Menu
Odd Molly

Dagens..


Här kommer dagens outfit! Jag tycker att det känns lite småtramsigt men ändå roligt att göra en dagens. Jag är lite generad helt enkelt! Och ovan. I vanliga fall är jag inte så finklädd, utan har mest jeans och tröja/blus på jobbet, men denna veckan har jag ju semester och kan se ut precis som jag vill, hehe.
Hjemmelaved scarf
Everyday long cardigan i almost black
Underklänning från Fröken Siv
Blues Skirt (som åkte av senare under dagen, finare utan:-)
Väska Noa Noa
Boots från Eurosko
Kramar! Vi hörs lite senare så ska jag visa vad jag provade idag:-)

No Comments

 • Mimmi
  6 september, 2010 at 20:24

  Åh, fint. Den kombon tänker jag låta mej inspireras av, jag gillar lager på lager. 😀
  Det där med generad och ovan, ja jag med, känns jättefånigt och mina bilder är bilder from hell. Tror inte att jag någongång kommer att vänja mej, men inte låter jag det hindra mej, närå. Hur dum och ytlig får Mimmi bli? Hur dum och ytlig hon vill så klart./K

  Reply
 • Helen
  6 september, 2010 at 22:29

  Ovan är ordet, sa Bull. Kan konstatera att jag inte bara behöver träna på att ta dagens-bilder, jag behöver en egen kamera. =)

  Reply
 • Lingonberrie
  6 september, 2010 at 22:44

  Skönt att det inte bara är jag som känner sig lite ovan:-) Man är ju som man är, även om spegeln ibland överraskar än åt det ena eller det andra hållet. Ibland är man gorgeous och ibland riktigt uggla…Men man väljer ju själv vad man vill visa upp eller inte. Vissa dagar blir det nog ingen dagens för mig:-)
  Kramar till er!

  Reply
 • Mollymatronan
  7 september, 2010 at 13:51

  Hahaha, småtramsigt var ordet! Jag tycker det känns heltramsigt att visa (min) dagens, men ändå så himla kul (åtminstone att se andras…:)
  Eftersom jag har en alldeles nystartad blogg undrade maken vad jag höll på med…fota dagens??! Han skrattade så han kissade på sig (nåja, bildligt)

  Reply

Leave a Reply