Menu
Odd Molly

Dagens jeanstjej


Det blev ett rutigt fjärilslinne för mig! Finns på Åhléns i Malmö om någon är sugen:-)


Hoppas du har en skön dag!
Själv ska jag fortsätta måla lägenhet och träffa en go tjej senare för en fika. Semester är gött!

No Comments

 • Sofia
  8 september, 2010 at 12:27

  Bra val på linnet! Tycker att du ska prioritera WiC i lägenheten! Gömm julsakerna under sängen istället!

  Reply
 • Åsa
  8 september, 2010 at 19:56

  Åh, snart är det bara jag som inte har shoppat en såndär klänning eller linne…. 🙂
  Snyggt, mycket snyggt !
  ♥ Kram

  Reply
 • Josanne
  8 september, 2010 at 20:36

  Det där är en klädsel helt i min smak! Vrålcoolt, snyggt, avslappnat, tufft, you name it! Och din sjal blev jag allt lite kär i minsann…
  Som jag garvade när jag läste om din pinuppamålning!!! Fyra ögon, en tomat och en vit illasmakande tunga – haha! Fy fan vad skön du är! Jag hoppas att du har pinuppan på dig på lördag för det hade varit kul att se din retuschering live… Även om du skickade bild – tusen tack för den! Blev ganska impad av hur fin du fått henne därav att det skulle vara kul att se den irl… men självklart bara om du tänkt ha den i alla fall!
  Mitt tips när det gäller julpynt är att strunta i att fira jul, då behöver man inget pynt och får plats med fler Mollysar, det är så jag gör.
  Jag mailar dig också förresten. Alldeles strax. KRAM!

  Reply
  • Lingonberrie
   8 september, 2010 at 20:47

   Glad att jag fick dig att garva:-) Det var liksom meningen….hahaha

   Reply
 • Mollymatronan
  8 september, 2010 at 20:42

  Semester nu?! Låter orättvist skönt! Jag skulle behöva semester, är så trött så ögonen snurrar och hjärnan känns som slajm. Herregud vad jag svamlar, f´låt. Fint linne! Och ajckan är det en OM, ser så ut:)

  Reply
 • Linda G
  8 september, 2010 at 20:58

  Vill ha det linnet! Skitsnygg outfit i dag:) Kram

  Reply
  • Lingonberrie
   8 september, 2010 at 21:12

   Tack!! Jag har mailat dig:-)

   Reply
 • Susanne - sannibus
  8 september, 2010 at 22:02

  Superläcker!! Gillar kombinationen starkt!

  Reply

Leave a Reply