Menu
Lingon om.....

Datorlös och hemlös

Hej! Idag har jag inte haft någon dator på hela dagen och nu på kvällen hade vi husvisning igen. Så det var bara för oss att hålla sig borta från hemmet.

Det är svårt att fotografera sig själv! Hur gör man? Här tog jag en bild uppifrån och ner bara för att vara lite rolig och ändå visa en dagens. Jag är helt svart i dag i min Quicktip Tunic och lade till ett par rosa skor och mitt äpplehalsband. Lite färg måste man ju ha.
Idag har jag myst med en väninna och pratat om allt mellan himmel och jord, samt tittat på golv till vår nya lägenhet. Vi får den i morgon, och det ska bli så roligt att komma dit och titta och planera i lugn och ro. På kvällen ska vi ha en liten invigningsfest där med några vänner, tänkte bjuda på pizza och dryck och ta dit några stolar att sitta på. Kanske en lampa också och lite värmeljus för där finns ju precis ingenting.

Dagens ytligheter har handlat om dom här från Eurosko, boots.

Eller dom här från Scorett. Hmm.
Ha det så bra!

No Comments

 • Susanne - sannibus
  1 september, 2010 at 14:41

  Alltså vad är det med mig? Missar jag alla nya godingar till Molly systrar???!!! Varför sparkar du inte till mig? 😀 HAr lagt till dig i blogglistan nu. Men duuuu!! Vilka underbara boots från Euroskor!!! Sådana vill jag ha! Vad kostade dom? Ohhh måste skicka syster yster på uppdrag ser jag!

  Reply
 • Lingonberrie
  1 september, 2010 at 15:12

  Hej vad kul att du hittade hit Sannibus!! I am honored:-)
  Båda paren hade samma pris, drygt 1100 kr. Jag slog till på dom översta som heter Roots. (haha, Boots)
  Kramar!

  Reply
 • Susanne - sannibus
  2 september, 2010 at 17:56

  Det gjorde du rätt i dom är toksnygga!!! Ohh måste åka till skoaffären imorgon. MÅSTE ha ett par sådana!

  Reply
 • Lingonberrie
  2 september, 2010 at 18:58

  Lycka till! Om du behöver hjälp med att hitta ett par kan jag snoka lite här.
  Kramar!

  Reply

Leave a Reply