  13 september, 2010 at 10:42

  tack ska ni ha, godingar.
  Ha en go dag idag!

  Reply
 • Viola
  13 september, 2010 at 11:26

  Den var verkligen jättefin på dig och jag tycker visst att den är smickrande. Och det verkar ju din man också tycka med tanke på ditt leende 😉
  Kul att du har halsbandet på Unica på!
  Kram från V

  Reply
 • Linda G
  13 september, 2010 at 20:48

  Jäsingen vad snygg du är! Älskar färgen på klänningen. Kram

  Reply
 • Sofia
  14 september, 2010 at 01:43

  Oj vad den var snygg! Jag har traderat min favvo velour en royal frill dress det blir mitt svar på denna och fondorna för i år, men jag måste erkänna att denna klättrade starkt från inget speciellt till WOW!

  Reply

Leave a Reply