Menu
Odd Molly

Fina paket

Ge mig ett fint paket och jag är din för evigt:-) Visst är det härligt när man får ett fint inslaget paket? Det här är bara så välgjort i sig själv utan några vidare rosetter. Inte konstigt att jag är en sucker för Odd Molly:-)

Jag fick det från Strawberry-Clothing i England och måste bara säga att det gick underbart fort, två dagar och sen var den här hemma hos mig. Det här är inget sponsrat inlägg, men jag fick så fin service och vänligt bemötande av Susie. Det är jag helt enkelt väldigt ovan vid! Stor skillnad från andra lite tråkigare upplevelser när jag beställt plagg utomlands när det har kunnat krångla hur mycket som helst och jag har tänkt, aldrig mer..Så därför ger jag ett extra lingonbär till :

Ojdå, vad mycket reklam det blev, nåja. Tråkigt nog så är jag tyvärr van vid att bli lite illa behandlad som kund så när man till sist blir bra bemött så blir jag helt till mig..
Nu blir det lite mera morgonkaffe för mig och sen väntar städning av hela huset härhemma. Vi har en sista husvisning på söndag och nu är det två veckor sen sist. Helt fantastiskt vad man kan stöka till det på två veckor! Jag är nästan lite imponerad av vår stökkapacitet, och lite skräckslagen.
Och i morgon är det Odd Mollyträff i Malmö. Tjohoo och hjälp, vad ska jag ha på mig? Tänk om jag får torgskräck? Etc…Det ska helt enkelt bli skitkul att träffa lite nya bekantskaper och bli inspirerad. Hoppas att vi får bra väder i morgon..
Återkommer med en dagens om städkostymen släpper taget om mig, än så länge har han ett stadigt grepp:-)
Kramar!

No Comments

    Leave a Reply