Menu
Odd Molly

Gårdagens spralltant – Yo


God Morgon på er! Jag sitter här med morgonkaffet och njuter lite av gårdagens fina minnen. Tyvärr hinner jag inte lägga upp mina bilder från dagen än för vi har husvisning i eftermiddag. För mycket annat på gång med andra ord. Men denna sprallis kan jag bjuda på så länge. Kan tillägga att jag inte är överförfriskad av champagnen som vi fick på fina Ajabaja, jag har helt enkelt väldigt kul ändå…hihi.
Jag vill hemskt gärna ha lite Odd Molly dekorationer liknande den som jag kramar hårt på bilden. Ska försöka få tag på något liknande och ha i min mollyrob, det skulle vara jättekul.

Här är alla fina tjejer! Tack för en underbar dag tillsammans!
Vi hörs lite senare i kväll hoppas jag.
Kramar!

No Comments

 • Jeanette
  12 september, 2010 at 09:36

  Sicken härlig bild på dig! 🙂 Tack för en underbar dag igår. Nu smälter man allt……
  Lycka till med husvisningen. 🙂
  Kram

  Reply
 • Christina
  12 september, 2010 at 09:42

  Tack själv! Visst var det härligt och roligt;)
  Hoppas visningen går bra idag. Själv ska jag ut i skgen och ”mulla”
  kram

  Reply

Leave a Reply