Menu
Längre inlägg med mycket bilder / Odd Molly

Damen i Rött och Ajabaja shopping och provning

..eller skulle inlägget kunna heta: I am so väry, väry fattig now:-)Men glad!

Halloj! Det här är taget i morse och jag är trött som en gök och ser ut som jag nästan ska ramla baklänges. Jag bestämde mig för att det var Grandmaväder idag, men vad stor den är fastän det är en 2:a.
Efter jobbet skulle jag gå en runda på stan i Malmö och försöka hitta jeansleggings, jeggings eller vad man nu ska kalla dom och prova pinuppan på Ajabaja Kids. Följ med mig i fotoströmmen! Det blev ganska mycket bilder så hämta en smörgås eller nåt som färdkost så kör vi.

Jeansleggings hittade jag lite överallt, men inte den modell som jag ville ha. På Joy hittade jag fina underklänningar som var jättemjuka och härliga att ha på. Jag provade två olika och den här fick följa med hem. Här var Jeggingsen för dyra för mig 399 kr, så jag gick vidare.

På Vero Moda fick jag napp. Tre snygga färger och ett bättre pris, 199 kr trodde jag men i kassan visade sig att de kostade 259 kr. Svårt det där när det är prislappar med siffror för hela EU. Den här modellen har fickor på baksidan. Ett par svarta blev det för mig:-)

The lady in red.
Plötsligt står hon där, klädd helt i rött. Till och med skorna var röda och jag undrar om hon inte höll en röd pölsa i handen också mitt framför den röda pölsemansvagnen? Helt underbar!! Jag fiskade upp kameran snabbt ur fickan och det sa klick. Innan jag han blinka hade hon hunnit traska iväg en bra bit och jag orkade bara inte gå i fatt.
Damen om du läser detta så fotograferade jag dig för att du är vacker och du gjorde mig glad idag. Hoppas att det är okej.
Och jag hoppas att jag kommer att vara lika cool om några år:-)

Vid den här tiden hade jag provat femtioelva par jeansleggins så min energi var ganska låg. Då gick jag FÖRBI den här affären som ligger ganska nära Ajabaja. FÖRBI. Men man kan ju alltid titta. Titta. MM.

Här är Ajabajakids butik! Mysig och stor att gå omkring i. Observera mansbänken utanför, här kan man sätta sin partner en stund om han inte orkar hänga med:-)

Först ut är Wigwam dress i vintage chalk stl 3. Jättefin färg men oj vad liten i storleken den var. Jag kan inte ens knäppa dragkedjan under armen. Vårens 3:a var riktigt rymlig på mig och jag kunde ha en 2:a utan besvär. Märkligt.

Wigwam i lite lilac stl 3. Ser ni att den här är lite större? Armen är längre än på den förra bilden och rymligare över bysten.

Overcast Coat i Almost black. Jag ler och är lycklig. Den är ju jättefin!

Här har jag fått på mig en i storlek 4, men det fungerar inte alls. Stor och pösig, känns som en storlek 5 helst plötsligt som om man gick från tajt till tält.

Pinuppan! Fin!

Storlek 3, jag har vikit upp armarna över kanten därnere.

Fin logo på armen och broderi fram, men..

Det var lite problem med trycket på pinuppan, det här är 2:an de hade hemma och jag visar även bilder på trean.

Sömmen gör att trycket har glidit lite så munnen ser ut som jag vet inte vad?

Här blev det problem med ögat istället. Är jag för petig? Men det här gjorde att jag köpte inte jackan här och nu. Kanske lika bra att vänta på vårens läckerbit? Annars var den jättesöt.

Här provas en lovely knit i stl 2 i Military. Jättefin färg, men inget för mig. Den i multi var helt underbar!!

Underbart mjuk och inte stickig alls. Grey melange men vad hette den. Storlek 3.

Lite lilac stl 3. Hoppla vad genomskinligt det vart.

Fina everyday long cardigan i vintage powder stl 3. Jag gillar denna kombon!

Till sist några bilder från butiken.


Denna fina sidenklänningen provade jag också i stl 3 men den var otroligt liten. Färgen är mer rosa än vad bilden visar.
Pust. Så var det med det. Det blev alltså ingen Pinuppa eller Wigwam som jag hade övervägt. Vad blev det tror ni?
Kramar!! Trevlig kväll!

No Comments

 • Mimmi
  30 augusti, 2010 at 19:15

  Nå, håll mej inte på sträckbänken. Vad har du köpt?/K

  Reply
 • Christina
  30 augusti, 2010 at 19:43

  Jackan tror jag!! Tack för visningen, det var rolig att få hänga med dig till Ajabaja 😉
  Kram

  Reply
 • Fröken Abbe
  30 augusti, 2010 at 21:03

  Mäh! Hur fina saker har inte du provat!? Jag blir galen på min lokala butik som just nu har uselt sortiment och aldrig vet när något kommer in!
  Tack snälla för den trevliga provningen!!!
  Kram

  Reply
 • Åsa
  30 augusti, 2010 at 21:07

  Jag bara AVGUDAR alla er som ooooorkar att prova & fota !
  Tusen blomkvistar !
  Jag gissar nog åxå på jackan….. eller så kombon med 327:an .
  ♥ Åsa

  Reply
 • Lingonberrie
  31 augusti, 2010 at 06:24

  Kram på er tjejer!
  Det blev den fina goa vinterjackan.

  Reply
 • Josanne
  31 augusti, 2010 at 08:37

  Vilket härligt inlägg! Kul att få hänga med dig på stan och på provning!
  Och du upptäckte samma sak som mig med pinuppan, lite trist är det allt…
  Nu har du ju redan avslöjat att det blev jackan som fick följa med dig hem. Jag gissade annors på kombon med 327 och kofta, för den var också superfin. Tyckte helt ärligt att du var fin i det mesta!
  Imorgon tänkte jag bege mig ut på jeanslegginsjakt, ett projekt som är mycket svårare än man tror, men ska spana in de du köpte, enkla och snygga ser de ut att vara.
  Ha en bra dag. Kram!

  Reply

Leave a Reply